עבור לתוכן

מחשב לא נדלק כשהרמקולים מחוברים ?

Featured Replies

פורסם

אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי

מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם :s07:

אני אפרט טוב יותר-

כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד.

כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע :o

כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות.

ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עושה שום בעיות.

גם אם אני מחבר את הרמקולים לכניסה של הרמקולים וגם אם אני מחבר אותם לכניסה של המקרופון בדיוק אותו הדבר קורה !!!

אין לי מושג מה הולך פה, כי אחרי שאני מדליק אותו בלי הרמקולים ומחבר אותם הוא עובד מצויין, אפילו עובר בדיקת מאמץ לספק (מעבד כרטיס ומסך וזכרון מועמסים) במשך חצי שעה ללא כל בעיה (לא ניסיתי ליותר זמן).

בבקשה עזרה חברה :bash: :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

עדכון- המחשב נדפק גם כשהוא כן נדלק!

נעלמים דברים בווינדוס, קודם הוא קפא לי לגמרי בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו לפני שנה רבע

מה לעשות ???? ומי אשם הרמקולים או המחשב ?????

פורסם

הספק הוא החשוד המיידי, כל זמן שלא וידאת שהבעיה קיימת גם עם ספק אחר.

ולא נראה לי שזה שהיה נדמה לך שזה הרמקולים היה סיבה מספקת לפתוח דיון חדש בנושא.

פורסם
  • מחבר

אני בקרוב אנסה עם ספק אחר אבל זה סיוט

מה גם שהתחילו להיות לי בעיות בתוך הווינדוס כפי שציינתי אז אני ממש מתחיל לחשוש שהרמקולים מקצרים, למרות שההתנגדות הממשית שלהם (עבור DC) היא 47 קילואוהם בשני הערוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים