עבור לתוכן

מסך ב 1200-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר

לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568

המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה)

עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל

איזה מסך יתאים לי בהתאם למה שאמרתי על המסך של LG במחיר שציינתי - אשמח לקבל תגובות של אנשים שגם משחקים בSHOOTER ויוכלו לאמר לי לגבי מריחות וכאלה

אנא אל תאמרו לי שחרשו את הנושא הרבה פעמים - עברתי מספיק נושאים פה לפני שכתבתי משהו, ומכל הנושאים שעוברים פה עדיין יש לי חשש שמסך DELL לא יספיק לי לGAMING כמו שאני מעוניין (כרטיס מסך 6990 צריך להגיע אליי השבוע) וכן קראתי שהMS לא בהכרח כי תלוי ביצרן שמודד אבל עדיין הנתון הזה קיים ונותן את משקלו , וכמובן אני גיימר אז נראה לי שזה הכי אופציונלי

נ.ב

אני אוהב לקנות מסכים שאני רואה אותם ובודק אותם לאחר קנייה לכן אם זאת תהיה קנייה מהאינטרנט אני צריך לדעת שיש כיסוי על פיקסלים שרופים , אפילו על פיקסל אחד שנכון לפעם אמרו שעד 4 פיקסלים שרופים לא מחליפים מסך או משהו כזה

ובשביל תלת מימד אני מוכן להתגמש

תודה על התשובות !

פורסם

עד כמה שאני יודע הMS הוא נתון פיקטיבי לגבי המסכים ואין שום דרך קבועה למדוד אותו, כל יצרן מודד אותו אחרת וניתן להפעיל מניפולציות כאלה ואחרות על מנת שהMS יראה נמוך יותר.

מסך זול מדגם לא טוב יכול להביא למריחות גם עם 2MS.

לי יש מסך MAG 8MS שמעולים לא חוויתי איתו תופעה של מריחות, כך שניתן להאמין שהמסך די טוב לגיימינג.

קרא את הביקורת ותאמין, אין הרבה יותר שתוכל לעשות, הDELL מומלץ וביום ראשון אקבל אותו ואדווח לך אם יש תופעה של מריחות :).

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע הMS הוא נתון פיקטיבי לגבי המסכים ואין שום דרך קבועה למדוד אותו, כל יצרן מודד אותו אחרת וניתן להפעיל מניפולציות כאלה ואחרות על מנת שהMS יראה נמוך יותר.

מסך זול מדגם לא טוב יכול להביא למריחות גם עם 2MS.

לי יש מסך MAG 8MS שמעולים לא חוויתי איתו תופעה של מריחות, כך שניתן להאמין שהמסך די טוב לגיימינג.

קרא את הביקורת ותאמין, אין הרבה יותר שתוכל לעשות, הDELL מומלץ וביום ראשון אקבל אותו ואדווח לך אם יש תופעה של מריחות :) .

:xyxthumbs:

פורסם

לגבי זמן התגובה (MS):

זה לא שזה נתון פיקטיבי - הוא פשוט חסר משמעות.

קצב הרענון של מסך LCD טיפוסי הוא 60HZ, כלומר עוברות כ17MS בין תמונה לתמונה (16.66666, אבל נעגל).

אז במסך LCD אידאלי (0MS), יש לך למעשה 17MS.

במסך LCD עם 2MS יש לך 19MS, וב8MS יש לך 25MS.

כלומר ההבדלים היחסיים הרבה יותר קטנים ממה שהמספרים מציגים זאת.

אם אתה רואה מריחות ב2MS, סימן שהעין שלך פשוט רגישה לזה, ואתה תראה אותם ב0MS (אם היה מסך כזה) וב8MS באותה מידה. מי שלא רואה ב2MS כנראה לא יראה גם 8MS וגם לא ב12MS.

פורסם

Qttp מה לגבי מסכים בעלי 120hz כדוגמת ה Dell 23" Alienware 3D מה זמן התגובה בהם?

פורסם

תחלק ב2.

פורסם
  • מחבר

לגבי זמן התגובה (MS):

זה לא שזה נתון פיקטיבי - הוא פשוט חסר משמעות.

קצב הרענון של מסך LCD טיפוסי הוא 60HZ, כלומר עוברות כ17MS בין תמונה לתמונה (16.66666, אבל נעגל).

אז במסך LCD אידאלי (0MS), יש לך למעשה 17MS.

במסך LCD עם 2MS יש לך 19MS, וב8MS יש לך 25MS.

כלומר ההבדלים היחסיים הרבה יותר קטנים ממה שהמספרים מציגים זאת.

אם אתה רואה מריחות ב2MS, סימן שהעין שלך פשוט רגישה לזה, ואתה תראה אותם ב0MS (אם היה מסך כזה) וב8MS באותה מידה. מי שלא רואה ב2MS כנראה לא יראה גם 8MS וגם לא ב12MS.

המסך של ALIENWARE שהבאת פה , הוא מסך שאם נוציא את התלת מימד שווה ? והאם הוא יעבוד עם התלת מימד של ה6990 ? כי אני לא רואה שהוא מגיע עם משקפי תלת מימד משלו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים