עבור לתוכן

Asus P4P800 Deluxe Vs. Abit IC7

Featured Replies

פורסם
יא מכוער! יש לי זכרון חרא? תראה במפרט שלי איזה זכרונות יש לי ותראה שהם ממש אבל ממש לא חרא! וראסמי אתה צודק... הוא קצת רותח כי חסר משחה טרמית... תראה את המפרט שלי ואז תדבר אוקי? חח טוב לא חשוב

אה ואחי קח את ה ic7 הוא יותר שווה וטוב... אם יש לך עוד אצת מזומנים בצד קנה את ה ic7-g או את ה max 3... בהצלחה אחי...

קודם כל שמור על הפה הגדול שלך זה לא פורום ערסים ואל תשחק לי אותה פה ערס . איך אתה יודע שאני מכוער אם לא ראית אותי יא קוקסינל.

וראיתי את הזיכרונות שלך הוא חרא זיכרון בשביל מחשב כמו שלך כי הם עובדים כבר בשיא המהירות שלהם עוד לפני שעשית אוברקלוק. אל תפתח עליי את הפה שלך כי אתה אפס! עלק המחשב שלך רותח בגלל שאין משחה טרמית??? צר לי להגיד לך, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אבל זה לא מפריע לך לפתוח פה על אנשים שמבינים יותר ממך בעניין. אם הגיעת לכאן בשביל לרדת על אנשים ולא להקשיב להם זה לא המקום בשבילך אני בטוח שאם תמשיך בגישה כזאת אל אנשים (כאילו הם חייבים לך משו) אתה תורחק מהפורום. קרא את חוקי הפורום.

בקשר לאיזה לוח יותר טוב, אז לצ'יפס 875 יש אופציה שנקראת PAT כשמפעילים אותה היא משפרת את ביצועי המחשב ובטח עוברת את ה 865 של אסוס שעולה יותר.

פורסם

Stop sliding into a personal argument and watch your language.

פורסם

קודם כל שמור על הפה הגדול שלך זה לא פורום ערסים ואל תשחק לי אותה פה ערס . איך אתה יודע שאני מכוער אם לא ראית אותי יא קוקסינל.

צר לי להגיד לכם שתיכף שניכם תקבלו אזהרות אם תמשיכו להגיב ככה.....

אז אל תקללו, כי אתם לא מכירים אחד את השני ולא ראיתם אחד את השני אף פעם.

אז די..... ::)

פורסם

love-its-my-name, העלית את הוולטז' של המעבד?

והזכרונות שלך באמת לא כאלו מוצלחים לאוברקלוק.. סה"כ זיכרון PC3200 שעשו אותו יפה.. אבל אף אחד לא אמר שהוא טוב ל-OC..

בכל מקרה בהשוואת בין שני הלוחות האלו בד"כ הביצועים של האסוס עדיפים.. אין לי מושג אבל בקשר ליכולות ה-OC של כל לוח.

פורסם

love-its-my-name, העלית את הוולטז' של המעבד?

והזכרונות שלך באמת לא כאלו מוצלחים לאוברקלוק.. סה"כ זיכרון PC3200 שעשו אותו יפה.. אבל אף אחד לא אמר שהוא טוב ל-OC..

בכל מקרה בהשוואת בין שני הלוחות האלו בד"כ הביצועים של האסוס עדיפים.. אין לי מושג אבל בקשר ליכולות ה-OC של כל לוח.

חחחחחחחחחחחחחח תוכלווווווו ז*ן אחד ג-ד-ו-ל הוספתי משחה טרמית והטמפ. ירדה מ 57 במאמץ ל 37 במאמץץץ אז מה אמרתם?

ואני יודע שהזכרונות לא הכי טובים אבל הם מספיק טובים! עם עכשיו על 3.2 ואט והם קרים! הכול עובד טיק טק ובדקתי בכמה תוכנות והמחשב שלי עובד את ה 3.06 בלי אובר קלוק... :-* אני לא אמרתי שהם הכי טובים... פשוט הוא אמר שהם חרא! והם ממש לא!!!!!!! אבל הלוח כן חיחי וסליחה על מה שאני הולך לומר עכשיו [סבתא שלך סטאילסטית יא מכוער (כן כן אתה מכוער) פעם אחרונה שאתה יורד על ערסים!] יאללה ביי סעמק איזה ילדים אין לכם חיים חוץ מלהתחיל עם ילדים אחרים? סתם עבריני מקלדת... בסוף בבית ספר תדברו ככה למישהו יביאו לכם מכות ולא יפסיקו [אמן] יאללה ביי כפרות ::)

פורסם

אני מציע למנהלים להרחיק אותו מהפורום לכמה זמן.... >:(

פורסם

אין משהו בחוקי הפורום לגבי ערסים?

פורסם

איזה ליצן. אתה אשכרה לא יודע מהחיים שלך ... עבריניי מקלדת :lol: ואתה הזה שמתחיל עם כולם.

לא כל יום פוגשים דפיקות כזאת... כבוד! כבוד! :P . הכי הצחיק אותי הקטע עם המשחה הטרמית !! חזק אחי!! אני נקרע!

ולנושא:

Biodom אתה לא ממש צודק האביט עדיף בביצועים על האסוס ללא אוברקלוק .

הנה מצאתי ת'רד דומה בחו"ל, אתם מוזמנים לעיין :

http://forums.devhardware.com/showthread.php?threadid=10856&s=8e7ef61db041c87fbbed61beef50d237

בת'רד נאמר בדיוק מה שאני אמרתי לגבי הלוחות.

פורסם

בטח שה- IC7!

החסרון היחיד שאין לו כרטיס רשת מובנה - אבל תאמין לי שזה לא שווה לשלם עוד 300 ש''ח בשביל ה- G.

פורסם

אני מציע למנהלים להרחיק אותו מהפורום לכמה זמן.... >:(

מהפה שלך לאלוהים {=מודרים} ;)

פורסם

לא קראתי את כל ההשואה, ראיתי רק את הבנצ'ים ... נראה לי שבכלל ה PAT לא הופעל ב 875 שם בגלל זה הוא מזדנב מאחור, אבל לא בהפרשים עצומים.

פורסם

מבחינת ביצועים נטו ה-ASUS טוב יותר אך מבחינת OC ה-IC7 לוקח. אופציית ה-PAT הייתה קיימת בלוחות מבוססי 865PE ולא 875 וגרמה לכך שביצועיהם היו זהים לאלו של לוחות ה-875. כיום האופציה הזו נחסמה אך ניתן לפרוץ אותה דרך הביוס.

http://www.ocprices.com/?rev_id=175

http://www.motherboards.org/articlesd/motherboard-reviews/1261_1.html

http://www.hardwarezone.com/articles/articles.hwz?cid=6&aid=807&page=1

ה-IC7-G לא משתלם כלל שכן הוא זהה ל-IC7 הרגיל רק מגיע עם כרטיס רשת 10/100/1000 ועולה משמעותית יותר.

פורסם

לי יש את האביט (ראו "המפרט המחשב")

ואני מאוד מרוצה ממנו :D

פורסם

אחי תרשה לי להחמיא לך יש לך מחשב תותח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים