עבור לתוכן

3 הרוגים ועשרות פצועים בפיצוץ בבניין בנתניה

Featured Replies

פורסם

בר מינן מה שנשאר מהבניין.

רפואה שלמה לפצועים.

פורסם

הבניין שהתרחש בו הפיצוץ הוא מלון דירות ישן (מדובר בבניין ממש ישן, יש לו לפחות 50 שנה) ומאוד ארוך, שמתחת יש כל מיני בתי קפה ועסקים אחרים, אבל הפיצוץ התרחש בעיקר מעל לאזור של פיצה האט שנהרס לגמרי (לצערי גם היו שם אנשים)...

שמעתי את הפיצוץ, אותו פיצוץ שמעתי גם כשהיו כאן את הפיגועים במלון פארק ובקניון שלנו. אבל נראה שהפעם מדובר בסך הכל במקרה של דליפת גז או משהו בסגנון...

פורסם

וואו אני שמעתי את זה =0

חשבתי שזה סתם הערסים הרגילים עם הRPG שלהם... נתניה...

לא חשבתי שזה משהו רציני =\

עוצמת הרעש מרשימה בהחלט (אני גר קרוב לקריית צאנז)

פורסם

ברחוב בן אבי שמעתי את זה כל כך חזק שחשבתי שקרה משהו קרוב לבית שלי

פורסם

המשפט הישראלי הידוע "יהיה בסדר", זה בטח מה שטכנאי הגז אמר לאחר הבדיקה שלו. מקווה שישפטו אותו אבל לצערי זה לא ישנה את הגישה המחורבנת הישראלית לכל דבר וימשיכו לזרוק זין בעבודה.

פורסם

אין אחריות מקצועית בארץ. הגישה "יהיה בסדר" שולטת ובתי המשפט אפילו לא טורחים לנסות למגר אותה.

פורסם

אל תשכחו שלפחות בינתיים יש חשד לחבלה. כנראה לא חבלה למטרת רצח אלא במסגרת פירוק צנרת לצורך גנבתה, אבל גם במקרה כזה לא מדובר בתאונה מקרית כי אם במעשה מכוון.

פורסם

מאז מקרה העכבר המתנקש שהיה בביתי (3 בלילה העכבר המתנקש כרסם את צינור הגז בדירה - כמעט הרג את כולנו - מזל שהתעוררתי) - אני מקפיד לסגור את ברז הגז לאחר כל שימוש.

אני אפילו שוקל להתנתק מהגז ולעבור לכירה חשמלית - גז הוא עניין הרבה יותר מסוכן מאשר חשמל לאין ערוך לדעתי -

מאחל החלמה מהירה לפצועים ומיצוי הדין עם האחראים (למרות שלצערי אני ממש לא בונה על זה - ואני מקוה שלא יפילו את זה רק על הש"ג)

פורסם

רציתי להעלות נושא לדיון בהקשר

כל פעם שקורה משהו כזה במדינה ההתעסקות הראשונית היא האם מדובר בפיגוע או לא

כאילו שמקור האסון חשוב יותר מהאסון עצמו

ברור שחשוב לדעת אם מדובר בפיגוע כדי לעצור את משתפי הפעולה אם קיימים כאלה

וברור שלאור הנסיון הקשה של המדינה שלנו אפשר להבין את הפחד הבלתי פוסק

אבל באיזשהו מקום, הלך הרוח במדינה משקף את הלך רוחו של אדם עם הלם קרב

כל דבר מחזיר אותנו לזה והרבה התעסקות סביב זה

שלא לדבר על שטף הלאומנות והנקיטה בעמדות דמוקרטיה מתגוננת (אני לא מדבר על האם זה רע או לא ואם זה מוצדק או לא)

נראה כאילו הפחד הוא מה שמניע את הלך הרוח הציבורי, האם הציבור הלום קרב?

הם אנחנו צריכים איזה טיפו לפסיכולוגי לעם שלם שעבר לא מעט?

מחשבותיכם?

פורסם

הטיפול הפסיכולוגי הוא יותר על 2000 שנות פוגרום ועל השואה.מה שעברנו עם הפיגועים הוא "פינטס"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים