פורסם 2011 ביוני 914 שנים הייאני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד.ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא.האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו?עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב?תודה
פורסם 2011 ביוני 914 שנים לא נראה לי שהטיית המחשב בזווית של עד 25 מעלות יכולה להזיק לו באיזשהיא צורהאישית - אני חושב שמחשב נייד שזקוק לקירור בדמות מתקן קירור חיצוני הוא די לא נייד - פשוט לא מתוכנן טוב.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים :hizuk: תדאג יותר לארגונומיה שלך ( שורש כף היד ) מאשר למחשב . שורה תחתונה - אין שום נזק הידוע למדע שיכול להיגרם למחשב נייד עקב העמדתו שלא באופן אופקי לחלוטין.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים המדע טוען שציר סיבוב צריך להיות אופקי או ניצב, אחרת נגרמים כוחות צידיים על המיסבים. זה למעשה עיקרון הג'ירוסקופ. זו הסיבה שרוכב אופניים מצליח לשמור על שיווי משקל רק אם הגלגלים מסתובבים. זו הסיבה שרוכב אופנוע רק צריך להטות את האופנוע והוא כבר יסתובב מעצמו. אין אפשרות להסתובב עם דו גלגלי ללא הטייה כי המדע לא מאפשר זאת. כדי להמחיש כיצד העסק פועל, מצורף קישור לסרטון. רואים אדם יושב על כסא משרדי (עם גלגלים) ומחזיק גלגל אופניים מסתובב. אם הוא מטה אותו לכיוון אחד, האיש עם הכסא יקבלו סיבוב. ואם הוא יטה לכיוון שני, האיש עם הכסא יסתובבו לכיוון נגדי. זה מה שיקרה למיסבים של הדיסק, אם המחשב הנייד מוטה בזווית כלשהי. מיסבים בנויים תמיד לאפשר סיבוב של ציר בתוכם, אך לא תמיד הם בנויים לאפשר כוחות צידיים. השאלה כיצד בנו את המיסבים בהארדיסק. הגוגל והיוטיוב מוצפים בג'ירוסקופ וזה העיקרון של הסגוואי - חמישה גי'רוסקופים.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מחבר המדע טוען שציר סיבוב צריך להיות אופקי או ניצב, אחרת נגרמים כוחות צידיים על המיסבים. זה למעשה עיקרון הג'ירוסקופ. זו הסיבה שרוכב אופניים מצליח לשמור על שיווי משקל רק אם הגלגלים מסתובבים. זו הסיבה שרוכב אופנוע רק צריך להטות את האופנוע והוא כבר יסתובב מעצמו. אין אפשרות להסתובב עם דו גלגלי ללא הטייה כי המדע לא מאפשר זאת. כדי להמחיש כיצד העסק פועל, מצורף קישור לסרטון. רואים אדם יושב על כסא משרדי (עם גלגלים) ומחזיק גלגל אופניים מסתובב. אם הוא מטה אותו לכיוון אחד, האיש עם הכסא יקבלו סיבוב. ואם הוא יטה לכיוון שני, האיש עם הכסא יסתובבו לכיוון נגדי. זה מה שיקרה למיסבים של הדיסק, אם המחשב הנייד מוטה בזווית כלשהי. מיסבים בנויים תמיד לאפשר סיבוב של ציר בתוכם, אך לא תמיד הם בנויים לאפשר כוחות צידיים. השאלה כיצד בנו את המיסבים בהארדיסק. הגוגל והיוטיוב מוצפים בג'ירוסקופ וזה העיקרון של הסגוואי - חמישה גי'רוסקופים. תודה קודם כל אבל מה אני עושה עם המידע הזה? יש הוכחות/עדויות על נזק שכזה שנגרם בגלל שהמחשב עבד בהטייה לתקופה ממושכת או שאתה פה רק מסביר לי את התאוריה?
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מה אתה מכניס לנו עכשיו מומנטים וקוריוליס.דיסקים קשיחים עובדים גם במצב אופקי.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים תודה קודם כל אבל מה אני עושה עם המידע הזה?יש הוכחות/עדויות על נזק שכזה שנגרם בגלל שהמחשב עבד בהטייה לתקופה ממושכת או שאתה פה רקמסביר לי את התאוריה?אני רק מסביר את התיאוריה ובמיוחד לאחר שאחד המגיבים כתב "אין שום נזק הידוע למדע שיכול להיגרם למחשב נייד עקב העמדתו שלא באופן אופקי לחלוטין."נזהרתי לכתוב "השאלה כיצד בנו את המיסבים בהארדיסק", כלומר אין לי כל מושג אם התכנון לוקח זאת בחשבון. הדיסק צריך להסתובב במהירות גבוהה מאד - נניח 7200 סל"ד במשך שנים בלי הפסקה. כלומר, ציר מסתובב בתוך שרוול, כאשר אסור להם להתחכך אלא יש ביניהם חומר סיכה. אם אתה מפעיל כוחות צידיים, באופן קבוע לכיוון מסויים, יתכן שזה עלול לגרום לקיצור חיים משמעותי. הכל בהסתייגות כי איני יודע מהם שיקולי התכנון ואיך בנו את המיסבים. בדרך כלל לכוחות צידיים לא מסתפקים בשרוול (מיסב החלקה) אלא משתמשים במיסב עם כדורים.כדי שגלגל יימצא במצב שיווי משקל ולא יופעלו כוחות צידיים על הצירים והמיסבים, עליו להיות במצב אופקי לחלוטין (שוכב) או אנכי לחלוטין. אם אתה רוצה מתקן לקירור בלבד, נסה לחשוב על פיתרון אחר בלי הטייה של המחשב כדי להיות בטוח. אם אתה מעוניין לכתוב באופן מוטה בגלל כאבים בכף היד, זה יותר חשוב מאשר הסיכון הבלתי ידוע לקצר את אורך חיי הדיסק.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים נו באמת, הטייה של כמה מעלות לא יכולה לגרום שום נזק. גם ככה לפטופ (שמונח על הירכיים) תמיד יהיה במצב לא מאוזן לחלוטין.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אני לא ראיתי רכבים נתקעים בעליה לירושלים או בירידה לים המלח או מטוסים נופלים כל המראה או נחיתה ! הרי בכל המצבים האלה והרבה אחרים אין מצב אופקי / אנכי מושלם, ואני מניח שגם שם יש לא מעט מיסבים, שורה תחתונה , עם כל הכבוד לג'יירו, אין שום בעיה בלפטופ לא מאוזן.
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מחבר אני רק מסביר את התיאוריה ובמיוחד לאחר שאחד המגיבים כתב "אין שום נזק הידוע למדע שיכול להיגרם למחשב נייד עקב העמדתו שלא באופן אופקי לחלוטין."נזהרתי לכתוב "השאלה כיצד בנו את המיסבים בהארדיסק", כלומר אין לי כל מושג אם התכנון לוקח זאת בחשבון. הדיסק צריך להסתובב במהירות גבוהה מאד - נניח 7200 סל"ד במשך שנים בלי הפסקה. כלומר, ציר מסתובב בתוך שרוול, כאשר אסור להם להתחכך אלא יש ביניהם חומר סיכה. אם אתה מפעיל כוחות צידיים, באופן קבוע לכיוון מסויים, יתכן שזה עלול לגרום לקיצור חיים משמעותי. הכל בהסתייגות כי איני יודע מהם שיקולי התכנון ואיך בנו את המיסבים. בדרך כלל לכוחות צידיים לא מסתפקים בשרוול (מיסב החלקה) אלא משתמשים במיסב עם כדורים.כדי שגלגל יימצא במצב שיווי משקל ולא יופעלו כוחות צידיים על הצירים והמיסבים, עליו להיות במצב אופקי לחלוטין (שוכב) או אנכי לחלוטין. אם אתה רוצה מתקן לקירור בלבד, נסה לחשוב על פיתרון אחר בלי הטייה של המחשב כדי להיות בטוח. אם אתה מעוניין לכתוב באופן מוטה בגלל כאבים בכף היד, זה יותר חשוב מאשר הסיכון הבלתי ידוע לקצר את אורך חיי הדיסק.מודה לך על המידע.חושב על משטח קירור לא מטעמי הקלדה נוחה אלא כדי להקל על הנייד בטמפרטורות הלוהטות של החדר שלי וגם כדי שאוכל לקחת אותו אל המיטה.אני אוהב להיות על הצד הבטוח אז אחפש משטח קירור ישר.ושוב תודה
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מודה לך על המידע. חושב על משטח קירור לא מטעמי הקלדה נוחה אלא כדי להקל על הנייד בטמפרטורות הלוהטות של החדר שלי וגם כדי שאוכל לקחת אותו אל המיטה. אני אוהב להיות על הצד הבטוח אז אחפש משטח קירור ישר. ושוב תודה ואל תשכח לקנות פלס ולקחת גם אותו למיטה . נו באמת !
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מאוורר רק יפזר את החום מהר יותר בחדר.תנסה לעשות undervoltage למעבד. הוריד לי 8 מעלות וגם עוד כמה דקות סוללה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.