עבור לתוכן

מספר תקלות בויסטה

Featured Replies

פורסם

היי ושלום.

נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה:

1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד.

כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound

2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service

3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis

אני לא מצליח לתקן את הקובץ.

אשמח לקבל הכוונה בעניין

תודה רבה

דיידו

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה אתה מנסה לעשות?

לא צריך לרשום נתיב עם double forward slash וגם בכלל לא צריך לרשום את הנתיב כי הוא נמצא ב environmental variables אצלך.

גישה לקובץ host דורשת הורדת UAC למטה או גישה אליו עם elevated privileges.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך.

לא הבנתי את מה שרשמת ובהקשר לאיזה משאלותי.

הקובץ HOSTS לא נפתח כשאני מפעיל את HIJACKTHIS ומנסה לעשות בדיקה ושמירת קובץ לוג, השגיאה כפי שמופיעה בתמונה שהעלתי בשם HIJACKTHIS, נראה לי שיש וירוסים במחשב, עשיתי בדיקה ועדיין הבעיה לא נפתרה.

לגבי האיקס על הסאונד שלי, אני לא מצליח לבדוק היכן הבעיה וכשנכנסתי למנהל ההתקנים כדי לבדוק אם צריך להתקין מחדש את הדרייבר או שיש בעיה כלשהיא נתקלתי בהודעת שגיאה לפי תמונה שהעלתי בשם SOUND

אני לא מצליח להכנס לחלק מהתוכנות עכשיו יש גם שם הודעת שגיאה.

האם תיקן של קבצי המערכת יפתור את הבעיה?

מה עוד ניתן לעשות?\

תודה.

פורסם

קראת את ההודעה שקיבלת בתצלום מסך שצירפת?

איך אתה מנסה להיכנס ל device manager?

מה ההודעה שאתה מקבל מHijackThis?

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את שתי ההודעות ולא ידעתי מה לעשות איתם.

1. לגבי device manager אני לוחץ קליק ימני מעל המחשב שלי, בוחר properties לאחר מכן בחלון שנבחר אני בוחר ב device manager ואז מופיעה השגיאה.

2. לגבי hijack לפי מה שאני מבין ההודעה אומרת שמסיבה לא מובנת המערכת חוסמת את הקריאה של הקובץ hosts, ואם יש איזה שהוא דומיין של hijack שרשום בתוך הקובץ host, אז hijack לא יוכל לתקן את זה, אם זה קורה צריך לערוך את הקובץ.

הבעיה היא שאין שום דומיין של hijack שקובץ ה hosts חוסם, משום שהוא ריק.

פורסם

תנסה להיכנס לdevice manager ישירות מה MMC snap-in שלו:

devmgmt.msc

אם אתה עדיין מקבל אותה תשובה אז שווה לבדוק שהsnap-in אכן נמצא איפה שהוא צריך להיות ושיש את הערך הנכון במשתנה path של environmental variables אצלך.

אם אין שום תוכן מעבר ל comments בקובץ host (הוא לא אומר להיות ריק לגמרי) אז ממה אתה דואג?

פורסם
  • מחבר

ישנה בעייה כפי שתיארתי....אני לא מצליח להכנס לאף תוכנה כמעט ואפילו לא להתקין, אני מקבל את אותה ההודעה כפי שהוצגה בתמונה שהעלתי.

כשניסתי להכנס ל environmental variables קיבלתי את אותה ההודעת שגיאה, אפילו כשאני מנסה לבצע עידכונים אוטומטיים יש בעיה.

נראה לי שכאן הבעיה.

מה הערך הנכון במשתנה path של environmental variables בכלל MMC snap-in ואיך מגיעים אליו

ומה זה ההערך הנכון במשתנה path של environmental variables

זו הפעם הראשונה שאני נתקל בתקלות כאלה?

אם הכל היה תקין לפי מה שתיארת, והייתי עוזב את זה, אז היכן פתרון התקלות?

תודה רבה

דיידו

פורסם

אוקיי, אז יש פה איזושהי בעיה כללית.

אתה יכול לבצע system restore אחורה לפני שהבעיה צצה?

פורסם
  • מחבר

גם system restore אי אפשר לעשות, כלום לא יכולתי לעשות.

התקנתי את הויסטה מחדש.

תודה בכל אופן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים