עבור לתוכן

Panasonic TZ20

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית, חשוב לי שתוציא תמונות איכותיות, צילום מהיר וזמן מעבר מהיר בין תמונה לתמונה ואפשרות לצלם גם בתנאי תאורה חלשים ללא שימוש בפלאש.

שמעתי על ה Panasonic TZ20 .

אשמח לקבל תגובות עליה כולל מספר תשובות לשאלות:

עד איזה גודל כרטיס ניתן להשתמש במצלמה זו? ועל איזה גודל אתם ממלצים( מתכוון להשתמש גם באופציית הווידאו HD)

אילו יתרונות וחסרונות בולטים יש למצלמה?

תודה רבה !!!!

קובי.

פורסם

כרגע נראה שאחד החסרונות הגדולים הוא ירידה באיכות התמונה ביחס לדגם ה-TZ10 אותו היא החליפה.

פורסם

אני יכול לציין באופן אישי בתור בעלים של מצלמה כזאת שאיכות התמונה יותר ממספקת למען הסר ספק.

הוידאו שלה מצויין למצלמה קומפקטית.

הסוללה אחלה, אני הצטיידתי בעוד 2. בנוגע למעבר מהיר בין תמונות וכאלה, הבאתי שתי כרטיסי Class 10 של 16g והמכשיר רץ מצויין.

פורסם

איכות התמונה אכן עדיין טובה ותספק המון אנשים, אבל יש הבדל בין ה-TZ10 ל-TZ20 ולרעת ה20, ויש צורך לציין את זה, מגמה של העדפת פיצ'רים לעומת איכות תמונה, במצלמה שהובילה פחות או יותר את איכות התמונה בקטגוריה שלה זה דבר שצריך לציין.

פורסם

מסכים איתך קובי, אך לעניות דעתי קצת הגזימו עם הביקורות לגבי איכות התמונה, במיוחד אנשי הפורום המסתמכים על ביקורות שונות ברחבי האינטרנט ולאו דווקא על שימוש אישי.

בכל זאת, הרף של ה-TZ10 הוא מאוד גבוה באיכות התמונה וה-TZ20 בהחלט לא הגיע לרף זה, אך גם לא נפל ממנו בהרבה.

פורסם

ולכן זה קם או נופל על הפיצ'רים של ה-TZ20, אם המשתמש לא צריך אותם אז אין סיבה לא להעדיף עדיין את ה-TZ10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים