עבור לתוכן

המלצה למכשיר מבוסס אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

החל מ-2.2 יש תמיכה מובנית בעיברית כשפת קלט, התמיכה פחות ממדהימה. מספרים מתהפכים והישור הוא לשמאל. טקסט HTML מוצג תקין כי ל-HTML יש ישור מובנה בעיצוב של הדף. החל מ-2.3 יש גם תמיכה בעברית כשפת תצוגה, הישור עדיין דפוק אבל אני חושב שסידרו את בעית המספרים.

בכל מקרה אם המכשיר שלך לא נעול ויחסית פופולרי אפשר למצוא לו רום שנבנה מהקוד של גוגל. כנראה הרום הכי פופולרי הוא CM7 והוא מבוסס על גרסה עדכנית שגוגל שחררה. ככה שגם אם המכשיר שלך מגיע עם 2.1 אין בעיה לשדרג אותו.

ב2.3 התמיכה בעברית זהה ל2.2 (כלומר אנגלית/מספרים ביחד עם עברית זה מתכון לבלאגן והישור לשמאל)

הדבר היחיד שהשתנה ב2.3.3 (או 2.3.4, לא זוכר) זה שהוסיפו מקלדת בעברית

אין ממשק בעברית בAOSP של גוגל

CM7 מציג עברית תקינה וישור לימין כמו שצריך, כמו כן יש תפריטים בעברית

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על התיקון.

פורסם

מעניין אותי אם הם אי פעם מתכוונים פאקינג לתקן את זה

הורדתי לפני כמה ימים את האמולטור והתקנתי 3.1, גם שם אין עדיין תמיכה נורמלית בעברית...

פורסם

ברגע שיתקנו את זה ב WM7... ;)

פורסם
  • מחבר

תחזור אחרי: "בשום פנים לא מוטורולה!", לא כל עוד ה-bootloader נעול.

האמת שהDEFY נראה חביב על פניו, אבל גירסה 2.1 וקרינה 1.6 ? כמו להסתובב עם מיקרוגל ליד האוזן.

פורסם

מעניין אותי אם הם אי פעם מתכוונים פאקינג לתקן את זה

הורדתי לפני כמה ימים את האמולטור והתקנתי 3.1, גם שם אין עדיין תמיכה נורמלית בעברית...

כמו שאמרתי, זה בעיקר מביך כלפי גוגל שאחרי כל כך הרבה זמן העניין הזה עדיין לא טופל ואם גם בגלידה הקרובה זה לא יטופל זה כבר ממש לא לעניין.

פורסם

קשה לי להאמין, הקסטה אמורה להיות דומה ל3.1

פורסם

פשוט לא מבין את זה, הרי מדובר לא רק בעברית אלא בכל השפות המיושרות ככה שמושפעות מהעניין...

זה כאילו הם "שכחו" מהעניין.

פורסם
  • מחבר

ורק חשוב לציין שלחברת אפל אין מרכז פיתוח בישראל.

אז חוץ מיחסי ציבור בטלויזייה כל שני וחמישי עושים בגוגל ישראל גם משהו שיקדם את התמיכה בעברית?

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר לי שבמכשירי DESIRE צריך לבדוק גירסת HBOOT כי יש סידרת

מכשירים שעשתה בעיות. יש בזה אמת??

קראתי במספר פורומים שהיתה בעייה עם חיישן טמפרטורה בדגמים הראשונים ושHTC החליפו את החלק הפגום.

השאלה איך מזהים מכשיר מהסידרה הבעייתית מאחר ומכשירים יד2 כבר ללא אחריות ואין מי שיטפל בבעיה אם תצוץ.

פורסם

האמת שהDEFY נראה חביב על פניו, אבל גירסה 2.1 וקרינה 1.6 ? כמו להסתובב עם מיקרוגל ליד האוזן.

די כבר עם השטות הזאת של הקרינה זה לא אומר כלום. העצבים שמוטובלור יגרום לך הרבה יותר סבירים לגרום לך סרטן או סתם התמוטטות עצבים.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי NEXUS S, יש לו עברית מלאה כולל ממשק בעברית?

פורסם

לא ברום רישמי

פורסם

די כבר עם השטות הזאת של הקרינה זה לא אומר כלום. העצבים שמוטובלור יגרום לך הרבה יותר סבירים לגרום לך סרטן או סתם התמוטטות עצבים.

לא לזלזל בנתוני הקרינה...

בענף כל כך רחב שיש בו הרבה מוקדי כוח בעלי ממון לא תוכל לדעת לעולם את ההשפעות האמיתיות של קרינה סלולארית

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-3811291-6,00.html

לא פוסל (אבל גם לא קובע) שאחד הגורמים זה סלולארי בכיס

פורסם
  • מחבר

לא ברום רישמי

יש חנויות שמפרסמות את הנקסוס עם עברית מלאה.

זה אומר שהם פורצים את המכשיר ומתקינים רום מותאם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים