עבור לתוכן

צריך דחוף מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

רוצה לקנות מערכת לקירור מים גם למעבד וגם לכרטיס מסך

הכרטיס הוא 4890 ומעבד i7 920 1366

שהמחיר יגע עד ל 1500 שקל מערכת טובה כוללת הכל חוץ ממאווררים יש לי 3 של 3000rpm 120mm

תודה לעוזרים והמחיר כולל הכלל משלח ......

(שקט לא חשוב לי )

פורסם

דחוף ? למה דחוף ? ולצערך בארץ אתה לא תמצא אחת כזאת..רק להזמין מחו"ל..מה שאומר אתה תצטרך לחכות..אז הדחוף כבר לא משמעותי כאן..

ולכן תערוך בבקשה את הכותרת למשהו ענייני יותר..תודה..

איך הגעת למסקנה שאתה רוצה קירור מים ? למה לא אוויר ? אולי תתן קצת יותר פרטים..כי הדחוף..לא עוזר לאף אחד..

פורסם

אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעבור מערכת קירור מים יש לי mugen 2 ואני רוצה לעבור את ה 4 והקירור של הכרטיס שלי לא טוב ואני גם רוצה לעשות לכרטיס מסך oc והוא עם ac twin

לא דחוף לא יודע למה רשמתי דחוף ואני יודע שאני צריך להזמין מחול

פורסם

שוב פעם אתה מגיב בזריזות..לא מסביר ולא ממש מובן..

מה רע בMUGEN 2 ? מה הטמפ' שלך כרגע ?

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה שאני לא בבית ואין מיזוג בחדר הטמפ בחדר מגיע ל 30 32 מעלות ובעבודה על 4 גיגהארץ הוא מגיע ל 85-95 ואני רוצה לשפר את זה.

והבעיה היותר גדולה היא הקירור של הכרטיס מסך שהטמפ של הזיכרון מגיע ל 100-110 בלי oc בכלל ו 75 80 לליבה

פורסם

1500 למערכת למעבד+כרטיס מסך עם המשלוח = :nono: לא יקרה

אפשר לקחת קיט מוכן למעבד שיעלה באזור ה1000 בלי המשלוח, אבל הוא לא יסחוב בצורה נורמלית גם כרטיס מסך (יעבוד, כן... בצורה טובה עם 4890? לא)

פורסם
  • מחבר

יש 2 בעיות אחת היא שאני חייל ו2 היא שיותר חשוב לי הכרטיס מסך :):(

פורסם

אז תעשה לעצמך סדר עדיפויות בחיים, לדעתי אחרי המידע שנתת כאן אתה לא צריך ללכת לכיוון הזה בכלל.

בוא ננסה לעשות דבר שונה, תן לנו את כל הפרטים על המערכת שלך וננסה לעזור לך עם מה שקיים...

פורסם

אם יותר חשוב לך כרטיס המסך אתה מוזמן לשדרג אותו.

לא ברור מה אתה מנסה להשיג - אתה רוצה למתוח את גבול ה-OC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים