עבור לתוכן

המלצה למכשיר מבוסס אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

1600 בשביל Desire משנה שעברה עם QSD8250 מיושן :bash: ,אולי יד שנייה עם המחיר יהיה פחות מ1200 שקל והוא יהיה כמו חדש ... יותר מזה לא ההיתי משקיע במכשיר עם חומרה של שתי דורות אחורה ..

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש בכלל בDESIRE תמיכה בעברית כולל תפריטים ?

חשבתי באמת לקנות יד2 כי יש הרבה שמוכרים, השאלה אם יתאים

לישומים שציינתי קודם.

פורסם

תחזור אחרי: "בשום פנים לא מוטורולה!", לא כל עוד ה-bootloader נעול.

פורסם
  • מחבר

תחזור אחרי: "בשום פנים לא מוטורולה!", לא כל עוד ה-bootloader נעול.

מי הזכיר מוטורולה ? שאלתי לגבי HTC DESIRE

פורסם
  • מחבר

כל החנויות הפרטיות שמציעות מכשירים של HTC וסמסונג עובדות דרך היבואנים הרשמיים

או שמייבאות עצמאית?

פורסם

לא התיחסתי אליך, התיחסתי למה ש-tmpusr אמר.

פורסם

אין לHTC יבואנים רשמיים

וכל החנויות מיבאות בעצמן

פורסם
  • מחבר

אז מי מתקין במכשירים המיובאים את התמיכה המלאה בעברית?

פורסם

או אף אחד, או החנות (לרוב בתוספת תשלום)

פורסם
  • מחבר

האחריות אם ככה על מכשירי HTC היא באחריות החנות המיבאת ואם יש בעייה לך תחפש את החנות שהיום ישנה ומחר

מי יודע איפה היא?

פורסם

החל מ-2.2 יש תמיכה מובנית בעיברית כשפת קלט, התמיכה פחות ממדהימה. מספרים מתהפכים והישור הוא לשמאל. טקסט HTML מוצג תקין כי ל-HTML יש ישור מובנה בעיצוב של הדף. החל מ-2.3 יש גם תמיכה בעברית כשפת תצוגה, הישור עדיין דפוק אבל אני חושב שסידרו את בעית המספרים.

בכל מקרה אם המכשיר שלך לא נעול ויחסית פופולרי אפשר למצוא לו רום שנבנה מהקוד של גוגל. כנראה הרום הכי פופולרי הוא CM7 והוא מבוסס על גרסה עדכנית שגוגל שחררה. ככה שגם אם המכשיר שלך מגיע עם 2.1 אין בעיה לשדרג אותו.

פורסם

האחריות אם ככה על מכשירי HTC היא באחריות החנות המיבאת ואם יש בעייה לך תחפש את החנות שהיום ישנה ומחר

מי יודע איפה היא?

זה לא משנה כי גם ככה אחריות לא תכסה לך כלום מהדברים שבאמת יכולים להרוס לך את הפלאפון, מצריבת רומים שגויה עד לשבר פיזי.

פורסם
  • מחבר

החל מ-2.2 יש תמיכה מובנית בעיברית כשפת קלט, התמיכה פחות ממדהימה. מספרים מתהפכים והישור הוא לשמאל. טקסט HTML מוצג תקין כי ל-HTML יש ישור מובנה בעיצוב של הדף. החל מ-2.3 יש גם תמיכה בעברית כשפת תצוגה, הישור עדיין דפוק אבל אני חושב שסידרו את בעית המספרים.

בכל מקרה אם המכשיר שלך לא נעול ויחסית פופולרי אפשר למצוא לו רום שנבנה מהקוד של גוגל. כנראה הרום הכי פופולרי הוא CM7 והוא מבוסס על גרסה עדכנית שגוגל שחררה. ככה שגם אם המכשיר שלך מגיע עם 2.1 אין בעיה לשדרג אותו.

אם ככה כל מכשיר שבמקור מגיע עם 2.3 או שמישהו צרב לו את 2.3 אמור לתמוך בתפריטים בעברית?

פורסם

עד כמה שאני יודע כע. CM7 מגיע ללא ספק עם תפריטים בעברית, רק שהיא מיושרת לשמאל.

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר לי שבמכשירי DESIRE צריך לבדוק גירסת HBOOT כי יש סידרת

מכשירים שעשתה בעיות. יש בזה אמת??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים