עבור לתוכן

GD55 או P8P67 איזה לוח אם לבחור עבור ה 2600K?

Featured Replies

פורסם

שלום.

איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר?

אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף.

האם אחד מהלוחות הללו עדיף?

[לא צפויה דרישה ל SLI]

תודה

פורסם

היום לא ממש משתלם לבחור בלוח P67 (למעט מקרים מאוד ממוקדים).

אם לא מתוכנן OC ואין דרישות מיוחדות אז עדיף לוח המבוסס H61/H67 וגם זה לפעמים גבולי.

אם כן מתוכנן OC, ואני מניח שזה המקרה הנוכחי, ברוב המקרים עדיף לוח Z68 כמו ה-ASRock Z68 Pro 3 (ויש כמובן גם לוחות אחרים. בארה"ב ההיצע כנראה גדול יותר מבארץ). לרוב המחירים כמעט שזהים בין לוחות Z68 ו-P67 מקבילים מבחינת היצע תכונות.

פורסם
  • מחבר

מצוין! באמת עברה לי היום המחשבה בראש שלוחות האם P67 נראים קצת לא ברורים עכשיו, עם בואם של ה Z. האם נשארה בכללה סיבה לבחור בהם?

בכל אופן - כאן המקרה שונה, מאחר ששני הלוחות ברשותי כרגע.

לכן - השאלה עדיין תקפה :)

פורסם

היום כדאי לבחור בלוח P67 על-פני לוח Z68 אם בוודאות לא מתוכנן שימוש בליבה הגרפית המובנית, גם לא בעתיד, ואם הפרש המחיר בין לוחות בעלי היצע חיבורים מקביל הוא כזה שלא מצדיק את ההשקעה ב-Z68, או אם מצאת לוח P67 במחיר מאוד משתלם הנמוך משמעותית ממחיר השוק.

מעבר לכך אני לא מוצא ממש סיבה להעדיף לוח P67 לאור העובדה שמחירי לוחות מקבילים שכאלה הם כמעט שזהים ברוב המקרים.

לגבי הלוחות שבכותרת. בהנחה ששניהם מכילים את אותו היצע חיבורים (מצטער אבל אין לי זמן עכשיו להיכנס למפרטים שלהם ולהשוות) כל אחד מהם יהיה מצוין. אין ממש הבדל מהותי ביניהם מבחינת "איכות". שניהם לא אמורים להגביל ב-OC במגבלות קירור אוויר/מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים