עבור לתוכן

התייעצות לגבי הצעה שחבר קיבל

Featured Replies

פורסם

לאייבורי יש הרבה עבודה לעשות לפני שניתן יהיה להמליץ עליהם בדעה צלולה. לא ניתן לבנות שם מפרטים, הם מציגים באתר שלהם רק מה שהמחיר שלהם אטרקטיבי ובאופן מאד מסתורי מעלימים פריטים בהם הם לא זולים מהאתר שלהם...

אגב, זה שהזמנת לא אומר שתקבל. דודים שלי הזמינו משם מחשב מהמפרטים שלהם, אחרי 4 ימים מתקשרים אליהם כדי להודיע שאין את הלוח, ושצריך להוסיף כסף לטובת לוח אחר של MSI. שאין את הספק ושצריך להוסיף כסף בשביל משהו אחר. הם ביטלו את ההזמנה. אבל זה לא המקרה היחידי ששמעתי עליו שהם עשו את זה. נתנו לבצע הזמנה וכמה ימים אחרי התחילו בטלפונים של אין את X יש את Y בתוספת של Z כסף. במספר מקרים כשביקשו לבטל את ההזמנה, הם גם התבשרו שזה כרוך בדמי ביטול!

פורסם

^ מסכים בהחלט. יכול מאוד להיות שזה מה שגרם ל-multicore לפסול את המפרט על הסף.

פורסם

B.D.B לפי התמונה של AMD שיש לך ליד שם המשתמש אני מניח שיש לך אהדה אליהם והאמת גם לי יש להם אחלה כרטיסי מסך אבל להגיד שאתה לא יודע איזה מעבד יותר חזק מהדגמים הספציפים שהוצעו במפרטים השונים זה קצת מוזר... אני חושב שיש יתרון ברור למעבד

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box על של AMD 240 2.8 GHZ box ולא סתם זה גם בא לידי ביטוי במחיר באופן משמעותי.

לצורך העניין קח דוגמא בחנות אמינה כמו rsm מחיר המעבד של amd הוא כ280 שח לעומת המחיר המעבד של intel i3

560 ש"ח. בנוסף כפי שצוין פה יש במפרט של אייבורי ייתרון במאיץ הגרפי כך שלמעשה נוצר יתרון יחסית משמעותי במפרט של אייבורי שהצעתי ובתקציב הנל שיש לך שלדעתי הוא זעום מידי אלא אם כן יש לך דרישות מאוד בסיסיות כדאי לך ללכת על המפרט הזה ולנסות לשפר את המארז במקום הצורב

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7412&CatCode=

ואל חשש חברים נכון שאייבורי יצרה תדמית בעייתית בעיקר בעיני החברים בפורום לא מדובר בגימיק ההצעה בתוקף, הורי הזמינו לאחי את המפרט הזה הראתי להם אותו מהאתר.

עצלנות גרידא, האווטר הזה כ"כ ישן, 2 המערכות האחרונות שלי היו של אינטל, אין בי שום קמצוץ של פאנבוייזם. לא רציתי לצאת בהצהרות לגבי איזה מעבד חזק יותר כי אני לא כ"כ מעודכן, למרות שהנחתי שהאינטל יותר חזק. ואני ציינתי את היתרון במאיץ הגרפי.

פורסם

multicore לא התייחס לרשת עצמה בתגובה הראשונה שהוא קרא למפרט שהבאתי של אייבורי דרעק לעומת המפרט של גיל מrsm שזה בהחלט היה מאוד תמוה כי כנראה בניית מפרטים זה לא הצד החזק שלו ולא מה שהפריע לי זה התחרות מה יותר טוב מה שאני הצעתי או של גיל , אלא הזלזול המוחלט כאילו גיל הציע פרארי ואני סוברו פשע כך שבאמת התפלאתי מהתגובה הלא מציאותית שלו, ובקשר לivory אני אגיד לכם את האמת אני לקוח ותיק שלהם ואני לא אחסוך ביקורת מהרשת נכון שמה שבאמת משתלם וזול במיוחד מופיע באתר ויש דברים שלא מופיעים באתר בהם הם לא זולים בכלל ואפילו יקרנים דוגמא למשל ספק כח thermaltake 600w litepower ברוב הרשתות עולה 300 ש"ח ובrsm אפילו 240

באייבורי מחירו 440 ש"ח ואנשי המכירות שלהם מנסים לדחוף אותו לא מעט לפי מה שהבנתי מחברים, וזה דוגמא קטנה ויש עוד דוגמאות אבל יש צדדים גם מאוד טובים ברשת כמו אחריות. האחריות באייבורי היא אחריות מלאה אני יכול להעיד על עצמי שלקחתי את המחשבים השונים שהיו לי במהלך השנים כמה פעמים ואף פעם לא נתקלתי בהתנערות, והשנה גם גיליתי צד חדש אצל אייבורי שירות לקוחות מצוין , לקחתי את 2 המחשבים החדשים שקניתי לתיקון אחד בגלל בעייה בכרטיס קול והשני בגלל בעיה של דרייברים הסתבר לא משהו רציני, ותוך שעות ספורות המחשבים חזרו

והם עובדים כרגע מצוין!, אז נכון שאייבורי לא מושלמת אבל היא בהחלט רשת אמינה שמעניקה אחריות מלאה בעלת שירות לקוחות שהשתפר מאוד בשנים האחרונות, ולגבי החלקים והמפרטים שהיא מציעה נכון עדיף להתבסס תחילה על מה שיש באתר כי במפרטים שהיא מציעה יש הנחה מובנת אבל ניתן לשפר ולשדרג את המפרטים שהם לא רעים מההתחלה, ואם אתה בעל ידע ואתה יודע מה אתה רוצה אחרי בדיקות ולא תיתן לאיש מכירות להתערב לך במפרט כי לא בטוח שהוא לא בעל אינטרסים, ייצא לך מפרט מצוין וזול! , ובקשר לטענות פה על אייבורי שמה שהיא מציעה לא רלוונטי

נשמע לי מאוד מאוד תמוה , אייבורי זו בין רשתות המחשבים הכי גדולות בארץ ותיקה וזה לא שוק מה שהיא מפרסמת זה רלוונטי, ואני יכול להעיד על עצמי שקניתי משמה 2 מפרטים מהאתר רק השנה, לסיכום אני לא מציע בהכרח לקנות רק אצל אייבורי אבל כל ההסתה פה בפורום נגדה והאשמה שגם מה שהיא מציעה היא לא בהכרח מתכוונת אליו קצת לא רציני... אני מכיר הרבה חברים שקנו מהחברה והיו מרוצים בסה"כ (נכון אני לא אגיד שלחלק מהם לא היה בעיות בהתחלה) אבל בסה"כ חשוב לי להדגיש שלאנשים פה שמבינים במחשבים ויודעים את המחירים ואיש המכירות לא יוכל לערבב אותם בהחלט כדאי לשקול את האופציה לקנות שמה כי יש להם הרבה דברים שהם זולים במיוחד. סתם דוגמא scythe katana 3

עם אחריות לשנה 85 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7239&CatCode=553 באף מקום לא תמצאו יותר זול ומזה וזה רק דוגמא פשוטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים