עבור לתוכן

עזרה מצלמה ב1500 או ב4000? מה זה משנה?

Featured Replies

פורסם

אני וחברה שלי רוצים מצלמה

היא:

רוצה מצלמה של canon ב4000 אלף כולל עדשה

שיהיה תמונות בHD ורזולוציה 14מגה פיקסל

רוצה שתיהיה עדשה שיהיה יותר איכותי

רוצה שילצם מהר וכל פעם יהיה יפה

ממש אוהבת לצלם ואוהבת תמונות

אני:

לא מבין במצלמות חוץ מכפתור צילום

רוצה מצלמה ב1500 מעדיף canon למרות שיודע שיש עוד דגים בים

מאמין שבשביל משתמש רגיל אפשר מצלמה מדהימה גם במחיר הזה

אבל עדיין רוצה את הכי טוב שלא יהיה קטע שבו ניתבאס

בשביל זה אני פונה לHWZONE כי תמיד בכל בעיה מקבל תשובה מספקת

מה לעשות בקטע הזה?

ניסיתי גם להיכנס להמלצות בראש הפורום אבל אומר לי שהאתרים מתים

פורסם

שמע הכל תלוי מה אתם רוצים,

כמובן שמצלמה ב4000 תוציא תמונות עדיפות מב1500, אבל אם כל מה שאתם הולכים לעשות זה ללחוץ על כפתור הצילום אז מצלמה ב1500 תעשה את העבודה,

אם אתם רוצים להוציא תמונות איכותיות גם בתנאי תאורה קשים, בתזוזה, במאקרו, בזום גבוהה, לצלם עם פלאש בחושך ושהתמונות יצאו טוב, לצלם וידאו

אז צריך ללמוד לצלם בצורה יותר "ידנית" מה שקצת יותר מסובך מללחוץ על כפתור או 2, אבל יתן תוצאות יותר טובות וזה יכול להיות שווה את זה.

אפשר ללכת גם ב1500-2000 מצלמה שהיא דמוי SLR שיכולה לתת לחברה שלך קצת יותר אפשרויות ועדיין להיות לא יקרה ומתאימה גם לסתם ללחוץ ולצלם

לענות על השאלון בנעוץ יעזור

פורסם

^ מה שהוא אמר.

או שאחד מכם יתפשר, או שתקנו 2 מצלמות.

כיוון שלהמלצה מי צריך להתפשר אין קשר לידע מקצועי, בוא נבסס אותה על תורת המשחקים.

אם אתה מעוניין לשכב עם החברה שלך - כדאי שתלמד להתפשר לעיתים קרובות יותר, גם אם זו טעות :)

פורסם

בשר-טרי, אי אפשר להבין שום דבר ממה שכתבת.

אני גם לא בטוח שהשאלון יעזור לך.

כמה דברים קטנים וכמה שאלות פשוטות שיעזרו להתמקד --

קודם כל - המצלמה לא תעשה תמונות יפות. הצלם עושה תמונות יפות. אפשר לצלם תמונות מרהיבות המצלמה של 700 ש"ח ולחרבש הכל עם מערכת ב-20K.

מצלמה משוכללת ויקרה מאפשרת לצלם להשיג תוצאות יותר יפות טכנית, יותר גמישות בעבודה ולפעמים יותר נוחות

מס' המגהפיסלים לא חשוב, לפחות היא חשובה במובן הפשוט של המילה. HD הוא מונח שמתייחס רק לצילום וידאו ולא לתמונות סטילס.

עכשיו, לגבי החברה --

מה הידע בצילום של החברה שלך? האם היא מתכוונת ללמוד צילום באופן רציני? באיזה מצלמות היא צילמה עד כה? האם חשוב לה צילום וידאו? מה נושאי הצילום המועדפים עליה? האם היא סגורה שהיא רוצה מערכת DSLR?

את השאלות האלו בבקשה תשאל אותה ותרשום את התשובות כאן. יכול להיות ומה שיתאים לכם זאת מצלמה קומפקטית מתקדמת ואולי רק בעתיד מצלמה משוכללת ויקרה יותר.

פורסם
  • מחבר

זה הקטע לא מה שאנחנו רוצים זה דברים שונים

היא רוצה משהו כזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692095

היא חובבנית אשר מעוניית במצלמה טובה

אנחנו כנראה נזמין את מה שהראתי למעלה

היא תספק את מבוקשה?

ידע בצילום - חובבנות

ללמוד צילום- לא

באיזה מצלמה צילמה עד כה - canon (מצלמה פשוטה חחח)

האם חשוב צילום ווידיאו - כן בערך

נושאי צילום מועדפים - כל דבר שזז או לא

מצלמה מערכת dslr - אהה wtf?

היא לא רוצה קומפקטי היא רוצה משהו גדול כמו שיינתי

פורסם

כיוון שאתה לא פונקציה בבחירה הזו - יש שאלון - תן לה למלא אותו.

DSLR - מערכת צילום עם עדשות נפרדות.

שים לב שהמצלמה שנתת קישור אליה לא מגיעה עם עדשה, שיש לרכוש בנפרד.

באותו המחיר והסביבת דרישות, 1100D ו D5000 יתנו תמורה טובה יותר לכספכם.

פורסם

אם היא מצלמת חובבי ולא מעוניינת להתעמק בתחום עדיף לא לקנות DSLR כמו שבחרתם, כנראה שלא תצליחו "להשתלט עליה"(וכמו שציינו פה צריך לקנות עדשה בנפרד)

פורסם
  • מחבר

וואי וואי כמו שהבנתם

וצדקתם

אין לי פה מילה בנושא הזה

אז ככה

היא רוצה מצלמה canon ולא משנה מה (לא יודע למה ככה היא רוצה)

והיא שואלת מה יותר טוב ניקון או קנון

אני אומר שאין יותר טוב ושזה יחסי תלוי במחיר אבל אולי מישהו יכול להסביר יותר טוב ממני

היא רוצה שיהיה מצלמה גדולה כזאת חחח אם אפשרות לחבר עדשה אחרי זה

בואו נגיד המחיר שאני מוכן להתפשר עליו כבר עלה ל2000+

חח אני צריך לסיים ולהחליט מהר כי זה עולה ועולה

פורסם

מצלמה גדולה? מה הסיפור הזה? בתקציב שלך תקנה לה פנטקס 645N ישנה עם עדשת 150 מ"מ - זאת מצלמה גדולה עם עדשה רצינית.

נשמע לי שאתה הולך לקראת בזבוז כסף. אין טעם לקנות DSLR גדולה ויקרה אם היא כל הזמן תהיה על מצב Auto, צילום עם פלאש מובנה לפרצוף וחוסר רצון להתפתח משם הלאה. תקנה לה מצלמה קומפקטית רצינית (לדוגמא - קנון G12) ושניכם תהיו מרוצים והתמונות יצאו בון-בון.

פורסם

חחח "מצלמה גדולה ושאפשר להחליף עדשה" כי היא חושבת שזה אומר מצלמה טובה

תקנה עכשיו SX20 ועוד שנתיים שתחליף למצלמה יותר רצינית, ואם היא לא הולכת ללמוד צילום בצורה יותר רצינית אז יהיה מיותר בכלל

נראה לי שהיא רוצה מצלמה שנראת לה גדולה ויפה ומקצועית, בלי ידע או הבנה בתחום, חבל לקנות מצלמת SLR בלי שהיא תדע איך לנצל אותה ואיך להשתלט על הצילום.

פורסם

לא ממש ברור מה אתה רוצה, ואתה מסרב לענות על השאלון מסיבה עוד יותר לא ברורה.

פורסם

מראה חיצוני של DSLR לא הופך מצלמה "למקצועית".

ל-SX20 יש כמה תכונות חביבות - מסך מסתובב, רגלית לפלאש (אם תרצה להוסיף כזה בעתיד), גריפ נוח (לידיים קטנות), טווח זום מרשים - נחמד בעיקר כגימיק.

מדובר בסופו של דבר במצלמת חיישן קטן שמוותרת על קומפקטיות (תכונה חשובה) בתמורה לטווח זום, גריפ ומראה "רציני". ה-SX20 לא תוציא תמונות טובות יותר מה-ZS7 לדוגמא או דומותיה שגם עולות פחות. 250 ש"ח מעליה יש את הניקון P7000 שעדיפה עליה בכל פרמטר מלבד טווח הזום. עוד 250 ש"ח יש את ה-G12.

פורסם

החלפת עדשה זה דבר חשוב.

אף פעם לא יכולה להיות לך עדשה רחבה מידי.

lang-tele.jpg

אם רק היית יודע איזו עדשה רחבה היו צריכים להשתמש כדי לתפוס בתמונה את העדשה הגדולה הזאת...

פורסם

הפתרון המושלם --

* עדשות מתחלפות - check!

* איכות צילום מעולה (עדשת ה-35 מ"מ הטובה בעולם כבר כלולה בחבילה) - check!

* מראה אלגנטי ולא מסורבל לגברת - check!

* החבר הטוב ביותר של האשה (יהלום) כלול - check!

הכל בחבילה אחת!

:silly:

אנשים מנסים לעזור לך לבחור את המצלמה שתתן לך את התמורה הטובה ביותר. במקום להקשיב אתה מתעקש לכתוב דברים לא ברורים ולא קשורים. תחזור ממוקד יותר ונשמח לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים