עבור לתוכן

Hp envy 14 במחיר מטורף!

Featured Replies

פורסם

אהלן!

נתקלתי בארה"ב בסייל שלי נראה דיי מטורף של המחשב הנ"ל עם מפרט משודרג http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=series_detail&category=notebooks&series_name=ENVY14_series&aoid=35252

המחיר שלו הוא 800$=2750 ש"ח! (מעבד I7 ו6 ג'יגה זכרון)...חשבתי לקפוץ על המציאה...ולא לחכות לדור החדש שממש בפתח (לפי דעתי זה מבצע חיסול שהם עושים), ההבדלים לא צריכים להיות מטורפים. בגדול ממה שהבנתי המחשב הזה הוא סוג של חיקוי למק בוק פרו (רק פחות טוב :) )

אשמח לשמוע דעתכם על העסקה בכללי ועל המוצר עצמו בפרט...כי אני בכל זאת רוצה לקנות משהו טוב ולצערי אין חנות שמחזיקה מחשב כזה במלאי לדוגמא...

תודה מראש!

פורסם

עדיין בתוקף

פורסם

דעתי היא שלילית למדי, ולו כי זה לא ש"הדור החדש בפתח", אלא כי בדור הבא אחרי זה שאליו המחשב הנ"ל שייך כבר מזמן נמצא בחנויות. HP עם מעבד I7 מהדור השני (2630QM) וכרטיס מסך חזק מעט יותר (HD6770M), הכולל גם הארד-דיסק גדול יותר, נמכר באתר של HP ב925$ ואני מאמין שאפשר למצוא אותו גם בפחות.

לשם השוואה למקבוק פרו, אגב, אני מאמין שקשה להתחרות באיכות הבנייה של המקים, אבל מבחינת חומרה-ביחס-למחיר הם מתחת לכל ביקורת. נייד 15" עם מעבד זהה (ביחס למחשב שהזכרתי, לא הזה שסביבו הדיון), דיסק קשיח איטי וכרטיס גרפי חלש יותר עולה 1800$... והוא אפילו לא יותר קל מהHP. לא יודע מי הסתום שיקנה דבר כזה.

פורסם

אגב, ה ENVY14 מחשב ממש טוב, אבל 800 במחיר הזה, תקבל את המפרט הבסיסי.

פורסם
  • מחבר

לי יותר חשוה כל נושא האורגונומיה (מסך, מקלדת, טאצ'פד..) של המכשיר ופחות החומרה. ובלי קשר החומרה שמוצעת פה היא טובה מאוד, במיוחד כשאני משווה למוצרים אחרים בשוק האמריקאי ביחס למחיר.

מה שמדאיג אותי לגבי המוצר הזה הוא החיי סוללה שלו...שכנראה לא יהיו משהו על אף שהוא מסופק עם סוללת 8 תאים שכלולה במחיר ואופציה לעבוד על כרטיס המסך המובנה.

מהנסיון שלי עם לפטופים, עד שאתה לא שם את היד שלך עליו אתה לא באמת יכול לדעת עד כמה הוא מתאים לך.

קיוויתי שאולי משהו פה נתקל בו בעבר...

בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למוצרים נוספים עד 14 אינצ' שמספקים איכות בניה גבוהה ואמינות ולווא דוקא חומרה פסיכית.

תודה

פורסם

תחפש חנות שיש לה אותו בתצוגה. בארה"ב יש המון חנויות כאלה (best buy) ותמיד תוכל למצוא זול יותר וגם קופונים.

תנצל את ההזדמנות שאתה שם...

פורסם

בספטמבר HP אמורים להוציא את הגרסה הבאה שלהם של ENVY 14, ככה שכנראה באמת הם נפטרים מהמלאי שיש להם.

^מחיר הבסיס עכשיו זה 999$ (לפי הלינק שצורף פה) ככה שנראה לי שהוא כבר משתמש עם הקופונים

פורסם
  • מחבר

מקצת חיפושים שעשיתי באינטרנט החדש אמור לצאת לפני שבוע :) כנראה שהם מתעקבים עם זה קצת...יכול להיות שהם באמת רוצים לחסל מלאים קודם

אגב באתר אחר של הייפי מהמזרח מוצג כבר החדש http://h10010.www1.hp.com/wwpc/my/en/ho/WF06a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-5091477.html?aoid=35252

והאתר עם הקופון הוא אחר...ולמרבה הפלא הוא עדין בתוקף :)http://www.logicbuy.com/deals/hp-envy-14-laptop/19987.aspx

מהבירורים שעשיתי החדש ישווק ב999$ ברגע שיושק בגרסת הבסיס עם אופציות לשדרוג...ההבדלים יהיו טאצ'פד יותר טוב לטענתם usb3 ומעבדי סנדי ברידג'...שווה 200$?! שאלה קשה...בכל אופן אני מאמין שהם ימכרו במקביל גם בזמן ההשקה ותהיה לי האפשרות להחליט ואם לא...אז הלכו 200 דולר או שאני ילך על דגם אחר...

אגב ידול לכם אם לHP יש אחריות בינ"ל כמו של אסוס וטושיבה? אני גר בארץ ואני יכול להביא את המחשב דרך חבר שטס הרבה לארה"ב...אבל עדין אני מעדיף שתהיה לי אחריות כי זה מחשב ללימודים ולא בא לילחכות חודשיים לתיקון..

פורסם

לא ציינת את השימושים שלך, אבל בENVY החדש הכרטיס מסך לא כזה להיט, ביחס למה שיש לסדרת פאבליון dv6tse

יש לו כרטיס מסך הרבה יותר חזק 6770 לעומת 6630, רציתי לציין זאת בגלל שלא ציינת את השימושים שלך ממנו

פורסם
  • מחבר

באמת לא ציינתי במפורש...משחקים לא מענינים אותים...אולי בקטנה פה ושם...עיקר העבודה תהיה איתו ללימודים ולניגון סרטים (בהיידי מן הסתם) בגלל זה ציינתי שאני מוכן להתפשר ברכיבי החומרה כדי לקבל בתמורה ארגונומיה טובה ואמינה יותר + חיי סוללה (סטייל מקבוק אבל אני לא אכנע לטירוף של המחיר).

פורסם

כמו שאמרתי, הגרסה שהצגת היא הפשוטה.

ה ENVY14 היקר יותר, מגיע עם מסך RADIANCE ברזולוציה 1600x900 שמבקורות עולה שהוא אחד המוצלחים שיש !!

הוא גם מגיע עם סאונד של BEATS AUDIO.

בקיצור, מחשב מעולה, אבל הדגם היקר יותר. הזולים סתם מנצלים את השם ומגיעים עם נתונים נחותים משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים