עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפרטורת מקסימום למעבד

Featured Replies

פורסם

לפי הפירוט שלך המאוורר של הקירור לא מותקן נכון..

הדגמה קטנה..

אצלך המצב כרגע הוא (החצים זה זרימת האוויר):

מוגן2<<מאוורר מוגן<<< >>מאוורר אחורי>>>

נכון ?

אם כן אתה צריך לשנות את הקונפיגורציה באופן הבא:

>>מאוורר מוגן>>מוגן 2 >>מאורר אחורי>>>

או שתתקין אותו בחלק התחתון של המוגן שיזרוק אוויר לגג המארז..

פורסם
  • מחבר

לפי הפירוט שלך המאוורר של הקירור לא מותקן נכון..

הדגמה קטנה..

אצלך המצב כרגע הוא (החצים זה זרימת האוויר):

מוגן2<<מאוורר מוגן<<< >>מאוורר אחורי>>>

נכון ?

אם כן אתה צריך לשנות את הקונפיגורציה באופן הבא:

או שתתקין אותו בחלק התחתון של המוגן שיזרוק אוויר לגג המארז..

לצערי מה שאתה אומר לא אפשרי, כפי שאמרתי, זה כמו שזה כרגע בגלל אילוצים של מקום פיזי, הלוח אם שלי צפוף וב2 המקומות שאמרת אין לי מספיק מקום להכניס את המאוורר, בתצורה שהצעת:

המאוורר של המוגן 2 יכסה לי את המקום של הזכרונות לגמרי, גם ככה הגוף עצמו כיסה לי חריץ וחצי מה4 חריצים של זכרונות שיש לי בלוח האם.

והתצורה השנייה של לשים את המאוורר כך שיזרק אוויר לחלקו העליון של המארז היא גם בעייתית בגלל שכרטיס המסך שלי זה radeon 4870x2 שתופס מקום של 2 כרטיסים ולכן לא משאיר מספיק מקום בינו לבין המוגן 2 לחיבור מאוורר.

המקסימום שאני יכול לעשות זה להפוך את המאוורר של המוגן 2 שבמקום לזרוק אוויר לתוך הגוף קירור שישאב את הוויאר החם מגוף הקירור לכיוון המאוורר האחורי שמוציא אוויר החוצה.

השאלה אם זה יהיה יעיל?

בעצם אני מציע דבר כזה:

מוגן2---מאוורר מוגן2>>>>מאוורר אחורי>>>>

כשחוץ מזה יש לי מאוור קדמי שמכניס אוויר ומאוור צדדי שמכניס אוויר, הצדדי נמצא בדיוק מעל כרטיס המסך ונצמד עד כדי מגע לבליטות בראש גוף הקירור של המוגן 2.

ובכל הנוגע למה שאמרתי מוקדם יותר על זה שאני מנסה לעשות מקום אחר למחשב, שיהיה מקום מאוורר יותר, זה יעלה לי יותר מדי כסף לעשות את השינויים הנחוצים בחדר, כבר יותר זול להחליף מארז למארז מרווח יותר עם אוורור טוב יותר.

פורסם

אתה יכול להתקין את המאוורר מעל הזיכרון..פשוט להרים אותו טיפה..

בכל מקרה עדיף כבר שתהפוך את המאוורר בתוצרה שציינת..

מוגן 2>>מאוורר מוגן>> >>מאוורר מארז>>

תעדכן בתוצאות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתקין את המאוורר מעל הזיכרון..פשוט להרים אותו טיפה..

בכל מקרה עדיף כבר שתהפוך את המאוורר בתוצרה שציינת..

מוגן 2>>מאוורר מוגן>> >>מאוורר מארז>>

תעדכן בתוצאות :xyxthumbs:

תודה על התשובה...

ובקשר לתוצאות, עשיתי משהו יותר קיצוני בנוסף להפיכת המאוורר, החלפתי את כל המארז של המחשב שלי למארז Sharkoon Scorpio 2000 שניתן לשים בו עד 7 מאווררים ויש בו מנגנון לסידור הכבלים בצורה אפקטיבית, אז יש לי מארז חדש, עם 6 מאווררים (אי אפשר לשים 2 על הדופן הצדדית בגלל המוגן 2), 3 מכניסים אוויר (צדדי ו2 קדמיים) ו3 מוציאים אוויר (אחורי ו2 עליונים), מאוורר המעבד (המוגן 2) מוציא אוויר לכיוון המאוורר האחורי ועכשיו, כמה מפתיע, אפילו בDuke Nukem Forever שבו הגעתי ל72 כמו כלום אני לא מגיע אפילו ל60 מעלות.

וביישומי פלאש שקודם הביאו אותי כמו כלום ל58 ולפעמים קרוב ל70 אפילו אני לא מגיע אפילו ל50 מעלות.

וויתרתי לגמרי על היחידה של הScythe Kaze Master Pro, גם אין בה צורך יותר וגם אין מקום לחבר אותה במארז הזה בכל מקרה.

תודה על כל העזרה.

פורסם

גם עם פחות מאווררים במארז אתה תגיע לאחלה תוצאות..

בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם עם פחות מאווררים במארז אתה תגיע לאחלה תוצאות..

בכל מקרה :xyxthumbs:

יכול להיות אבל למה לקחת סיכון, זה לא שקניתי מאווררים במיוחד, המארז החדש הגיע עם 3 והיו לי 3 במארז הקודם, פשוט העברתי אותם למארז החדש.

חוץ מזה שרעש זה לא יוצר, זה מאווררים שקטים במצב טוב ומארז שכנראה יש לו אקוסטיקה טובה.

בכל אופן, אני מאוד מודה על כל העזרה ואני עוד אמשיך לעקוב באדיקות אחרי הטמפרטורות בתקופה הקרובה בשביל לוודא את התוצאות האלו.

שיהיה יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים