עבור לתוכן

מפרט למשחקים | תקציב עלה ל-7K | לעבור לעמוד 2 ישר

Featured Replies

פורסם

DimRah, הקישורים שהבאת משווים בין כרטיסים בודדים. בSLI\CF המצב מתהפך - שני 6950 מציגים ביצועים דומים לשני 570, עם OC

או פתיחה ל-6970 הם עוקפים שני 570 עם OC, יש להם יותר זיכרון (חיוני ברזולוצייות גבוהות במיוחד) וכאמור - זולים יותר.

אם רק היה אפשר לעשות 3WAY CF עם שלושה 6870...

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אמר שאי אפשר - זה רק עניין של מחיר.

הבעיה שיש לכל כרטיס רק 1G זיכרון ולכן ככל הנראה מערך כזה יהיה מוגבל.

פורסם
  • מחבר

מבין את נקודתך לגבי חשיבות הזיכרון במערך מרובה מסכים כזה.

אך עם זאת אני רואה דברים אחרים ברשת אודות ה-6950 וה-GTX570.

מגבלת הזיכרון בד"כ מתגלה לאורך זמן, ככל שהמשחקים נהיים תובעניים יותר. להפסיד לא תפסיד.

כנראה.

עכשיו לגבי החום, גם אם הוא קצת יותר חם, בשביל זה יש אפשרות ב-CM690 להוסיף עד 11 מאווררים (רעש לא מפריע לי לישון בלילות)

כפי שאמרתי 1000 פעם, 11 מאווררים זה לא יותר מגימיק וככל הנראה רק מפריע. בטוח לא עוזר...

למה גימיק? למה מפריע? לדעתי זה ההפך משפר את זרימת האויר... באמת לא מבין למה קראת לזה גימיק...

מוגבל ב-OC? (אפשר לינק לזה)

זה קשור לעניין החום - ממה שאני ראיתי עד היום, HD6950 מסוגל להגיע באחוזים רחוק יותר ב-OC. לא זכור לי שה-570 OCר מרשים במערכת סבירה.

תקשיב, סה"כ אני חושב שהמערכת תספיק לי למשחקים שיצאו ב-3 שנים הבאות. ואני לא חושב שהמערכת במקרה שלי היא סבירה אלא בהרבה מעל, תסכים?

ה-scaling פה הוא בערך 30%, לא כזה ביג דיל...

לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר. ב-scaling הכוונה במילים פשוטות עד כמה שני כרטיסים קרובים לתת פי 2 ביצועים... עם סדרת HD6XXX מגיעים הרבה יותר קרוב למטרה מהסדרה של NVIDIA במרבית המקרים.

הבנתי, אבל לפי שתרשימים, ב-SLI אני לא רואה שום שיפור ב-FPS בממוצע, אולי רק בHIGH PEAK אבל לא ממוצע, שיותר חשוב להתחשב בו, נכון?

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1084/pg17/xfx-radeon-6970-and-radeon-6950-graphics-card-review-crossfire-eyefinity-vs-sli.html

תודה על ההצעה, אבל נראה שב-CM690 2 יש יותר פיצ'רים שאני צריך מאשר ה-900V2. (למרות שאני אוהב מאוד FULL TOWER)

כמו שאמרתי, רובם די זניחים וחלקם לא יותר מגימיק - תעיף מבט על ה-LANCOOL או ה-DF30 שנתתי.

לא סגור וממש לא! אין לו אפילו ניהול כבלים (DF-30)! זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים בשבילי!

ומה רע בשילוב שיש לי כרגע? ת'אמת המליצו לי על האסוס בגלל יכולות ה-OC הטובות שלו בהשוואה ל-GA-Z68X-UD3 שבחרתי לפניו.

אמרו שבאסוס דרגות המתח יותר איכותיות או משהו בסגנון מאשר בגיגהבייט.

לא רע, אבל יקר ללא צורך. אני לא OCר אקסטרים ולא מתמצא ברמה הזו אבל אם אתה מתכוון להיות כזה אז אולי יש לזה טעם. לא חושב שההבדלים משמעותיים בעידן ה-SB שכן מהירות הבאס הפסיקה להיות צוואר הבקבוק.

ואת זה שאין שום השפעה של OC קיצוני על גיימינג הייתי רוצה לראות בעצמי. smiley.gif

יש כל כך הרבה סקירות כאלה וגם ההבדלים בין מעבד ב-500 ש"ח לכזה ב-5000 ש"ח זניחים ברוב המקרים במעשיים.

אם אתה מוכן להוציא כל כך הרבה כסף ולסכן את המערכת שלך בשביל לגלות מה שכל מי שמבין/קורא קצת מבין - זו זכותך המלאה כמובן. nixweiss.gif

תראה את ה-OC כאפשרות אחרונה לפני שהמערכת תריץ לי משחקים עתידיים...

אגב המליצו שוב על NH-D14 כחזק מבין Mugen 2 ו-TRUE ל-OC קיצוני...

שוב, ההבדלים ממש בקצוות ויתרונו בעיקר ביכולתו לשמור על רמות שקט עדיפות תחת OC זהה.

אם אתה רוצה OC קיצוני שקול קירור מים אבל כפי שאמרתי שוב ושוב זה מיותר לדעתי (וגם יקר בהרבה כדי להשיג יתרון של ממש).

חשבתי, אבל זה כבר השקעה של 1,500 ש"ח מינימום שכרגע איני יכול להשקיע...

אבל זה אחרי OC וגם הביצועים בהתאם...

את החום ניתן לפנות ביעילות עם מארז טוב. אפשר כמובן לשקול קירור צד-שלישי לכרטיסים.

רק דוגמה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=7257

בגלל זה אני חושב על ה-CM690 כרגע, אבל מחפש FULL TOWER עוד יותר טוב שיענה על הדרישות שלי...

ואני בהחלט חושב על הקירור לכ.מסך...

ד"א - אפשר לקחת שני HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 עם קירור משופר במחיר מצויין:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8571

סה"כ ~2350 ש"ח.

יש גם Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 בפחות עם קירור מצויין:

http://tms.co.il/product/9006

סה"כ 2250 ש"ח...

רק תוודא שהם נפתחים ל-HD6970 בפורום "כרטיסי מסך".

בהפרש מול ה-GTX470x2 שלקחת במקור אתה יכול להוסיף איזה GTX450 לחישובי פיזיקה...

אכן ראיתי את אלו, תודה. :)

לא לקחתי GTX470...? O.o

ובשביל פיזיקס, לא צריך כ.מסך כזה חזק אפשר אפילו 9600GT לפי מה שהבנתי...

DimRah, הקישורים שהבאת משווים בין כרטיסים בודדים. בSLI\CF המצב מתהפך - שני 6950 מציגים ביצועים דומים לשני 570, עם OC

או פתיחה ל-6970 הם עוקפים שני 570 עם OC, יש להם יותר זיכרון (חיוני ברזולוצייות גבוהות במיוחד) וכאמור - זולים יותר.

לא נכון, זה 2Way אצל ארבעתם, תשים לב:

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1084/pg17/xfx-radeon-6970-and-radeon-6950-graphics-card-review-crossfire-eyefinity-vs-sli.html

שוב, הביצועים משתבווים בממוצע אצל כולם! אולי CF של 6970 עם OC, אז יעקפו את ה-GTX570 SLI וישתוו ל-6990 אחד.

ואכן כן, אני מודע למצב של הזיכרון, זאת אחת הסיבות למה אני עדיין בהתלבטויות.

כמו כן, אני עדיין מפחד מהדרייברים הגרועים של ATI! שלא לדבר על הדרייבר ב-CF.

ואני פשוט רוצה TESSELLETION ופיזיקס, כי ראיתי את ההבדלים...

אני אשחק בעיקר משחקי FPS, וראיתי שהטכנולוגיות הללו ברוב משחקי FPS...

הרבה חומר למחשבה חבר'ה... :-\

תודה רבה על זמנכם ועזרתכם!

פורסם
  • מחבר

רצית לומר משהו? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים