פורסם 2011 ביוני 1614 שנים הבניין שהתרחש בו הפיצוץ הוא מלון דירות ישן (מדובר בבניין ממש ישן, יש לו לפחות 50 שנה) ומאוד ארוך, שמתחת יש כל מיני בתי קפה ועסקים אחרים, אבל הפיצוץ התרחש בעיקר מעל לאזור של פיצה האט שנהרס לגמרי (לצערי גם היו שם אנשים)...שמעתי את הפיצוץ, אותו פיצוץ שמעתי גם כשהיו כאן את הפיגועים במלון פארק ובקניון שלנו. אבל נראה שהפעם מדובר בסך הכל במקרה של דליפת גז או משהו בסגנון...
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים וואו אני שמעתי את זה =0חשבתי שזה סתם הערסים הרגילים עם הRPG שלהם... נתניה...לא חשבתי שזה משהו רציני =\עוצמת הרעש מרשימה בהחלט (אני גר קרוב לקריית צאנז)
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים המשפט הישראלי הידוע "יהיה בסדר", זה בטח מה שטכנאי הגז אמר לאחר הבדיקה שלו. מקווה שישפטו אותו אבל לצערי זה לא ישנה את הגישה המחורבנת הישראלית לכל דבר וימשיכו לזרוק זין בעבודה.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים אין אחריות מקצועית בארץ. הגישה "יהיה בסדר" שולטת ובתי המשפט אפילו לא טורחים לנסות למגר אותה.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים אל תשכחו שלפחות בינתיים יש חשד לחבלה. כנראה לא חבלה למטרת רצח אלא במסגרת פירוק צנרת לצורך גנבתה, אבל גם במקרה כזה לא מדובר בתאונה מקרית כי אם במעשה מכוון.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים מאז מקרה העכבר המתנקש שהיה בביתי (3 בלילה העכבר המתנקש כרסם את צינור הגז בדירה - כמעט הרג את כולנו - מזל שהתעוררתי) - אני מקפיד לסגור את ברז הגז לאחר כל שימוש.אני אפילו שוקל להתנתק מהגז ולעבור לכירה חשמלית - גז הוא עניין הרבה יותר מסוכן מאשר חשמל לאין ערוך לדעתי -מאחל החלמה מהירה לפצועים ומיצוי הדין עם האחראים (למרות שלצערי אני ממש לא בונה על זה - ואני מקוה שלא יפילו את זה רק על הש"ג)
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים רציתי להעלות נושא לדיון בהקשרכל פעם שקורה משהו כזה במדינה ההתעסקות הראשונית היא האם מדובר בפיגוע או לאכאילו שמקור האסון חשוב יותר מהאסון עצמוברור שחשוב לדעת אם מדובר בפיגוע כדי לעצור את משתפי הפעולה אם קיימים כאלהוברור שלאור הנסיון הקשה של המדינה שלנו אפשר להבין את הפחד הבלתי פוסקאבל באיזשהו מקום, הלך הרוח במדינה משקף את הלך רוחו של אדם עם הלם קרבכל דבר מחזיר אותנו לזה והרבה התעסקות סביב זהשלא לדבר על שטף הלאומנות והנקיטה בעמדות דמוקרטיה מתגוננת (אני לא מדבר על האם זה רע או לא ואם זה מוצדק או לא)נראה כאילו הפחד הוא מה שמניע את הלך הרוח הציבורי, האם הציבור הלום קרב?הם אנחנו צריכים איזה טיפו לפסיכולוגי לעם שלם שעבר לא מעט?מחשבותיכם?
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים הטיפול הפסיכולוגי הוא יותר על 2000 שנות פוגרום ועל השואה.מה שעברנו עם הפיגועים הוא "פינטס"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.