עבור לתוכן

בעיית חימום ב Q6600 בOC ל 3200MHZ+ TUNIQ 120

Featured Replies

פורסם

בדקתי בעזרת ה OCCT במבחן הLINPACK

בQ6600 שלי עם לוח gigabye p35 + וגוף קירור tuniq 120 עם המאוורר באמצע

כשהמעבד היה עם 100 אחוז שתי הליבות הראשונות במעבד הגיעו לחום של 72-74 מעלות צלזיוס

בדקתי באתר של INTEL וכתוב שם שהגבול זה 72 מעלות

נראה לי משהו פה לא תקין הרי זה מעבד שאמור להגיע הרבה יותר גבוהה בקלי קלות ובמיוחד עם ה TUNIQ שלי

פורסם

אתה מבצע המהרה?

אני מתנצל אם לא הייתי מספיק ברור - מה שאני התכוונתי הוא שתבדוק את הטמפרטורות עם או בלי המהרה - אתה עדיין רחוק מטמפרטורה מקסימלית של המעבד (אאלט 90 מעלות)

דעתי האישית לגבי OC - לא משתגע על זה - באופן ברור מוריד מאמינות המערכת ואורך חייה - יהיו שיחלקו על דעתי - אני עדיין מעדיף להריץ מערכת כמו שהיא אמורה לרוץ ולא לשחק איתה. כמו שאני לא משנה רכיבים במנוע ע"מ לסחוט עוד כמה כוחות סוס כנ"ל אני לא תומך בביצוע למערכת מחשב.

אדמינסטרטיבית - נראה לי שתקבל יותר סיוע בפורום המתאים לאוברקלוקינג - בהצלחה.

פורסם

הטמפ' שלך לא חורגת מכלום..במיוחד בהתחשב במבחן הLINPACK שמדמה מצב אקסטרימי לחלוטין..

ואתה על גבול ה75+- מעלות..זה מצויין.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נכון אני עם OC מ2.4 ל 3.2 GHZ כמו שציינתי בכותרת

בכל מקרה תודה

אבל אחרי המבחן של OCCT המחשב שלי פשוט מקבל מסכים כחולים על ימין ועל שמאל בעת מאמץ או בעת שימוש מאסיבי בהארד דיסק(שמירת תמונות גדולות או קבצי CUE גדולים)....:(

אני יריץ בדיקת זכרונות MEMTEST נראה לי ואת כלי תיקון שגיאות הוינדוס של וינדוס 7

ואני יעדכן פה

יש לי הארד דיסק של גיגה samsung 100sj שעליו יושבת מערכת ההפעלה ונותרו בו פנויים כ 800 גיגה

ועוד הארדיסק wd aaks 320 שהוא משמש לצורכי אכסון קבצים

ו 4 גיגה זיכרון איכותי ב712MHZ בשני סלוטים

פורסם
  • מחבר

לפי כל הכיוונים הזיכרון גורם לבעיות למרות שחשבתי שזה ההארד דיסק

הרצתי על ההארד דיסק כלי לתיקון שגיאות ואיחוי הדיסק של הוינדוס והוא לא דיווח לי על סקטור פגום כלשהו

פורסם

תבדוק VID עם CORETEMP בזמן מאמץ.

פורסם

ל-tuniq יש בקר מהירות. על מה הוא מכוון? עם OC כזה בינוני אתה לא אמור להגיע לטמפ' כזאת. מה מצב האבק? אולי יותר מדי מתח?

פורסם
  • מחבר

סידרתי את הבעיה של המסך הכחול

הפעם הרצתי את תיקון השגיאות של וינדוס בסריקה עמוקה לפני שהוינדוס עלה

כנראה משם נבעה התקלה כי מאז זה לא חוזר על עצמו

בפעם הבאה שזה יקרה אני מעלה לפה את כל התמונות של ה OCCT

והטוניק שלי מכוון רק על האמצע כמו שאמרתם במבחן של LINPACK ולקבל רק 72-74 מעלות בOC ל3.2 GHZ נראה לי סביר

פורסם
  • מחבר

טוב אני צריך את עזרתכם הבעיה חזרה

כשהפעלתי את המחשב פתאום קיבלתי מסך כחול בכניסה לוינדוס זה שמר את הDUMP עשיתי ריסטרט זה שוב קיבל מסך כחול בכניסה לוינדוס

כיביתי לגמרי הפעלתי מחדש הפעם זה נכנס אבל שמעו את ההארד דיסק טוחן כמו שואב אבק ולקח לו דקה שתיים להתארגן על עצמו

שימוש בתיקון שגיאות של וינדוס ובאיחוי הדיסק היה רק פתרון זמני כנראה שיש תקלה יותר עמוקה

היום בלילה אני יריץ (למה יש גירסת + 4.2?)MEMTEST86 4.0

ומחר בבוקר אעדכן

עדכון- הרצתי את מבחן OCCT ואחרי 5 דקות זה הביא לי שגיאה

אני מעלה את תוצאות ה OCCT ואת 3 דוחות השגיאות של ה DUMP

ובלי קשר שמתי את הטוניק 120 שלי לרמה הכי גבוהה של אוורור ובכל זאת המעבד הגיע ל75 מעלות(נראה לי אבק ולא החלפתי משחה מ2008)

*עדכון memtest86 סיים לי את הבדיקה אחרי 5 שעות ואמר שלא נמצאו תקלות למרות שפתאום המסך התמלא בתווים אקראיים ובקושי הבנתי משהו

[attachment deleted by admin]

פורסם

אי אפשר להבין מה בדיוק..שכן השגיאות הם כללית ושל מערכת ההפעלה..זה יכול להיות מכל דבר..

תן פרטים על הOC..

פורסם
  • מחבר

הOC: מ2.4 GHZ הרמתי ל3.2GHZ והוא כבר קיים אצלי כ3 שנים לא שיניתי אותו ולא נגעתי בכלום חברת TMS בזמנה עשתה לי אותו

והFSB בביוס של הלוח אם מוגדר על 356

והזיכרונות על 712 מגהרץ(מחלק 1:1 או 2:1 כבר לא זוכר נגעתי בזה לפני 3 שנים)

לפי ה OCCT הספק בסדר

לפי ה MEMTEST הזיכרון בסדר

רק נשאר לבדוק את ההארד דיסק ולהבין למה הOCCT מביא לי שגיאה במעבד ועוצר לי את המבחן ולמה המעבד מגיע לטמפ' של 75 כשהטוניק מאוורר במקסימום שלו

מערכת ההפעלה שלי יושבת על הארדדיסק של סאמסונג בן 8 חודשים מדגם 1003sj של טרה

יש לי עוד הארדיסק ישן של wd 320aaks שמשמש רק לצורכי אחסון

עם איזה כלים אפשר לבדוק את ההרדיסק במלואו?

פורסם

אם אתה לא מבין בזה אז תאפס את ההגדרות וזהו..או שתקרא קצת בנושא ותתחיל להתעסק עם זה :)

פורסם
  • מחבר

הOC: מ2.4 GHZ הרמתי ל3.2GHZ והוא כבר קיים אצלי כ3 שנים לא שיניתי אותו ולא נגעתי בכלום חברת TMS בזמנה עשתה לי אותו

והFSB בביוס של הלוח אם מוגדר על 356

והזיכרונות על 712 מגהרץ(מחלק 1:1 או 2:1 כבר לא זוכר נגעתי בזה לפני 3 שנים)

לפי ה OCCT הספק בסדר

לפי ה MEMTEST הזיכרון בסדר

רק נשאר לבדוק את ההארד דיסק ולהבין למה הOCCT מביא לי שגיאה במעבד ועוצר לי את המבחן ולמה המעבד מגיע לטמפ' של 75 כשהטוניק מאוורר במקסימום שלו

מערכת ההפעלה שלי יושבת על הארדדיסק של סאמסונג בן 8 חודשים מדגם 1003sj של טרה

יש לי עוד הארדיסק ישן של wd 320aaks שמשמש רק לצורכי אחסון

עם איזה כלים אפשר לבדוק את ההרדיסק במלואו?

הקפצה+עדכון

המערכת שלי סובלת משיהוקים מדי פעם פעם בכמה פעולות אתה שומע את ההארדיסק טוחן והמחשב תקוע לכמה שניות וזה אחרי שהרצתי תיקון שגיאות

עם איזה תוכנה אפשר לבדוק הארדיסק במלואו? של חברת סאמסונג

פורסם

תבטל את הOC ותראה אם זה לא קורה..אם אכן התופעה נעלמה אז זה לא קשור לכונן..ואין סיבה שהוא יהיה תקול פתאום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים