פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר אוקי את ה Anistropic Filtering מצאתי- זה מראה לי ללא, 2X 4X 8Xאני מעריך ש-8 זה הכי טוב נכון?וה- AA זה ANTIALIASING SETTINGS? כי שם יש מלא אפשרויות, מה לבחור?חן, מבולבל
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים יש FAQ של פוקום גרפיקה. אתה מוזמן לעיין בואבל לסיכום קצרצר, הAA והAF משפרים את איכות התמונה אבל מורידים מאוד את בצועי הכרטיס.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר קודם כל תודה, מה שאתה אומר די מנוגד... איכות תמונה היא גם חלק מהביצועים...אז לפי זה אני אשאיר את ההגדרות כמו שהן.חן
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים הפילטרים מעלים את איכות התמונה על חשבון קצב הפריימים.ה FX5200 די צולע, הוא לא יסחוב יש להניח (בטח שלא עם X8) אבל אם אתה רוצה לראות מה זה עושה ובכמה זה מאט פשוט תערוך ניסויים - נזק לא יקרה.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים כמו שאמרוהפעלת הפילטרים תוריד את קצב הפריימים (מתחת לכמות מסויימת המשחק יתחיל לקרטע פשוט) ואמור להעלות את איכות התמונה.אני לא מאמין שFX5200 יסחוב בX8, אני מציע לך לשים את זה על X2, ולראות אם אתה רואה שיפור, לשנות את זה לX4 ושוב לבדוק במשחק האהוס עליך, וכו'.הנה קצת דברים שיסבירו יותר טובhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=abitfx56004.phpודוגמא:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=r97006
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר תודה לשניכם, עשיתי בדיקה- ב- X2 לא היה הבדל, ב- X4 כנ"ל (אני כמובן מתייחס לאיך שהתמונה נראית) וב- X8 היה הבדל קטן, אבל המשחק (NFS UNDERGROUND) קירטע.אני אשאיר ללא, ההבד לא שווה את המהירות.דרך אגב, יכול להיות שבמשחק, בקטעים שיש בהם הרבה "פרטים" (סביבה) המשחק לא ירוץ חלק?חן
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים השיפור שמקבלים מ AA תלויי במשחק, למשל במנוע של Quake3 יש פונקציות מובנות להחלקת הקצוות ככה שלא מרויחים הרבה מ AA.זה גם ענין של טעם אישי, יש כאלו שבכלל לא שמים לב להחלקת הקצוות.זה שהכרטיס מאט כשיש הרבה פרטים זה טבעי, ככל שהכרטיס חזק יותר זה יהיה פחות מורגש.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים לי היה fx5200 הבחירה הכי גרועה כנראה שעשיתי בחיים שלי בקשר לכרטיס מסך לא קיבלתי שום שיפור מה mx440.. החזקתי אותו איזה חודש וקניתי 9600pro - OWNAGE =P
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר אני רואה שהתגובות לגבי הכרטיס לא נלהבות...האמת שגם אני די מאוכזב ממנו... קניתי את המחשב בסוף אוגוסט ויכלתי לבחור גם FX5600, כדאי לי להחליף ל- FX5600? (בתוספת מחיר כמובן)חן
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים עדיף רידאון 9600 פרו או XT.אם אתה מעדיף NVIDIA אז כדאי אולי שתחכה שיגועו ה FX5700 כבר כי ה 5600 גם לא מי יודע מה.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים MSI,leadtek,Asus,Gainward ן הגדולות והמומלצות (ל NVIDIA אני מתכוון).יש עוד מספר חברות קטנות יותר ואיכותיות וכמה קטנות ולא איכותיות במיוחד, למרות שכמעט כל כרטיס שתקנה היום הוא די אמין וההבדלים הם בעיקר באריזות ובבנדלים.לפעמים הממש זולים מגיעים עם קירור גרוע שמסכן את הכרטיס.תן דגמים ספציפיים אם יש לך כאלו שאתה שוקל.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר לא כל כך הבנת אותי, ל- FX5700 אני לא מתכוון לחכות, הכוונה היא ל- 9600 PRO\XT.יש ביניהם הבדל משמעותי (PRO \ XT) או שלא משנה מה אני אקח?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים ההבדל בין הפרו ל XT הוא בתדרי השעון, הבדלים די משמעותיים בתדרי הליבה. הם עולים כמעט אותו הדבר אז לך על XT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.