עבור לתוכן

מחשב שעובד לאט מאוד (מקרטע)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם בנושא מסויים,

קצת פרטים לפני תיאור הבעיה :

מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz

לוח אם : asus p5b delux

זיכרון : 2X 1GB

כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb

אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה,

המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים

כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע.

התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה.

החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,.

אשמח לעזרתכם בנושא.

תודה.

פורסם

XP, למה לא חלונות 7 ?

פורסם

מיותר לגמרי מערכת הפעלה 64BIT ל2GB זיכרון.

וXP64 לא רעיון כל כך טוב להתקין בכל מקרה.

אחרי התקנת מערכת ההפעלה אתה התקנת את כל הדריוורים בגרסאות האחרונות מאתרי היצרנים ?

פורסם

מה שטוב בחלונות 7 לעומת XP זה שהמערכת מסדרת את עצמה ומורידה לבד את כל הדרייברים המעודכנים.

ב-XP אתה צריך להיות מומחה

פורסם

אבק?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פ

פורסם
  • מחבר

לגבי האבק - זו לא הסיבה, המחשב נקי לגמרי.

OK,

אני ארחיב קצת,

לפני חצי שנה או קצת יותר התקנתי על המחשב XP 32bit כולל כל הדריוורים העדכניים + תוכנות עריכה כאלה ואחרות.

המחשב עבד מעולה, הריץ את כל התוכנות בצורה מעולה ומהירה כולל רינדורים וכו'...

לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות, הוא פשוט הפסיק לרוץ, נהיה איטי בטירוף, כל העלאה של תוכנה לקחה דקות ארוכות

אחרי פעולות כאלה ואחרות החלטתי לבצע פירמוט של כל המערכת והתחלה מחדש, (נעזוב את הניסיון התקנה על 64bit) התקנתי את המערכת עם XP 32bit (מקורית) ועם כל הדריוורים העדכניים, אך עוד לפני התקנת התוכנות האחרות המחשב נהיה מאוד איטי, לפתוח דפדפן לוקח לי בערך חצי דקה, לפתוח את "המחשב שלי" לוקח בין 10-20 שניות, וכל פעולה אורכת זמן ארוך מאוד...

הבאתי 2 זכרונות חדשים של 2GB במקום 4 זכרונות של 1GB אך זה לא עזר,

אני אשמח לדעת האם יש דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך / לוח אם / מעבד ולראות מי מהם עושה את הבעיה ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים