פורסם 2011 ביוני 1914 שנים שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים =0 8800 ?אני לא מומחה ולא מתמצא במספרים הקטנים, אבל כאן דפקו אותך על כמה אלפי שקלים !מחשב עם ביצועים זהים אפשר לקנות ברבע מהמחיר.2500 ללא מכפלה פתוחה עם לוח לOC ?GTX 560 ?יכול להיות שהתלת מימד עולה הרבה, לי אישית אין מושג כמה, אבל דפקו אותך חזק עם אמרו לך שזה יהי טוב לגיימינג.אני פשוט לא מבין על מה בדיוק לקחו ממך כל כך הרבה כסף =\אם יש לך אפשרות להחזר - תשתמש בה בלי לחשוב פעמיים !
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר זה לא בדיוק לגיימינג זה יותר לשימוש בתלת מימד המחשב עצמו עולה 5000 שקל מה שייקר את העניין זה הערכה של התלת מימד והמסך שהוא יקר מהממוצע
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר אני שוב חוזר ואומר גיימינג טעות מחשב איכותי וטוב היוקר בגלל התלת מימד יש להתייחס למפרט עצמו
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים תקשיב - דפקו אותך.המחשב הזה לא שווה 5Kולמה אתה צריך תלת מימד ? לדעתי כל הטכנולוגיה הזאת עדיין בחיתולים (ובמידה ואתה כן צריך - עוד פעם המחיר על המחשב מוגזם ברמות )גם 3.8K על ערכת התלת מימד ? אני די בטוח שזה עולה פחות באיזה 1000 ש"ח ככה (אחרי התעדכנות מחירים מהירה )תבקש את כספך בחזרה מחשב עם ביצועים זהים למטרות שלך אפשר להרכיב בקצת יותר מ2Kתוסיף את ערכת התלת מימד יצא לך 5K ומשהו ...
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים איך שלא תסתכל על זה, וגם אם נתעלם מהשאלה של חכם או לא לקנות סט מסך ומשקפיים לתלת מימד, המחיר גבוה והתמורה לכסף נוראית השימוש לא ממש משנה אפילו.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר אולי לא שמתם לב אבל המסך עולה 2000 שקל וערכת תלת מימד 750 שקל שזה בלי המחשב 2750 שקל בדקתי עכשיו מפרט זהה אחד לאחד ב rsm רק של המחשב יצא 5991 אני שילמתי 5000 איך דפקו אותי בדיוק?
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אולי אתה לא רוצה להקשיב לי, BUT FOR GOD SAKE , לYZ רשום מתחת לניק מומחה מפרטים, אתה לא חושב שהוא מבין משהו במפרטים במקרה ?העניין הוא לא המחיר של החלקים אלה ההתאמה למטרות, והתאמה של חלקים בינם לבן עצמם.אם המחשב עולה 5000 אז איך בדיוק 8800-500=2750 ?אני שוב פעם מציע לך בחום לבקש את כספך בחזרה.אני מבין שאתה במצב של הכחשה כי ממש עצוב לך על הבזבוז שעשית, אבל לא הכל אבודאגב מאיזה חנות זה נקנה אם אפשר לדעת ?
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחשב אם ביצועים כמו שלך המורכב מחלקים מתאים (וזולים יותר) אמור לעלות בסביבות ה4000
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר סבבה בגלל זה אני שואל אני רוצה לדעת כל אחד זורק דפקו אותך זה תסביר שאני יבין שאני ידע במה דפקו אותי שאני ידע מה לומר אני לא מומחה ולא צריך להתייחס למסך ותלת מימד רק למחשב שמחירו 5000 שקל תודה
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אז ככה -נתנו לך מעבד שאי אפשר לבצע עליו OC, ואיתו לוח שמיועד לOC. בזבוז מוחלט.זכרונות במחירים מצחיקים (גבוהים במיוחד) אתה לא צריך כי אתה לא תעשה OC (כי אתה לא יכול לעשות OC עם מעבד עם מכפלה סגורה )כרטיס המסך - פשוט לא משתלם, במחיר שלו יש כאלה שיתנו ביצועים טובים יותר. ואם אתה צריך רק לתלת המימד אז אני בכלל לא בטוח שצריך ללכת כל כך רחוק ויש דגמים זולים יותר שיספיקקו מעל ומעבר.איפה הSSD במפרט הזה ? אם אתה רוצה חויית שימוש בתקציב כזה פשוט אי אפשר לקחת בלי SSD =\לפי מה שציינת בספק יש לי אסוציאציות לSEASONIC\CORSAIR , ואם זה נכון אז סתם ככה לקחת ספק עם הספק מאוד גבוהה כשיכולת להסתפק במשהו זול יותר. ואם זה לא של חברה איכותית אז יכול להיות שגם דפקו אותך עם איזה ספק ג'נארי. שורש מנחה ס.פ.קואני גם לא בטוח שכל החלקים האלה מגיעים למחיר הזוי של 5Kאני אבדוק את זה וגם על הדרך אפשר לארגן לך איזה דוגמה למפרט שהיה מציע ביצועים זהים במחיר נמוך יותר.אני כמובן לא מומחה מטעם HWZONE, ואם אני טועה במשהו החברה פה יתקנו אותי, אבל בכללי התמונה הגדולה שאני מציג נכונהמעקב - הולך להיות מעניין =P
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אני לא חושב שאתה מבין, הטענה היא לא שסתם שילמת מחיר מופרז על הרכיבים, אלא שבחירות הרכיבים הן טיפשיות ולא משתלמות כלל.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר באופן עקרוני ואני אומר ושואל באותה הודעה את החלקים עשיתי סקר שוק והמחירים שלקחתי הם המחירים הרגילים אבל בעצם מה שאתה אומר זה שהחלקים לא מורכבים בצורה חכמה הם טובים אבל לא מנוצל כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.