עבור לתוכן

המלצה למסך 22-24 , תקציב 1,000 ש"ח, עבודה משרדית ממושכת בעיקר קריאת מסמכים

Featured Replies

פורסם

ברשותי מסך viewsonic vp930

מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט

חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים.

מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח.

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע משהו ?

פורסם

בהינתן מה שאמרת לגבי גודל גופנים, הייתי חורג במעט ולוקח את הDELL 2209WA. במסך זה, בגלל הרזולוציה הלא גבוהה יחסית, הפונטים יהיו גדולים יותר מרוב המסכים האחרים.

פורסם

דיל השבוע

ברשותי מסך viewsonic vp930

מסך מעולה!

מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט

ללא ספק אל תיקח TN :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346741.msg2997174#msg2997174

חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים.

יש כאן סתירה פנימית פוטנציאלית בין הדרישות וכל אחד מגדיר את זה אחרת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244421.msg2153912#msg2153912

מסך ברזולוציה נמוכה יותר יתן פונטים גדולים יותר אבל פחות חלקים בגלל ה-dot-pitch הגדול יותר.

מסך ברזולוציה גבוהה יתן פונטים קטנים יותר אבל חלקים יותר ופחות מפוקסלים + שטח עבודה גדול בהרבה - תוספת של 30%!

את גודל הפונטים קל מאוד לשנות - או באמצעות ZOOM במסמכים או עם פונט גדול יותר בטקסט אבל אז תפסיד קצת מתוספת שטח העבודה הנ"ל.

את גודל האייקונים אפשר לשנות בקלות בהגדרות של מערכת ההפעלה.

עדיין, ה-2209WA מסך מצויין אם כי לדעתי פחות משתלם מהסיבות שציינתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר

אני מעוניין לשפר את איכות ונוחות העבודה שלי מהמסך הישן,להקל על הקריאה ובנוסף להגדיל את משטח העבודה.

עיקר הקושי שלי הוא בקריאה ממושכת של כתבות מהאינטרנט, דבר המסרבל את הגדלת הפונטים בכל פעם.

האם ניתן לעשות איזה אופטימיזציה של הצרכים שהצגתי ולהמליץ על מסך שיתאים, יגדיל במעט את הגופנים ביחס למסך הקיים וישפר את החדות שלהם ?

תודה

שמי

פורסם

אין שום בעיה להגדיר ZOOM קבוע בדפדפן לפי הנוחות שלך ותמיד אפשר לשנות אותו בשניה עם לחיצה על CTRL ומשחק עם הגלגלת של העכבר. חבל בשביל זה לקחת מסך יקר יותר עם רזולוציה נמוכה יותר ופונטים פחות "חלקים".

בתקציב שלך ה-DELL U2311 הוא הטוב ביותר אבל גם ה-SAMSUNG 2333T מהווה חלופה לא רעה בכלל ב~200-300 ש"ח פחות.

יתרונו של ה-DELL בעיקר בארגונומיה, פאנל עדיף מעט ויותר חיבורים אם אני זוכר נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים