פורסם 2011 ביוני 1414 שנים שאלה קצת מוזרה, לך יש את אחד המודמים שציינת והוא עושה לך בעיות?משהו כללי ברמה הארצית אני לא מכיר. לי יש dlink והוא עובד סבבה.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים הדילנק אולי לא נושא שם כמו סיסקו ותג מחיר גבוה ,אבל אני יכול להטיח לך מנסיון שמדובר במודם מעולה לא פחות.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים ה-D-Link כבר לא נמצא במלאי של בזק סטור זה מספר שבועות. וממה שקראתי ברשת, כנראה שבזק לא הולכים לחדש את המלאי. תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים ה-D-Link כבר לא נמצא במלאי של בזק סטור זה מספר שבועות. וממה שקראתי ברשת, כנראה שבזק לא הולכים לחדש את המלאי. תקנו אותי אם אני טועה. הולכים גם הולכים
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים דווקא אין בעיה עם המודמים הרגילים....יש לפעמים "באג" עם סיסקו דווקא בחלק מהמקרים.אבל מאיפה השמועה ולמה זה משנה לך ?
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים מודם ה-VDSL של Netgear בעייתי בהשוואה למודם של D-Link:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1255200#1255200ה"שמועה" כנראה בסוף לא נכונה כי השגתי מודם של D-Link בבזק סטור בת"א ביום חמישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.