עבור לתוכן

לוח אם חדש לא עובד עם 2 זכרונות

Featured Replies

פורסם

אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה

יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה

ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל?

בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד

הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB

אגב, מישהו שם לב שהתוצאות בגוגל נהיו ממש לא רלוונטיות? בדרך כלל הייתי מקבל מיליוני פורומים עם בעיות דומות ועכשיו אני רק מקבל עמודים של אתרי מכירות

פורסם

תנסה לעשות איפוס הגדרות לביוס

בשלב הבא אפילו הייתי מעדכן ביוס לגרסתו האחרונה

פורסם

תבדוק את הזכרונות האלה במשחב אחר

פורסם
  • מחבר

עדכון: הזיכרון 2 גיגה הבעייתי לא עובד גם במחשב השני. יום ראשון אני אחזיר אותו לחנות שישברו עליו את הראש

עובדה מעניינת-זה הזיכרון השני כבר מאותו דגם של קורסאייר שעושה לי בעיות כנראה שאני אתרחק מהחברה הזאת להבא

בכל מקרה אין לי עדיין הסבר ללמה הם לא עובדים ביחד הזכרונות עובדים כמו שצריך לבד רק ברגע שאני שם אותם ביחד עם לא עובדים

הזכרונות לא לגמרי זהים אבל זו לא אמורה להיות בעיה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים