עבור לתוכן

מבקש המלצה לאוזניות כפתור מחיר עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג...

חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים :)

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

פורסם

יש לך את ה-Sennheiser IE7 אם אתה קונה מהארץ.

אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל אז Sleek Audio SA6.

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו הרבה כתבות והחלטתי שאני מוכן להעלות את המחיר ולקנות את ה SE530P של Shure שעולות 1250, מה אתם אומרים עליהן?

פורסם

אתה יודע שזה לא יחזיק לך לנצח נכון?

במקרה הכי טוב בעולם אם תקנה להם קופסא שחורה קטנה ותשים אותם בקופסא ואז תשים בכיס אז יחזיק שנה :lol:

תוך כמה חודשים הם יהרסו אז עדיף לך לקנות ב300-400 שקל ואז יהיה לך כסף לקנות שוב. מה גם שאם תתרגל למשהו באיכות כל כך גבוהה ואז כשיהרס תקנה משהו ב100 שקל אתה לא תוכל בחיים להנות יותר מההאזנה ....

פורסם
  • מחבר

סליחה? מה זה השטות הזאת? ה CX שברשותי עדיין עובדות ועבדות טוב, אני פשוט רוצה לעבור למשהו רציני יותר. ולמה שאוזניות כאלה יחיזיקו רק שנה??

פורסם

כי אוזניות ובמיוחד כפתור זה דבר מאוד רגיש. 1000 ש"ח זה הרבה כסף לאוזניות כפתור.

פורסם

לי אוזניות לא נהרסות בכלל, לפחות לא בעשר שנים האחרונות

קיבלתי המלצה מאוד חמה על האוזניות האלו, בטח אם אתה מחפש באס

http://na.audeoworld.com/products/perfectbass/

ביקורת עליהן:

http://www.inearmatters.net/2010/10/review-phonak-audeo-pfe-022-perfect.html

אם אתה רוצה לעלות ליגה, יש את האוזניות הבאות עם דרייברים מתחלפים שאתה יכול לקבוע לאיזה טווח צלילים האוזניה תתן יותר דגש

http://na.audeoworld.com/products/perfectfit/

פורסם

סליחה? מה זה השטות הזאת? ה CX שברשותי עדיין עובדות ועבדות טוב, אני פשוט רוצה לעבור למשהו רציני יותר. ולמה שאוזניות כאלה יחיזיקו רק שנה??

מה הקשר סליחה ? נפגעת מזה שאוזניות נהרסות בקלות ? :screwy:

בכל אופן אוזניות נהרסות בקלות בגלל שזה קטן והחוטים לא עמידים בגרוש.

פעם אחת הייתי עם ג'קט והעברתי את הכבל דרכו וחשבתי שזה דרך הגופיה, אחר כך פתחתי את הריצרץ' והכבל נתלה באוויר מהמכנס והאוזניות נגעו ברצפה, אחר כך הלכתי קצת ודרכתי עליהן ורמסתי אותן לגמרי :nono:

זה יכול גם ממש בקלות לההרס לך בכיס

בקיצור זה ככה אם תשתמש בהן כל יום כמה פעמים לא תהיה לך סבלנות לקפל את הכבל 5 דקות כל פעם ולשים לאיזה קופסא קטנה, זה יהרס תוך כמה חודשים.

פורסם

פעם אחת הייתי עם ג'קט והעברתי את הכבל דרכו וחשבתי שזה דרך הגופיה, אחר כך פתחתי את הריצרץ' והכבל נתלה באוויר מהמכנס והאוזניות נגעו ברצפה, אחר כך הלכתי קצת ודרכתי עליהן ורמסתי אותן לגמרי :nono:

זה בערך כמו להגיד שסופה ממוגנת זה דבר שביר כי אם טנק מרכבה 4 ששוקל 80 טון ירמוס אותה היא תיהרס לגמרי..

הורג אותי שהוא אומר שיש לו אוזניות In ear שמחזיקות לו כבר שש שנים ואתם אומרים לו "לא, הן נהרסות תוך שנה". :kopfpatsch:

בכל אופן, הייתי ממליץ לך [פותח הדיון] לפנות ל-HeadFi להמלצות.

פורסם

לי יש Shure SE102 שמחזיקות כ-4 שנים.

גם צריך לדעת איך להתעסק וכיצד להתנהג עם אוזניות איכותיות ואז אין דאגה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים :) מה אתם אומרים בנוגע ל Shure SE530? מישהו שמע אותם?

פורסם

לי יש Shure SE102 שמחזיקות כ-4 שנים.

גם צריך לדעת איך להתעסק וכיצד להתנהג עם אוזניות איכותיות ואז אין דאגה.

איך אתה מאכסן אותן כשאתה לוקח איתך ?

פורסם

בתוך הקייס שהגיע איתם מנותקות מהנגן. מגולגלות היטב. בד"כ הקייס עצמו נמצא בתוך תיק ובמקרה הכי גרוע בכיס שזה נדיר.

גם אם יש אוזניות ללא קייס זה ממש לא בעיה להזמין קייס קשיח קטן מאיביי שיכול לשמש כאחלה קייס שבעולם.

עד היום (טפו טפו טפו) לא היו שום בעיות באוזניות, למרות שאני שוקל בכובד ראש בעקבות המבצע של באג להביא HF5 חדשות.

(למי שלא מכיר את המבצע: עד סוף החודש חלק מהאוזניות עם 25 אחוז הנחה בטרייד אין לאוזניות ישנות, לא משנה אילו).

פורסם

ברצינות? אפילו אם אני אביא להם סתם אוזניות מחורבנות ב-5 שקל?

באסה, קניתי אותן במחיר מלא לפני פחות מחודש. אגב, הן לדעתי אוזניות מצויינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים