עבור לתוכן

יגון - לא חשבתי שה9100 יאכזב אותי ככה :(

Featured Replies

פורסם

כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ...

הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_

כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט

ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ...

מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב

סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ^_^ ...

חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח!

{מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...}

תודה מראש ...

המאוכזב ! :(

פורסם

אתה בטח מנסה להפעיל משחקים על הגדרות גבוהות ורזולוציות גבוהות...

תפעיל ברמת פירוט הכי נמוכה ורזולוציה מקסימלית של 800X600...

פורסם
  • מחבר

האמת שאת צבי הנינג'ה הפעלתי ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר שם

1024* לא זוכר .. על 32ביט ...אני יכול 800*600 16 ביט .. לעשות את זה ?

מה עם OC ? (כנ"ל גם את טוני הוק ווייס סיטי ... - גם שם היה זז לאט בסצינות מסוימות)

פורסם

אני לא מאמין שאתה מתפלא שהכרטיס שלך לא סוחב בכזאת רזולוציה :P

תוריד לרזולוציה הכי נמוכה, 16BIT (אבל תבדוק אם 32BIT עובד חלק), בלי פילטרים ותעשה אוברקלוק... אין מה להפסיד בזה.

אם משחקים עובדים חלק אז תעלה לאט לאט את ההגדרות של הכרטיס בשביל לדעת איפה יש תקיעות

פורסם

מה אני אגיד?

היה לי TI4600 שזה בהחלט לא כרטיס חלש ואז מישהו מהפורום שהשאלתי לו אותו הרס לי אותו בטעות ועכשיו אני עם ה Radeon 9000 pro שלו...

אבל זה עדיין סביר ואני משחק MP2 בלי בעיות עם כל הפילטרים והאופציות על HIGH (על 600*800 אבל זה נראה יותר טוב ככה מ 768*1024 בלי פילטרים שגם אז זה רץ חלק)

פורסם
  • מחבר

אבל גם אם אני אעלה ב30 המ"צ זה בקושי יתן לי שיפור ...

יש הבדל גדול בין 16 ל 32 מבחינת מראה?

פורסם

ErenMor אתה מוכן להגיד לי על מה אתה מדבר??? ראדאון 8500 יכול להפעיל כל משחק ב 1024*768 ב 32 BIT ללא קירטועים . למשל במחשב שלי אני מצליח לשחק כמעט בכל משחק ברזולוציה כזאת עם פילטרים... ממש קברת פה את ה R8500 ...

פורסם

לדעתי או שיש באג במשחק (כמו שיש ב COD שגורם לתופעה דומה) או שזה בעיה כלשהי במחשב שלך (דרייברים/התנגשות?), יש לי 8500LE שהוא למעשה כמעט אותו כרטיס, והוא עובד נפלא עם וסוחב את כל המשחקים החדשים על 1024x768 כאשר רוב האופציות מוגדרות על HIGH..

ורק לרקורד, ה 9100 הוא משמעותית יותר חזק מ 9200 למיניהם, 9000 ו אפילו חזק מעט מ 8500LE. ( עם זאת, איפשהו משתווה ל9000 פרו וה 8500 המקורי).

פורסם

לדעתי או שיש באג במשחק (כמו שיש ב COD שגורם לתופעה דומה) או שזה בעיה כלשהי במחשב שלך (דרייברים/התנגשות?), יש לי 8500LE שהוא למעשה כמעט אותו כרטיס, והוא עובד נפלא עם וסוחב את כל המשחקים החדשים על 1024x768 כאשר רוב האופציות מוגדרות על HIGH..

ורק לרקורד, ה 9100 הוא משמעותית יותר חזק מ 9200 למיניהם, 9000 ו אפילו חזק מעט מ 8500LE. ( עם זאת, איפשהו משתווה ל9000 פרו וה 8500 המקורי).

תשמע לבחור הנ"ל יש מפרט מחשב טוב ולא איזה מחשב ישן נושן והוא טוען שהוא לא יכול לשחק ברזולוציות גבוהות כי זה איטי ולא זז טוב וכל זה הובכן לי יש ה 9200 ולא נתקלתי בשום משחק שלא זז עליו ולא עבד עליו חלק ברזולוציות גבוהות בו נגיד שרק בחלק מהמסכים של 3DMark03 הגרפיקה איטית.

אז או ש 9200 בפירוש יותר טוב מ 9100 או שמע שיש לבחור בעיה במחשב שלו כי אחרת אין לי פה דרך להבין הכיצד הקתה.

פורסם

9100 זה כרטיס מעולה, לא צריך אוברקלוק ולא בתיך

תשים 1024@768 ב32 ביט

רמת פירוט בינונית

בלי פילטרים

אם זה מקרטע משהו לא בסדר, וזה לא הכרטיס כי הוא בסדר גמור.

חברים שלי עם ג'י פורס MX440 מעלים את זה חלק על הרזולוציה הזאת.

פורסם

טעות נפוצה שחוזרת הרדאון 9000 פרו יותר חלש מהרדאון 9100 לא כל כרטיס שיש בו מהיריות שעון יותר גבוהים הוא יותר טוב , ראה צינורות עיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים