עבור לתוכן

מפרט מחשב ב 3500 ללא מסך (לשעבר: צריך חוות דעת מקצועית לגבי מפרט שעשיתי)

Featured Replies

פורסם

ועדיין 5850 יהיה בחירה טובה יותר - כרטיס חזק יותר וזול יותר.

חבל על הכסף שמושקע ב-2600, עדיף לחסוך אותו או להשקיע אותו על רכיבים שיתנו תוספת ביצועים משמעותית יותר כמו כרטיס מסך

או OC למעבד למשל.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל די בכיוון של 560ti במחשבה שהכרטיס יחזיק עוד כמה שנים של משחקים (לפני 4.5 שנים קניתי 8800gts שתפקד לא רע אפילו היום).

פורסם

אני בכלל די בכיוון של 560ti במחשבה שהכרטיס יחזיק עוד כמה שנים של משחקים (לפני 4.5 שנים קניתי 8800gts שתפקד לא רע אפילו היום).

ואז שוב באותו טווח מחיר לATI יש יתרון עם ה5870 ואפילו ה6950 לא רחוק ממנו בTMS.

אז אם אתה כבר בונה על כרטיס בסדר גודל כזה צריך לשקול שוב.

פורסם

ל-5870 אין יתרון על ה-560TI. ניתן להשיג אותם כיום באותו מחיר, ה560TI מעט חזק יותר, חסכוני יותר וחדיש.

ה-6950 עולה יותר ולא תמיד חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

העובדה שיש על כרטיס המסך 2 מאווררים הופכים אותו ליותר שקט או יותר רועש?

פורסם

תלוי. מצד אחד מאוורר גדול יותר יצטרך להסתובב פחות מהר בשביל לדחוף אותו כמות אוויר ולכן יהיה שקט יותר.

2 מאווררים יכולים לקרר בצורה יעילה יותר וגם להסתובב פחות מהר כתוצאה מכך ואז יהיו שקטים יותר.

לרוב קירור שאינו סטוק יעיל יותר ולכן יהיה שקט יותר.

פורסם
  • מחבר

לקחתי מהעצות של כולם ובנתי את המפרט הבא ב ksp

אני יכול להחליף מ 4 גי'גה זיכרון פנימי ל 8 ולוותר על הכונן הקשיח.

הרכיב שממש לא ברור לי זה לוח האם. ופשוט לקחתי משהו שכתבתם לי בדפים הקודמים ושהיה ב KSP. אם תוכלו להסביר לי מה ולמה אני אשמח (קראתי את הסטיקי בפורום לוחות אם. ולמרות שהוסיף לי הרבה מידע, הוא לא ממש כיוון אותי בבחירה שאני צריך לעשות).

תודה

[table][tr][td][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]810[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]810[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI[/td][/tr][/table][table][tr][td]405[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]405[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]1x4GB G.Skill[/td][/tr][/table][table][tr][td]200[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]200[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיסי מסך‏ GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E[/td][/tr][/table][table][tr][td]1295[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]1295[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסקים קשיחים‏ Western Digital[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX[/td][/tr][/table][table][tr][td]180[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]180[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארזים‏ Antec[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU)[/td][/tr][/table][table][tr][td]290[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]290[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספקי כוח‏ Chieftec[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail)[/td][/tr][/table][table][tr][td]350[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]350[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Total price 3530 ₪

מה אתם אומרים עכשיו? בכיוון הנכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים