עבור לתוכן

כנראה בעיה בזיכרון של כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, המערכת שלי:

xfx nforce 780i

sli 9800gtx

בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600

(ניתן להחזירה).

device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43).

ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים.

עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין.

מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו?

תודה.

פורסם

צריך לבדוק את הכרטיסים בנפד

תריץ OCCT בדיקת GPU על כל כרטיס בנפרד

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להריץ אותה על ה-gpu, כאילו היא לא מזהה אותם. מוזר כי המערכת מזהה את שני הכרטיסים ואני על sli mode.

פורסם

כשאמרתי להריץ בנפרד אז התכוונתי שתפרק את המערך - תוציא כרטיס אחד

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי להריץ בנפרד אז התכוונתי שתפרק את המערך - תוציא כרטיס אחד

אוקיי, אני אנסה.

משהו מוזר שקרה עכשיו: הווינדוז הוריד עידכון, וביקש ממני לאתחל את המחשב. ולא הופיעו במסך הפתיחה קווים מוזרים

וה-device manager אומר שהכל תקין (אין code 43).

התוכנה עכשיו כן מזהה לי את הכרטיס, אבל לא מופיעה האופציה של memtest. אני לא מכיר את התוכנה אבל זה אמור להיות ככה אם אני לא מוציא את אחד מהכרטיסים?

שכחתי לציין שלפני שפניתי לפה שהסרתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אני עוד עם דרייברים מגרסה ישנה. אני אנסה להתקין את הדרייברים החדשים ולהריץ בדיקה יותר מאוחר במהלך היום.

תודה.

פורסם

אם חלק מהאפשרויות של התוכנה לא מופיעות אז צריך לעדכן directx

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקות של שני הכרטיסים, כל אחד בנפרד. הכל תקין ללא שגיאות.

אבל משחקים קורסים לי ללא סיבה לפעמים לאחר שעת משחק או אפילו לאחר 5 דקות ולעיתים גם בstartup.

לפעמים שמשחק קורס לי, אני נאלץ לאלץ את המחשב לעשות ריסטרט ואז שוב המסך מציג קווים מוזרים וה-device manager

רושם שוב code 43.

עוד לפני שפניתי לפה עשיתי system restore, הסרתי דרייברים והתקנתי מחדש ועדיין יש בעיות.

מאיפה אני ממשיך מכאן??

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים