פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמאואז עולה המחשבאבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים אופס לא שמתי לב :-XStart -> Control Panelבחר ב User Accountsלמטה תבחר את החשבון בו אתה מעוניין לבטל את הסיסמא.בחלון הבא שיפתח לחץ על Remove the password.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים שום דבר אינו נכוןאנא עבוד לפי המאמר הבאhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315231&Product=winxp
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר ניסיתי לפי פתרון 52אך אני לא יכול להוסיף שורה של הקובץ משום שפותח לי ספריה חדשה ומה שביקשו זה קובץהאם אפשר להדריך צעד צעדאו באיזה תוכנה שיש שעושה הכל במכה אחת ואיזה סעף באותה תוכנה גורם לכך
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר מצאתי תוכנה-לבדכדי למנוע שהמחשב שלי לא יעלהאני רוצה לברר האם סימון וי -למעלה בצד ימין ואי הגדרת סיסמא כי כיום אין סימסמא יתן לי עליה מהירה כמו שביקשתי ללא הופעה של הכנס סיסמא.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים הפנתי אותך ללינק של אתר התמיכה של מיקרוסופט לא ידוע על פיתרון אחראולי לא ביצעת את המאמר כמו שצריך
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר הבעיה נפתרהבאמצעות תוכנתTWEAKING TOOLBOX XPתודה לכם על הניסיונותאבל אף אחד לא הגיע לשורש הבעיה
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אין צורך בתוכנה.אני מניח שיש לך עוד חשבון משתמש שהוא "אורח"כאשר יש לך יותר ממשתמש אחד יש חלון כניסה שאתה בוחר איזה משתמש להעלות.לכן יש צורך לעושת Disable לחשבון האורח ואז זה אמור להכנס אוטומטית לחלונות.כמו כן יש לראות את האופציות הקיימות ב: "Change the way users log on or off"
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר זהו שלא היה שום חשבון אחראחרת הייתי פותר את הבעיה ממזמן ולא צריך עזרהאני חוזראף פעם לא הכנסתי סיסמאפתאום נדרש ממני להכניס סיסמא אז הייתי לוחץ אנטר והמחשב היה ממשיך כאילו לא קרה כלוםהדרישה להכניס כל פעם סיסמא במקום שיעלה ישר הציקה ליניסיתי דרך מיקרוסופט אבל הם נתנו פיתרון מסובך שכרוך בסיכוןבאמצעות התוכנה נפתר בקלות וללא סיבוכים
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים יכולת להיכנס לאתר של Microsoft להוריד את Tweakui של XP ויש שם קטגוריה כזאת..http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.