פורסם 2011 ביוני 1814 שנים יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GHmugen 24 giga ramp67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancoolכרטיס מסך 5870 gigabyteאני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL.נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום).אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל?האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים OC לכרטיס מסך יעלה את הFPS..אבל לא משהו שישנה את הביצועים בצורה משמועתית..מה שכן בדוק את ההגדרות האחרות שלך..אם עוד פילטרים מופעלים, כמו תוודא שאתה משתמש בדרייבר האחרון.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר ההגדרות האחרות על המקסימום (גם בדרייבר עצמו) הדרייבר מעודכן והכל בסדר, זה פשוט מעמיס עליו מאוד כנראה הMultiSampling. יש לך מושג למה אני לא מצליח להתקין 3dmark? הבנתי שאפשר להשיג שיפור של כמה עשרות אחוזים עם הכרטיס הזה ושהוא אוברקלוקר ממש טוב. אוקי שיניתי בהגדרות של הכרטיס מסך את ה multi sampling לנורמל ובמשחק שמתי על הכי גבוה ועכשיו הכל זז פלוס מינוס חלק ואני נהנה. תודה בכל מקרה
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים תפנה לפורום כרטיסי מסך לגבי ההתקנה של 3DMARK..ואתה מוזמן להתחיל בOC..ולראות את השיפור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.