עבור לתוכן

איך החבילה?? אייפון 4..

Featured Replies

פורסם

לא רע בכלל ! ועדיפה גלישה ללא הגבלה במהירות שהם נתנו לך שהיא מספיקה לרוב השימושים.

• תגובות 32
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן תיארתי לעצמי..

עשיתי את זה :D

תגיד.. אם אני מתחבר ל-WIFI של מקום מסויים, אני גולש במהירות של ה-WIFI נכון?? זה לא מין הגבלה לעד 1MB..

ה-1MB זה רק אם אני גולש דרך ה-3G....?

פורסם

יש בפלאפון ב180 לחודש 400 דקות 400 אסמסים ו2 ג'יגה גלישה.

גם ה3G שלהם יותר מהיר, באמת האינטרנט שלהם עובד מעולה.

אם תלחץ על אורנג' תצליח להוציא חבילה דומה.

הבנתי שאורנג' התחילו לעבוד על דור רביעי, אשמח אם מישהו יאמת את זה או יספר קצת אם הוא יודע.

פורסם

תגיד.. אם אני מתחבר ל-WIFI של מקום מסויים, אני גולש במהירות של ה-WIFI נכון?? זה לא מין הגבלה לעד 1MB..

ה-1MB זה רק אם אני גולש דרך ה-3G....?

בדיוק

פורסם

איך השגתם את החבילות האלה ? כמה שלא דיברתי עם החברות הכי זול שקיבלתי זה 200 שקל מפאלפון ...

עם מי בדיוק דיברתם שם בשביל זה ?

פורסם

הבנתי שאורנג' התחילו לעבוד על דור רביעי, אשמח אם מישהו יאמת את זה או יספר קצת אם הוא יודע.

לא נכון, פשוט פורסים רשת HSPA יותר מהירה (אני מניח 14 או 21 מגהביפס). רשתות דור רביעי יהיו רק בשלב יותר מאוחר אני מניח...

פורסם

נשמע טוב, השאלה מתי נזכה להשתמש בזה.

כרגע המהירות גלישה הממוצעת באורנג' עומדת על 1.5 מגה, סביר...

ואיפה שאני משרת הקליטה עומדת על חצי קו, ועל 0.05 מגה גלישה.

משהו מזעזע.

פורסם

איך השגתם את החבילות האלה ? כמה שלא דיברתי עם החברות הכי זול שקיבלתי זה 200 שקל מפאלפון ...

עם מי בדיוק דיברתם שם בשביל זה ?

לא שמעתי על דבר כזה , פריסה של LTE תדרוש תדרים נוספים בשביל LTE , משהו שלא יקרה בשנים הקרובות ..

מה שכן בטח הם הולכים לשדרג את הציוד לHSPA+ במהירות של 21Mb או 14.4 .

פלאפון לדוג׳ שידרגו בקיץ שעבר את הרשת לHSPA+ במהירות של 21Mb , ככה שלשדרג את התשתית הוא צעד מתבקש בהתחשב שחלק מהמכשירים כבר תומכים במהירות כזאת או לפחות 14.4 ..

פורסם

יש בפלאפון ב180 לחודש 400 דקות 400 אסמסים ו2 ג'יגה גלישה.

גם ה3G שלהם יותר מהיר, באמת האינטרנט שלהם עובד מעולה.

החבילה שלו אבל טובה יותר..

פורסם

לא שמעתי על דבר כזה , פריסה של LTE תדרוש תדרים נוספים בשביל LTE , משהו שלא יקרה בשנים הקרובות ..

מה שכן בטח הם הולכים לשדרג את הציוד לHSPA+ במהירות של 21Mb או 14.4 .

פלאפון לדוג׳ שידרגו בקיץ שעבר את הרשת לHSPA+ במהירות של 21Mb , ככה שלשדרג את התשתית הוא צעד מתבקש בהתחשב שחלק מהמכשירים כבר תומכים במהירות כזאת או לפחות 14.4 ..

אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שזו הסיבה שכ"כ מיהרו לגור את השידורים האנלוגיים של הטלוויזיה, כיוון שהם יושבים בין היתר על רצועת תדרי 700MHz, שזה תדר אפשרי ל-LTE (עם זאת זה יהיה התדר ה"אמריקאי", אני מקווה שלא תהיה בעית מכשירים - התדר הארופאי צפוי להיות 2600MHz).

רשת LTE היא דור 4 אמיתי ולא "מזויף" (או 3.9) כמו ש-T-MOBILE האמריקאית משווקת את רשת ה-HSPA+ שלה, או הרשת שמירס תקים.

פורסם

חבר'ה תפסיקו להיות פרייארים , תתקשר לחברה הסלולרית תגיד להם שהציעו לך בסלקום חבילה של 1250 דקות וSMS ב200 ש"ח.

הם יציעו לך מה שיש לי - 1300 דקות + 1300 SMS לכל היעדים ב209 ש"ח , כמובן במקרה שלי גם יש גלישה 1GB+חבילת TV + GPS בחיוב זיכוי (אני עד היום לא יודע למה הם מזכים אותי עליה).

מה שכן לאקסית שלי יש 1300+1300+1GB ובנוסף לזה עוד 1000 דקות לאורנג' באותו סכום !

פורסם

איך הצלחת להשיג את הדיל ב180 שקל בסלקום ?? שעתיים דיברתי עם הסלקום האלו . ולא הציעו לי את הדיל הזה

פורסם

חבר'ה תפסיקו להיות פרייארים , תתקשר לחברה הסלולרית תגיד להם שהציעו לך בסלקום חבילה של 1250 דקות וSMS ב200 ש"ח.

הם יציעו לך מה שיש לי - 1300 דקות + 1300 SMS לכל היעדים ב209 ש"ח , כמובן במקרה שלי גם יש גלישה 1GB+חבילת TV + GPS בחיוב זיכוי (אני עד היום לא יודע למה הם מזכים אותי עליה).

מה שכן לאקסית שלי יש 1300+1300+1GB ובנוסף לזה עוד 1000 דקות לאורנג' באותו סכום !

לקוח עיסקי במקרה? נשמע לי הזוי לחלוטין חבילה כזאת ללקוח רגיל שלהם..

פורסם

דווקא לקוחות "רגילים" בדרך כלל מצליחים להוציא דברים טובים יותר, או לפחות זהים. לקוח "עסקי" זה סתם תיוג שרירותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים