פורסם 2011 ביוני 1614 שנים בדקתי בעזרת ה OCCT במבחן הLINPACKבQ6600 שלי עם לוח gigabye p35 + וגוף קירור tuniq 120 עם המאוורר באמצעכשהמעבד היה עם 100 אחוז שתי הליבות הראשונות במעבד הגיעו לחום של 72-74 מעלות צלזיוסבדקתי באתר של INTEL וכתוב שם שהגבול זה 72 מעלותנראה לי משהו פה לא תקין הרי זה מעבד שאמור להגיע הרבה יותר גבוהה בקלי קלות ובמיוחד עם ה TUNIQ שלי
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים אתה מבצע המהרה?אני מתנצל אם לא הייתי מספיק ברור - מה שאני התכוונתי הוא שתבדוק את הטמפרטורות עם או בלי המהרה - אתה עדיין רחוק מטמפרטורה מקסימלית של המעבד (אאלט 90 מעלות) דעתי האישית לגבי OC - לא משתגע על זה - באופן ברור מוריד מאמינות המערכת ואורך חייה - יהיו שיחלקו על דעתי - אני עדיין מעדיף להריץ מערכת כמו שהיא אמורה לרוץ ולא לשחק איתה. כמו שאני לא משנה רכיבים במנוע ע"מ לסחוט עוד כמה כוחות סוס כנ"ל אני לא תומך בביצוע למערכת מחשב.אדמינסטרטיבית - נראה לי שתקבל יותר סיוע בפורום המתאים לאוברקלוקינג - בהצלחה.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים הטמפ' שלך לא חורגת מכלום..במיוחד בהתחשב במבחן הLINPACK שמדמה מצב אקסטרימי לחלוטין.. ואתה על גבול ה75+- מעלות..זה מצויין..
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר נכון אני עם OC מ2.4 ל 3.2 GHZ כמו שציינתי בכותרת בכל מקרה תודה אבל אחרי המבחן של OCCT המחשב שלי פשוט מקבל מסכים כחולים על ימין ועל שמאל בעת מאמץ או בעת שימוש מאסיבי בהארד דיסק(שמירת תמונות גדולות או קבצי CUE גדולים).... אני יריץ בדיקת זכרונות MEMTEST נראה לי ואת כלי תיקון שגיאות הוינדוס של וינדוס 7 ואני יעדכן פה יש לי הארד דיסק של גיגה samsung 100sj שעליו יושבת מערכת ההפעלה ונותרו בו פנויים כ 800 גיגה ועוד הארדיסק wd aaks 320 שהוא משמש לצורכי אכסון קבצים ו 4 גיגה זיכרון איכותי ב712MHZ בשני סלוטים
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחבר לפי כל הכיוונים הזיכרון גורם לבעיות למרות שחשבתי שזה ההארד דיסקהרצתי על ההארד דיסק כלי לתיקון שגיאות ואיחוי הדיסק של הוינדוס והוא לא דיווח לי על סקטור פגום כלשהו
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים ל-tuniq יש בקר מהירות. על מה הוא מכוון? עם OC כזה בינוני אתה לא אמור להגיע לטמפ' כזאת. מה מצב האבק? אולי יותר מדי מתח?
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחבר סידרתי את הבעיה של המסך הכחולהפעם הרצתי את תיקון השגיאות של וינדוס בסריקה עמוקה לפני שהוינדוס עלהכנראה משם נבעה התקלה כי מאז זה לא חוזר על עצמובפעם הבאה שזה יקרה אני מעלה לפה את כל התמונות של ה OCCT והטוניק שלי מכוון רק על האמצע כמו שאמרתם במבחן של LINPACK ולקבל רק 72-74 מעלות בOC ל3.2 GHZ נראה לי סביר
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר טוב אני צריך את עזרתכם הבעיה חזרהכשהפעלתי את המחשב פתאום קיבלתי מסך כחול בכניסה לוינדוס זה שמר את הDUMP עשיתי ריסטרט זה שוב קיבל מסך כחול בכניסה לוינדוסכיביתי לגמרי הפעלתי מחדש הפעם זה נכנס אבל שמעו את ההארד דיסק טוחן כמו שואב אבק ולקח לו דקה שתיים להתארגן על עצמושימוש בתיקון שגיאות של וינדוס ובאיחוי הדיסק היה רק פתרון זמני כנראה שיש תקלה יותר עמוקההיום בלילה אני יריץ (למה יש גירסת + 4.2?)MEMTEST86 4.0ומחר בבוקר אעדכן עדכון- הרצתי את מבחן OCCT ואחרי 5 דקות זה הביא לי שגיאהאני מעלה את תוצאות ה OCCT ואת 3 דוחות השגיאות של ה DUMPובלי קשר שמתי את הטוניק 120 שלי לרמה הכי גבוהה של אוורור ובכל זאת המעבד הגיע ל75 מעלות(נראה לי אבק ולא החלפתי משחה מ2008)*עדכון memtest86 סיים לי את הבדיקה אחרי 5 שעות ואמר שלא נמצאו תקלות למרות שפתאום המסך התמלא בתווים אקראיים ובקושי הבנתי משהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים אי אפשר להבין מה בדיוק..שכן השגיאות הם כללית ושל מערכת ההפעלה..זה יכול להיות מכל דבר..תן פרטים על הOC..
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים מחבר הOC: מ2.4 GHZ הרמתי ל3.2GHZ והוא כבר קיים אצלי כ3 שנים לא שיניתי אותו ולא נגעתי בכלום חברת TMS בזמנה עשתה לי אותווהFSB בביוס של הלוח אם מוגדר על 356והזיכרונות על 712 מגהרץ(מחלק 1:1 או 2:1 כבר לא זוכר נגעתי בזה לפני 3 שנים)לפי ה OCCT הספק בסדרלפי ה MEMTEST הזיכרון בסדררק נשאר לבדוק את ההארד דיסק ולהבין למה הOCCT מביא לי שגיאה במעבד ועוצר לי את המבחן ולמה המעבד מגיע לטמפ' של 75 כשהטוניק מאוורר במקסימום שלומערכת ההפעלה שלי יושבת על הארדדיסק של סאמסונג בן 8 חודשים מדגם 1003sj של טרהיש לי עוד הארדיסק ישן של wd 320aaks שמשמש רק לצורכי אחסוןעם איזה כלים אפשר לבדוק את ההרדיסק במלואו?
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים אם אתה לא מבין בזה אז תאפס את ההגדרות וזהו..או שתקרא קצת בנושא ותתחיל להתעסק עם זה
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר הOC: מ2.4 GHZ הרמתי ל3.2GHZ והוא כבר קיים אצלי כ3 שנים לא שיניתי אותו ולא נגעתי בכלום חברת TMS בזמנה עשתה לי אותווהFSB בביוס של הלוח אם מוגדר על 356והזיכרונות על 712 מגהרץ(מחלק 1:1 או 2:1 כבר לא זוכר נגעתי בזה לפני 3 שנים)לפי ה OCCT הספק בסדרלפי ה MEMTEST הזיכרון בסדררק נשאר לבדוק את ההארד דיסק ולהבין למה הOCCT מביא לי שגיאה במעבד ועוצר לי את המבחן ולמה המעבד מגיע לטמפ' של 75 כשהטוניק מאוורר במקסימום שלומערכת ההפעלה שלי יושבת על הארדדיסק של סאמסונג בן 8 חודשים מדגם 1003sj של טרהיש לי עוד הארדיסק ישן של wd 320aaks שמשמש רק לצורכי אחסוןעם איזה כלים אפשר לבדוק את ההרדיסק במלואו?הקפצה+עדכוןהמערכת שלי סובלת משיהוקים מדי פעם פעם בכמה פעולות אתה שומע את ההארדיסק טוחן והמחשב תקוע לכמה שניות וזה אחרי שהרצתי תיקון שגיאותעם איזה תוכנה אפשר לבדוק הארדיסק במלואו? של חברת סאמסונג
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים תבטל את הOC ותראה אם זה לא קורה..אם אכן התופעה נעלמה אז זה לא קשור לכונן..ואין סיבה שהוא יהיה תקול פתאום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.