פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים אני רוצה לעשות לו oc ויש לי הכל פלופי cd-rom הכל מה אני עושה הלאה מעדכן ביוס?
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים אתה צריך להפעיל את המחשב במצב דוס. דרך הדוס אתה מפעיל את תוכנת הפלאש ביוס של ATI ואיתה אתה משנה את הביוס המקורי לאחד שמאפשר אוברקלוק.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר אתה יכול לתת לי את התוכנה בבקשה שאיתה עושים את זה ולהסביר לי איך אני מפעיל אותה מהדוס
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים כבר נתתי פה את הכתובת ממנה ניתן להוריד את מה שצריךאבל אני אתן אותה שובבשביל הסבר של "איך" אתה יכול לעשות חיפוש בפורומים פה או בפורומים שבאתר שנתתי לך (אני כבר לא זוכר... זה היה מזמן)
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.phpהאם התכוונת לתוכנה הרביעית מדף זה?האם יש לך אולי גם ביוס תומך oc לתת לי?
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים אי אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך(רדיאון 9200...)עם תוכנה רגילה או משהו? , כמו כרטיסים של ניוידיה שפשוט מעלים..
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים טיפה תעיין בפורום אני בטוח שתמצא (וגם במדור ההורדות!)ואל תגנוב את התראד, תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים טיפה תעיין בפורום אני בטוח שתמצא (וגם במדור ההורדות!) ואל תגנוב את התראד, תודה. לגנוב תראד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.