פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר מפרסמים באתר שזה כלול במחיר.http://www.eline.co.il/aecommerce/c205/131121.php
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים כלול אז כלול2.3.4 מגיע עם תפריטים בעברית (כן כן תפריטים בעברית! עדיין לא מיושר ולא מושלם אבל כן)
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים בשפת ממשק אין עבריתובכל מקרה התמיכה בעברית עקומה כמו כל מכשיר אחר שלא עוברת על ידי היבואנית
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מה לגבי NEXUS S, יש לו עברית מלאה כולל ממשק בעברית?כן. לי יש אותו.היה לי עברית מלאה בסטוק, אני אישית לא אוהב את זה, כרגע אני עם superaospאם אני לא טועה ל cyanogen יש גם עברית מלאה, בוודאות הוא תומך בעברית.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים אכן משהו שהתקינו לך, בטח גם העברית היתה תקינה והרום כמובן הגיע DEODEXEDכלומר בעצם היה לך סוג של רום "מבושל" על גבי המכשיר (קיבלת אותו עם בוטלודר פתוח כבר?)2.3.4 סטוק של הנקסוס מגיע עם מקלדת בעברית (בלי SPELL CHECKER והשלמת מילים) ופונטים בעברית (כמו כל מכשיר מאז 2.2)וזהו
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים ה boot loader בוודאות היה נעול, אני עשיתי לו רוט.עד כמה שאני יודע הוא היה סטוק, אבל אני לא יודע אם לא התקינו לי משהו בחנות.הוא היה 2.3.3
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים כן. לי יש אותו.היה לי עברית מלאה בסטוק, אני אישית לא אוהב את זה, כרגע אני עם superaospאם אני לא טועה ל cyanogen יש גם עברית מלאה, בוודאות הוא תומך בעברית.ל-CyanogenMod 7 יש ממשק מלא בעברית.(ככה לפחות אצלי ב-Wildfire.אין סיבה שזה יהיה שונה במכשירים אחרים,לדעתי....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.