עבור לתוכן

בעיה מוזרה בכרטיס מסך של ATI

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה.

זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov

פורסם

למה שלא תשתמש בחיבור הישיר שכן עובד וזהו?

פורסם
  • מחבר

כי בשני המסכים יש לי רק יציאה של VGA ואני חייב להשתמש במתאם

פורסם

תקנה מפצל של VGA .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אבל מפצל של VGA לא יעשה לי בעיה עם מה שאני עובד? כי אני משתמש בשני המסכים לא כדי לראות תמונה כפולה בשנייהם, אני פשוט מגדיר את שנייהם לאחד ואז אחד ממשיך את השני (אני מקווה שהבנתה למי אני מתכוון)

פורסם

כן אני יודע למה אתה מתכוון ואני חושב שזה יפתור לך את הבעיה...גם לי זה היה עם 9400GT קניתי מפצל וזה עבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה!!

פורסם

עובד?.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע כי עוד לא חיברתי בחזרה את הכרטיס, אבל אני עוד השבוע יחבר הכל ויעדכן פה בכיף :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני בסוף החלפתי עם מישהו את הכרטיס על 8400GS שעם הכרטיס הזה הכל עובד לי מצויין, הטכנאי ב KSP אמר לי שגם מפצל VGA לא יעזור לי כי הוא לא ממשיך את התמונה ממסך אחד לשני, המפצל הוא רק משכפל את אותה תמונה לשני המסכים, יכול להיות שהוא טעה אני לא יודע בוודאות כי בסופו של דבר לא בדקתי את העיניין בעצמי.

פורסם

הטכנאי צודק, קניית מפצל VGA לא היתה פותרת לך את הבעיה.

מפצל מסך VGA נועד כדי להראות תמונה זהה בכמה מסכים - הוא לא מותח תמונה אחת על שני מסכים.

משתמשים בו למשל בחנויות מחשבים, כשאתה רואה אותה תמונה על מספר מסכים.

וזה עובד טוב כשהמסכים דומים או עובדים טוב באותה רזולוציה ו-REFRESH בכל המסכים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למדתי משהו חדש :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים