עבור לתוכן

Asus P4P800 Deluxe Vs. Abit IC7

Featured Replies

פורסם

איזה אחד מהם עדיף?

OC רציני

לא צריך כרטיס רשת

פורסם

אחי לך על האביט IC7 MAX 3 - רק הוא מתאים ל- OC רצחני

אני איתו בבאס של 300

עם אינטל 2.4C

פורסם

איזה אחד מהם עדיף?

OC רציני

לא צריך כרטיס רשת

הIC7 ידוע ביכולות הOC שלו. הוא לוקח בגדול! ;)

פורסם
  • מחבר

אחי לך על האביט IC7 MAX 3 - רק הוא מתאים ל- OC רצחני

אני איתו בבאס של 300

עם אינטל 2.4C

אני שאלתי בין שני אלו

ומן הסתם גם בתקציב שלהם

מאיפה אני אפליץ עכשיו עוד 500 שקל?!

פורסם

לי יש את ה ic7-max 3 ואני לא מצליח להעלות את הבאס.. כאילו אני מצליח אבל וינדואוז לא עולה... זה מבקש ממני איזה בוט דיסק סעמק מישהו יודע למה זה ככה?

פורסם

זה ככה אצלך כי :

1. בטח המחשב שלך רותח

2. יש לך חרא זיכרון

אבל השאלה היא כמה אתה מעלה לבאס שהמחשב לא עולה לך? . ולהבא תפתח ת'רד משלך אל תגנוב ת'רדים אחרים.

ולפותח הת'רד :

אני לא מבין איך אתה משווה את שני הלוחות, האביט מבוסס צ'יפסט 875 והאסוס 865. מבחינת הביצועים ללא אוברקלוק מן הסתם האביט לוקח . מבחינת הביצועים באוברקלוק הם כמעט שווים, לכן אני ממליץ ללכת על האביט.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? כי הרבה אמרו לי שהאסוס עדיף... ובאמת לא הבנתי למה ???

פורסם

IC7 ללא ספק

פורסם

חברה אני בדיוק באותה הדילמה ,

זה ממש לא נכון שהABIT לוקח ללא אוברקלוק בקלות , חוץ מזה שההפרשים הם ממש לא משמעותיים .

אומנם הABIT הוא 875 אבל זה ממש לא משמעותי בביצועים על פי כל הבנצ'מארקים שאני ראיתי

מצד שני ,לASUS יש כמה דברים של ABIT אין :

1.fire wire

2.g-lan

3.RAID

אלה הם דברים חשובים הרבה יותר מאשר הצ'יפסט לפי דעתי .

אבל ,ואבל גדול !

כשביררתי בזיגזאג2000 , מה שנאמר לי שהASUS סובל מאחוז החזרות מאוד גבוהה ויש איתו לא מעט בעיות, אני לא יודע עד כמה אני יכול לשמוך על זיגזאג2000 אבל אם זה נכון אז אני לא חושב שהוא בא בחשבון.

מישהו עוד שמע על דברים כאלה ?

מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?

תודה

דוד

פורסם

אתה יכול לסמוך על זיגזג, יש להם רמה...

אוקיי, אנשים מחזירים את הלוח, אבל למה? מה עושה את הבעיה בלוח?

פורסם

אתה יכול לסמוך על זיגזג, יש להם רמה...

אוקיי, אנשים מחזירים את הלוח, אבל למה? מה עושה את הבעיה בלוח?

אין הרבה הבדלים בין ה 865 לבין ה 875, לפחות לא הבדלים ששווים את הכסף

פורסם
  • מחבר

PCH שולטים

אה ובAbit יש FireWire...

1394=firewire

פורסם

זה ככה אצלך כי :

1. בטח המחשב שלך רותח

2. יש לך חרא זיכרון

אבל השאלה היא כמה אתה מעלה לבאס שהמחשב לא עולה לך? . ולהבא תפתח ת'רד משלך אל תגנוב ת'רדים אחרים.

ולפותח הת'רד :

אני לא מבין איך אתה משווה את שני הלוחות, האביט מבוסס צ'יפסט 875 והאסוס 865. מבחינת הביצועים ללא אוברקלוק מן הסתם האביט לוקח . מבחינת הביצועים באוברקלוק הם כמעט שווים, לכן אני ממליץ ללכת על האביט.

יא מכוער! יש לי זכרון חרא? תראה במפרט שלי איזה זכרונות יש לי ותראה שהם ממש אבל ממש לא חרא! וראסמי אתה צודק... הוא קצת רותח כי חסר משחה טרמית... תראה את המפרט שלי ואז תדבר אוקי? >:( חח טוב לא חשוב

אה ואחי קח את ה ic7 הוא יותר שווה וטוב... אם יש לך עוד אצת מזומנים בצד קנה את ה ic7-g או את ה max 3... בהצלחה אחי...

פורסם
  • מחבר

יש לך זכרונות בסדר חבל שלא השקעת ביותר טובים.

וכן נראה לי שאני אקח את הAbit

עם קינגסטון HyperX

פורסם

יש לך זכרונות בסדר חבל שלא השקעת ביותר טובים.

וכן נראה לי שאני אקח את הAbit

עם קינגסטון HyperX

בעעע שבע 1100 שקל עלה לי מחשב[המסך 17 אינץ' עלה 4 אלף] שהוא עוד רק פנטיום 4 לא נגיד אי אמ די 64... בלי שום סידירום או תוספות דומות ועוד לא כרטיס מסך 9800XT כולה כרטיס מסך ממוצע 9800se תבין... ואתה רוצה שאני אשקיע חחח נסחפתה... יותר נכון אני נסחפתי... רק המארז והספק עלו לי 1200 שקל... ועוד קניתי ב 700 שקל קירור... חחח

והחלטה טובה מאוד! אבל כדאי לך עכשיו לקנות את ה max 3 ואז זכרונות פחות טובים... טוב החלטה שלך.. מה שבטוח שתקח אחד מסדרת ic7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים