עבור לתוכן

כרטיס רשת מת? תמונה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפני שבוע הוצאתי את החלקים לנקות המחשב.

כשהחזרתי את הזכרונות לסלוטים שלהם המחשב צפצף ולא עבד. החלפתי לDIMMים השניים והוא כן עבד. כשניסיתי להחזיר הוא שוב צפצף. מזל שאני יכול עדיין לעבוד על DUAL CHANNEL.

לפעמים הוא עושה לי בעיות עם החיבורי USB מאחורה שלא בא לו מדי פעם לזהות חומרה חדשה.

עכשיו הכרטיס רשת..

אני חושב שיש לנו רמז מי אשם במחדל.

פורסם

ספק בעייתי או קבלים מנופחים יכולים לגרום לכל התקלות האחרות, שנראות כיאלו שהבעיה בחומרה אחרת

בהרבה לוחות יש גאמפר שמחבר את המתח ל USB. אם הוא לא מחובר טוב ה USB לא יעבוד או יעבוד בצורה לא אמינה

חומרה לא מזוהה - לבדוק אם יש בעיה במערכת הפעלה

יתכן שהלינוקסים שניסית לא מזהים את הכרטיס מסך שיש לך. אתה יכול לנסות LIVEים של מערכות הפעלה אחרות (כמו וינדוס / BART) או לפתוח נושא בפורום לינוקס כדיי לנסות להפעיל לינוקס בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

יש לי את הספק הכי פשוט (golden tiger). באשר לקבלים נפוחים אני לא יודע איך לזהות אם הם נפוחים..

הבעיה לא במערכת הפעלה כי במחשבים אחרים שיש לי אין בעיות כאלה עם הציוד שעושה לי בעיות במחשב הזה.

ניסיתי להריץ את הדיסקים של הlive במחשבים אחרים שלי והם עובדים.

אולי הייתי צריך להשקיע פשוט בספק יותר איכותי? :)

פורסם

אוליי. G&T זה ספק גנרי לגמרי, ויכול לעשות בעיות

לא בטוח שהבעיה שלך קשורה לספק - יכולות להיות מלא בעיות אחרות, וגם ספקים גנריים הרבה יותר גרועים בדרך כלל יכולים להפעיל מחשב אם כרטיס רשת

בעיה במערכת ההפעלה - הכוונה למערכת הספציפית שמותקנת במחשב ברגע זה (אם היא נהרסה או משהוא)

הלינוקסים שבדקת - הם עצמם תקינים, יכול להיות שהם לא תומכים בכרטיס מסך שיש לך (לפניי כמה זמן הוסיפו ללינוקס משהוא שנקרא KMS, והוא מתנגש אם דרייברים של כרטיסי מסך בכרטיסים מסוימים וגורם לבעיות מהסוג שיש לך)

יכול להיות גם בעיית חשמל בראוטר או במשהוא שמתחבר אליו - אם יש שם מעבר של מתח חיצוני לכבלי רשת (בגלל אדמה דפוקה איפה שהוא וכו) והמתח הזה זורם לאדמה דרך הכבל רשת והמחשב שלך

פורסם
  • מחבר

קניתי כרטיס רשת ב30 ש"ח. ביטלתי את הכרטיס שעל הלוח והכל עובד כשורה עם הכרטיס החדש.

עכשיו מתחילה הספירה לאחור מתי הלוח ישבוק חיים.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים