עבור לתוכן

התייעצות לגבי הצעה שחבר קיבל

Featured Replies

פורסם

חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי)

מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY

לוח GA-G41M-COMBO

מעבד E5700 Dual core

זכרון kingston 2048

דיסק קשיח SATA 500GB

צורב דוד

כל זה ב1220 ש"ח.

מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא..

אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?

פורסם

מפרט גרוע במיוחד מכל זווית. ממש לפי המסורת של הרבה חנויות לאחרונה.

מה בדיוק הוא צריך ובאיזה מסגרת תקציב?

פורסם
  • מחבר

. מה התקציב המקסימאלי? 1100

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים בסיסיים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיוחד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. red alert yuri's revenge

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אך ורק מארז

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לכלול צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

roey somech, אתה עושה צחוק? איך בדיוק הדרעק הזה עדיף על מה ש Gil28 הציע?

פורסם

^^ היחיד שעושה כאן צחוק, הוא אתה

הלינק הראשון לאייבורי הרבה יותר טוב מההצעה של גיל

הבעיה היחידה היא האחריות המוגבלת

פורסם
  • מחבר

נו אז מה עדיף לי לקנות?

שוב התקציב הוא 1100 ש"ח.

פורסם

Kiwovo, באופן אישי לא הייתי רוכש מחשב בפחות מ 1500 ש"ח, מחשב זה לא רק החלקים אלא גם האחריות (לא ברור כמה אחריות RSM נותנים).

אם אתה שואל איזה מפרט חזק יותר, אז התשובה היא הראשון של אייבורי ובהפרש ניכר

פורסם

המעבד הרבה יותר טובלמשל לדוגמא ליתרון משמעותי למה המפרט שהצעתי עדיף, סה"כ אבל אין הבדלים אסטרונומים אבל להגיד לי שאני עושה צחוק ולקרוא למפרט הזה דרעק ביחס למפרט שגיל הציע זה מראה שאתה היחידי פה שצוחק... כי סה"כ המפרט של אייבורי הראשון שהצעתי יותר טוב ובטח ובטח גם אם אתה לא חושב שהוא יותר טוב אתה לא יכול לזלזל ככה כאילו במפרט שגיל הציע יש i7-2600k עם כונן ssd וכרטיס מסך 570gtx אז זה מראה שאתה היחידי שעושה צחוק או שאתה לא מחובר למציאות...

פורסם

roey somech, אתה עושה צחוק? איך בדיוק הדרעק הזה עדיף על מה ש Gil28 הציע?

אולי פספסתי משהו אבל המפרט הראשון מאיבורי נראה לי עדיף על מה שגיל הציע.

לא בטוח איזה מהמעבדים יותר חזק אבל ההבדל לא יכול להיות גדול במיוחד. הזכרון זהה, בשניהם value DDR3 2GB. הספק בשניהם הוא ברמת ה"אה-פסדר". המארז של HEC עדיף על הכנראה ג'נרי, אבל לא בהרבה. ההאצה הגרפית במערכת אינטל עדיפה, בנוסף שם יש DVI ולא רק VGA.

פורסם

^ מסכים. צריך לדבר איתם (והם יסכימו כי הם רוצים למכור) שישדרגו את המארז על חשבון הצורב.

פורסם

מהנסיון שלי, כשאייבורי מפרסמים משהו שנראה משתלם, פירושו שהם לא באמת מתכוונים למכור. הגעתי לשם לפני שנה עם חבר ומפרט שלהם, גם אחרי שעה של נסיונות, בלי לשדרג (את א,ב,ג...) לא היו מוכנים למכור לו את המערכת. שווה לבדוק שלא מדובר בגימיק שיווקי.

פורסם

B.D.B לפי התמונה של AMD שיש לך ליד שם המשתמש אני מניח שיש לך אהדה אליהם והאמת גם לי יש להם אחלה כרטיסי מסך אבל להגיד שאתה לא יודע איזה מעבד יותר חזק מהדגמים הספציפים שהוצעו במפרטים השונים זה קצת מוזר... אני חושב שיש יתרון ברור למעבד

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box על של AMD 240 2.8 GHZ box ולא סתם זה גם בא לידי ביטוי במחיר באופן משמעותי.

לצורך העניין קח דוגמא בחנות אמינה כמו rsm מחיר המעבד של amd הוא כ280 שח לעומת המחיר המעבד של intel i3

560 ש"ח. בנוסף כפי שצוין פה יש במפרט של אייבורי ייתרון במאיץ הגרפי כך שלמעשה נוצר יתרון יחסית משמעותי במפרט של אייבורי שהצעתי ובתקציב הנל שיש לך שלדעתי הוא זעום מידי אלא אם כן יש לך דרישות מאוד בסיסיות כדאי לך ללכת על המפרט הזה ולנסות לשפר את המארז במקום הצורב

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7412&CatCode=

ואל חשש חברים נכון שאייבורי יצרה תדמית בעייתית בעיקר בעיני החברים בפורום לא מדובר בגימיק ההצעה בתוקף, הורי הזמינו לאחי את המפרט הזה הראתי להם אותו מהאתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים