פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים שלום לכולםרציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים עוד שבוע שבועיים ככה... אנחנו הרי כולנו פה מתכנתי אייטיאיי ואנחנו אלו שעובדים על הדרייברים אז אוטוטו. ;D dont hate the player hate the game :
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים ,Bessmertniy העיקר להגיב אה? ענית או לא...נכון או לא...העלבת או לא...העיקר להגיב!ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה!
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים כנ"ל לגביך ^Black-Talon^לנושא, כבר ראיתי באיזה אתר גירסאת בטא של CATALYST 3.10 אבל לא העזתי להתקין אותם :-Xאני מניח שהם יצאו באופן רשמי תוך פחות משבועיים.... אבל אין לי שום מקור מידע מהימן.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים בטא של 3.10 זה בעקרון 3.9 פלוס פאטש לCall Of Duty...אפשר להורד את זה באגך ההורדות של www.guru3d.comואני לא ממש אוהב את כל הקאטים החדשים אני נשאר עם 3.7אבל אני זוכר שאיזה מישהו בATI אמר שיצאו דריברים חדשים כל 8 בחודש(וככה זה באמת היה עם קאט 3.8 ו3.9)
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים כנ"ל לגביך ^Black-Talon^לא זכור לי שהגבתי סתם או העלבתי מישהו מאז שאני פה...אני לא אתנגד אם תזכיר לי אם אתה באמת חושב ככה ואם אין לך כוח לזה אתה יכול להתעלם רק שתדע שאני לא מסכים עם זה ואני שלם עם כל הודעה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.