עבור לתוכן

מפרט ב-2,500 ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך מפרט למחשב עד 2,500 ואם אפשר אפילו פחות. לא צריך בכלל ציוד היקפי - מסך,עבר,מקלדת, רמקולים יש הכל. ואפילו מעבד לא צריך- כי יש כבר מעבד core i7 2600K חדש כמובן, אז גם מן הסתם צריך שהמפרט יהיה תואם למעבד.

השימוש הוא רגיל לחלוטין - תוכנות משרדיות, אינטרנט, סרטים, ואולי משחקים לפעמים לכן צריך שיהיה איזה כ.מסך ממוצע אבל לא משהו מטורף.

ואם אפשר שהמפרט יהיה מ נועה/פנדה /ksp/skypc כי אלה החנויות הקרובות.

תודה לעוזרים!

פורסם

נועה, פנדה וksp יקרים יחסית, ksp בעיקר יקרים בכרטיסי מסך. סקייפיסי פשטו רגל.

מה אתה אומר על rsm וtms?

פורסם

עוד שאלות חשובות:

כמה חשוב שהמערכת תהיה שקטה?

האם יש כוונה לבצע OC? (זה שהמעבד מסוגל לא גורר שיבוצע).

אילו מן משחקים אתה משחק? מה רזולוצית הצג?

פורסם
  • מחבר

סקאייפיסי פשטו רגל??? איך זה יכול להיות לפני חודש ראיתי את החנות שלהם פתוחה. וגם קניתי משם מחשב לפני שלושה חודשים.... לפי מה שהבנתי דווקא tms פשטו רגל, או נפרדו מפוקס או משהו כזה...

בכל אופן rsm ממש רחוק לי אבל אם tms בסדר אז אין בעיה, או כל חנות אחרת בחיפה.

לגבי המחשב- רצוי שיהיה שקט אבל כמה שנכנס בתקציב כמובן. אין שום כוונה ל-oc. ולגבי משחקים- לא הגדרות גבוהות מדי, אבל פשוט שיריץ משחקים בצורה חלקה.

עוד פעם, זה מחשב ממוצע, שימו קצת מכל דבר שאפשר ונכנס בתקציב ואם אפשר גם לחסוך. כי בכל זאת בשביל מערכת שלא כוללת כלל ציוד היקפי ולא מעבד 2.5k זה די הרבה לדעתי.

פורסם

TMS התאחדה עם FOXPC, האיחוד הנ"ל הוביל לפשיטת רגל של שתי החנויות. חברה אחרת, לקחה את השם הזכור לטובה של TMS וממשיכה לתפעל אותה במתכונת זו או אחרת, אבל לא מדובר באותה חברה, כך שכל המוניטין הטוב של TMS לא משוייך לה עוד.

SKYPC נסגרו לפני כחודש.

פורסם

SKYPC פשטו רגל לפני כחודשיים, אך זה לא נושא הדיון

מלא את השאלון בסטיקי

פורסם
  • מחבר

טוב הנה:

. מה התקציב המקסימאלי? 2,500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי איזה 100 שקל אבל באמת לא רואה צורך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, סרטים, אינטרנט, משחקים אבל ממש לא הרבה - בהגדרות רגילות. רזולוציה של המסך אני לא יודע את האמת אבל זה LCD פשוט

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלל ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק, מעבד (קיים core i7 2600k), וציוד היקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?שום אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? שלילי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. טוב על זה דיברנו כבר. איזור חיפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיו חיבורים מקדימה, ואם אפשר שיכלול ESATA ו-USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא נראה לי אבל יכול להיות, בכל אופן זה לא השיקול המרכזי

תודה!

פורסם
  • מחבר

Help?

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע את האמת (זה לא שלי) אבל אני אבדוק את זה. בכל אופן המעבד הוא חלק מהמערכת זה נתון, לכן במקרה הכי גרוע נחליף ספק אם נצטרך. אבל לא נראה לי זה משנה לשאר המערכת כי אין שום רכיב שישנה יותר מדי, הכרטיס מסך פשוט יחסית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים