עבור לתוכן

RS360 איך הוא ? + FrozenCPU אמינים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כמה דברים שאני רוצה להתייעץ עליהם

1. לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה קירור מים למערכת שלי שתהיה בעתיד (בקרוב עוד כמה ימים בע"ה) והמליצו לי על המערכת הזו:

XSPC Rasa 750 RS240

אבל החלטתי שאני מוכן לשלם עוד כמה דולרים כדי לקבל רדיאטור יותר גדול. והגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות את הקיט הזה: Rasa 750 RS360

המערכת שלי תהיה מבוססת I5 2500K עם GTX560TI (זה קצת פחות משנה כרגע).

השמושים של המחשב: יעבור OC של עד כמה שאני יצליח יציב xD, גיימינג כבד ותוכנות 3D.

אז יש לי כמה שאלות בנוגע לקיטים האלו:

א. הקיט RS360 יספיק? כאילו הוא טוב, איכותי? (כי אמרו לי שלשימושים שלי לא כדאי לבנות ''מפרט'' לקירור ועדיף לקנות קיט).

ב. איך הבלוק מים שלו ? איכותי ? כמה זמן בערך הוא אמור להחזיק? כי לא בא לי שאחרי שנה תהיה לו קורוזיה(במידה והוא עשוי משני חומרים שנוגעים במים) - תחזוקה אני יודע שצריך ואני מוכן לזה.

ג. מה ההבדל של הדגם RS360 לבין הדגם RX360 ?

ד. איך הקיט עצמו ? היה את זה למישהו או שיש ?

2. ראיתי במלא סירטוני Unboxing של הקיט הזה שמלא מזמינים את הקיטים האלו מהחנות FrozenCPU, אז רציתי לדעת אם הם אמינים ? הכי זולים ? ואם יש חנויות יותר טובות ממנה ששולחות לארץ ?

תודה !! וסליחה על החפירה ><

פורסם

1. הקיט הזה יספיק מעל ומעבר ללופ של מעבד בלבד, במיוחד כאשר מדובר במעבד של 95W.

2. הבלוק מים שלו מפסיד רק בחצי מעלה-מעלה לטובים ביותר והוא בעל הזרימה הטובה ביותר, אין לך מה לחשוש מקורוזיה כל עוד אין לך אלומיניום בלופ.

3. הRX360 מותאם יותר למאוררים שקטים (מתחת ל1500RPM).

4. הקיט הזה מאוד מהולל ברחבי הרשת, הנה ת'רד מאוד שימושי בשביל מידע לגביו:

http://www.overclock.net/water-cooling/882408-official-xspc-rasa-750-rs-rx120.html

פורסם
  • מחבר

תוודה אחי, אבל לא ענית לי לגבי FROZEN CPU

פורסם

בדר"כ הם טיפה יקרים יותר אבל זה לא תמיד מתבקש, תעשה השוואה עם חנויות כמו:

www.sidewindercomputers.com (אישית האהוב עליי מבחינת שירות וגם יש את המחירים הטובים ביותר בדר"כ אבל המלאי שלהם יחסית מצומצם)

www.performance-pcs.com (לא ממליץ אישית, יש הקונים שם בלי שום בעיות)

פורסם

הם לא תמיד הכי יקרים..אבל תבדוק את זה מול החנויות השונות..יש לך בסטיקי בנושא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בדר"כ הם טיפה יקרים יותר אבל זה לא תמיד מתבקש, תעשה השוואה עם חנויות כמו:

www.sidewindercomputers.com (אישית האהוב עליי מבחינת שירות וגם יש את המחירים הטובים ביותר בדר"כ אבל המלאי שלהם יחסית מצומצם)

www.performance-pcs.com (לא ממליץ אישית, יש הקונים שם בלי שום בעיות)

לאתר sidewindercomputers אין להם את ה- RS360 יש להם רק את ה-RS240 או את ה- RX360.

לפרוזן סיפי יו יש את ה-RS360 ב-149.99$ איך המחיר?

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה =]

פורסם

אני ממליץ לך לחשוב איך אתה הולך להתקין לפני ההזמנה, אולי תגלה שאתה מעדיף התקנה פנימית \ אין לך מקום לרדיאטור \ ואטאבר. גם שם לב שהרדיאטור של ה-RX ממש עבה.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הדגם RS, ואני מעדיף חיצונית.

פורסם

אז במקרה הזה אתה צריך להוסיף RadBox, אני לא חושב שיש בקיט.

פורסם

אם אני לא טועה הקיט אמור להגיע עם מתאם להברגה חיצונית ע"י שימוש בחורים של מאורר 120מ"מ.

פורסם
  • מחבר

אז במקרה הזה אתה צריך להוסיף RadBox, אני לא חושב שיש בקיט.

זה לא חיצונית מאחורה אני מתכוון למעלה מעל תקרת המארז, כי שמה יש לי אפשרות לשני מאוררים 140.

וכן יש לקיט הזה 4 מתאמים להברגה חיצונית מאחורה.

פורסם

אם אני מבין אותך נכון אז האוויר למאווררים עדיין יגיע מתוך \ יזרק לתוך המארז, אז למה לא פשוט לבצע התקנה פנימית? חוסר מקום? ואגב לא הזמת 3x120 מה קשור שני 140?

פורסם
  • מחבר

חחח לא מחוסר מקום, פשוט אני רוצה כמה שפחות צפיפות בתוך המארז עצמו.

וכן אני מתכוון להזמין 3X120 (שזה ה-RS360) ורשמתי 140 רק כדי שתראה שיש לי מקום על תקרת המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים