עבור לתוכן

מבקש עזרה עם שדרוג למחשב עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל מי שיעזור,אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי,

אני צריך חוות דעת על המפרט שרשמתי,מה אפשר לשפר,כל הצעה תתקבל בברכה.

המחשב הקיים:

מעבד: e5200 2.50ghz(2cpus) pantium r dual core

כרטיס מסך:8800gt

זיכרון:1.5 ram

לוח אם:ep43-ds3l

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בטח לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה אוניברסטאית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא: call of duty,need for speed החדשים שעומדים לצאת ב2011 ו2012

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 19 אבל חיבור יוצא ל32 lcd

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים בעיקר,גבוהה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לפי המפרט שפרסמתי,רק הרכיבים שציינתי שם,אם יש משהו קריטי שחייב להוסיף על פי דעתכם

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן Overclock

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה,המחשב יעבוד על WIN7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ksp,אבל פתוח להצעות ממכם

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי במחשב

[table][tr][td]דגם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]computer[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות[/td][/tr][/table][table][tr][td]DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסקים קשיחים[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיסי מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]ASUS HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספקי כוח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מחירון עבודות במעבדה[/td][/tr][/table][table][tr][td]w/o Assembly Computer[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר החבילה[/td][/tr][/table][table][tr][td]2755[/td][/tr][/table]

Sapphire ATI Radeon 5830 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI שמתי לב לזה,מה אתם אומרים עדיף על 5770?

זה מחנות אחרת rsm.

פורסם

הייתי מציע לשקול את האפשרות הבאה, נכון שזאת חריגה של 100 שקל וזה מפרט AMD, אבל המפרט עצמו חזק משמעותית בגיימינג מאשר המפרט שלך :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

AMD Phenom 2 945 3.0Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Box

כמות: 1 - מחיר: ₪529

לוח אם:

Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3

כמות: 1 - מחיר: ₪312

ספק כוח:

FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪184

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪256

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1449

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3100

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3038 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/lj6scfxv

שדרוג חזק במיוחד לגיימינג כבד ולשאר השימושים, שקט רמת רעש 6 "תלוי במארז שלך", יש אפשרות לOC קל בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין את ההבדל בין AMD לINTEL אם תוכל לסכם לי בכמה מילים למה AMD יותר טוב זה יעזור,

ובנוסף למה אני צריך כרטיס מסך שעולה 1400 ש"ח לא עדיף לנצל את הכסף ולחסוך,

בטח יש כרטיס בהרבה יותר זול ושנותנים תפוקה גבוהה במשחקים?

והאם הכרטיס של KINGSTON מחולק ל4? או סטיק אחד של 4GB

פורסם

ההבדל היחידי ביניהם זה הMULTITASKING לטובת אינטל, וגם אני מתאר לעצמי שזה יותר מפרט למשחקים מאשר כל השאר, עם אני צודק לדעתי עדיף לקחת או את המפרט הראשון שלי, או שאפשר לקחת את המפרט הזה אבל הקטע שזה מפרט ולא שדרוג :xyxthumbs:

מעבד:

AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪629

קירור למעבד:

Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪70

לוח אם:

Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3

כמות: 1 - מחיר: ₪312

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪299

ספק כוח:

FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪291

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪184

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪974

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3015

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2955 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/smfdchg1

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש 6-7, יש אפשרות לOC קל בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מארז יש לי,THERMELTAKE SOPRANOS

קירור למעבד אני אצטרך רוב הסיכויים

לגבי הכרטיס מסך,אני מחפש משהו שיריץ משחקים ביכולת גבוהה

אבל לא במחירים כאלו 1400 או1000ש"ח

חשבתי על כרטיס מסך שהעלות שלו נעה בין 500 ל700 ש"ח,

יש לך מה להציע לי בנוגע לכרטיס מסך?מה רע ב5770?או ב5830?(אם אפשר הסבר)

וגם אם המפרט שתביא לי יהיה פחות מ3000 ש"ח זה יהיה מצויין,גם 2500 תופס,העיקר שיהיה טוב למשחקים

והאם עדיף לי לשדרג או פשוט לקנות חדש?

ותודה על העזרה עד עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

לא אין טעם לקנות חדש, מציע את השדרוג הבא שהוא גם אחרון בהחלט, כאן אתה מקבל שדרוג INTEL חזק במיוחד ומעולה לגיימינג כבד ואפילו לעריכה גראפית בינונית, שדרוג ממש טוב מציע לקחת אותו אתה תהיה מבסוט מי השדרוג הזה :xyxthumbs:

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪849

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪110

לוח אם:

Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪452

ספק כוח:

FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select

כמות: 2 - מחיר: ₪96

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 - מחיר בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪754

סה"כ: ₪2983

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2924 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/uhl89pq3

שדרוג חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש 6.

פורסם
  • מחבר

המפרט האחרון נראה סבבה לגמרי,נתת לי כיוון ואני צעד יותר קרוב לרכישה,

תודה רבה על העזרה. :yelclap:

פורסם

כן בס"כ המפרט מעולה ויריץ לך כל משחק שקיים על ההגדרות הכי גבוהות חלק לגמרי אפילו על FHD, כמו כן שים לב שהלוח תומך בSATA3 ובUSB3 ככה שאתה דיי מסודר לעתיד הקרוב רחוק, כמו כן עם אתה לא יודע המעבד מבצע OC אוטומטי בזמן מאמץ ומגביר את המהירות של המעבד ל3.7GHZ בלי לגעת בכלום.

פורסם

מצטרף להמלצה מפרט ממש טוב אם כן אני הייתי מציע להשקיע עוד 150 שח ולקנות radeon 6870 saphirre לי יש אותו בגרסא oc של gigabayte triple fan ואין משהו שאני לא מריץ על הדרישות הכי גבוהות...

פורסם

ה6870 לא משתלם במיוחד, אבל ה5850 שביצעיו דומים לאלו של הGTX470 וה6870, אבל חסכוני מבחינת צריכת חשמל מהותית מאד מהGTX470, וזול ומשתלם יותר מה6870 שלא מצדיק את מחירו:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

₪887

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354

מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1

₪106

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195

Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1

₪434

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348

Crucial 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1

₪181

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2968

Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת , יחידות 1

₪699

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2639

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

₪260

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257

Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1

₪256

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2823

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם

Radeon 6870 חסכוני מבחינת חשמל וניתן לבצע לו oc בגלל שהוא יחסית קר ומסוגל להגיע ל90 מעלות ומעלה בati catalist רשום שהוא מסוגל להגיע ל110 ורק אז הוא בסכנה מה שלא ניראה לי סביר(אצלי במצב מנוחה הוא על 38) ניתן לבצע לו oc ולשפר את הביצועים. מה שעושה אותו ליותר משתלם מה470 gtx זה היכולות הטרמיות שלו והעובדה שהוא חסכוני בחשמל ומנסיון אין משחק שהוא לא מריץ חלק (אומנם יש לי אותו בגרסא oc עם 3 מאוררים של gigabayte) אבל אני מאמין שגם בגרסא הרגילה הוא יריץהכל חלק על הדרישות הכי גבוהות מה שגם בtms מחירו 900 שח מה שעושה אותו לאטרקטיבי מאוד אבל גל הגרסא שהציעו5850 גם מצוינת שמעתי עליה המלצות מאוד טובות מחברים והמחיר משתלם. אגב הציון של מיקרוסופט לכרטיס מסך שלי על הביצועים הגרפים והביצועים התלת מימדים הם 7.8 מתוך 7.9 ב2 המקרים בעוד שהציון שהמעבד i7 2600 שלי קיבל 7.6 כך שתבינו שלא רק אני מתרשם מהכרטיס.

פורסם

אז הוא קריר, אפשר לעשות לו oc טוב והוא חסכוני וחזק.

ועדיין יש כרטיסי מסך טובים ממנו...

פורסם

חחחח..... אף אחד לא טוען לרגע שה6870 אינו כרטיס טוב. למעשה מדובר בכרטיס מצוין, אבל:

1. המחיר שלו גבוה מכרטיסים עם ביצועים שקולים.

2. OC לא כולם עושים, למעשה הרוב לא.

3. ב900 ש"ח הוא לא אטרקטיבי לעומת 5850 עם אותם ביצועים ב700 ש"ח.

פורסם

אני עדיין חושב שכל זה שטויות, הGTX470 יותר חזק מי HD5850 זה שהוא חם יותר וצורך יותר חשמל לא אומר שהוא כרטיס "חרה", הGTX470 הכי טוב כאן וזה בעיקר בגלל ה"פיזיקה,קודה" שגם הם נותנים לא מעט, בואו נחזור לתקופה שיצא THE WITCHER 2 לפני חודש בערך :smile1: אפילו אנשים בעלי HD6970 דיווחו על משחקיות פשוט נוראה, ואתם רוצים להגיד לי ש"פיזיקה" לא נחוץ ? שטויות במיץ עגבניות, גם YZ וגם HAGAIX וגם ROEY הייתם רוצים את הGTX470 אפילו שהוא חם ואפילו שהוא צורך יותר חשמל בגלל שבתחלס זה כרטיס מעולה ואתם יודעים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים