פורסם 2011 ביוני 814 שנים יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדשקניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונותאחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTHאח"כ כשחיברתי EXPRESSCARDלאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקעמספרי הסטופים במסכים הכחולים משתניםניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיליש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSPאני אובד עצות עזרו לי
פורסם 2011 ביוני 814 שנים מחבר עוד נקודה שגם הוספתי כרטיס זיכרון משליואני חש שכשמדליקים את המחשב הוא נדלק ואז משתתק כאילו נכבה ואז שוב נדלק ועולה
פורסם 2011 ביוני 914 שנים שלום,לי נראה יותר שהבעיה היא בזכרון ולא בדיסק.הוצא הזכרון החדש ששמת - נסה לעבוד.לאחר מכן נמשיך בדיאגנוסטיקה - יותר מדי שינויים בזמן נתון קשה להגיע למה בדיוק הגורם.כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 ביוני 914 שנים מחבר הוצאתי את הזיכרון החדש ועדיין ריסטורים לכל עבר עשיתי בדיקת זיכרון של WINDOWS MEMORY DIAGNOSIK והוא כתב שאין בעיה
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מחבר עשיתי בדיקה עם MEMTEST ואחרי 6 פעמים לא היה שום בעיה בזכרונות מה יכולה להיות הסיבה שגורמת לו להדלק ואחר מכן להתכבות ולהידלק
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אל תתיאש , אני הייתי במצב הדומה מאוד לשלך מסכים כחולים ללא הפסקה והבעייה הייתה בזיכרון , החלפתי אותו וב"ה כעת הכל בסדר אבל יש בעייה אחרת איטיות המחשב שגם זה הזוי מאוד יש לי במחשב 16GB זיכרון ראשי והמחשב חדש לגמרי עם חלונות 7 64 ביט בעברית , אבל הבעייה של המסכים הכחולים נפתרה אני שוקל לעשות עידכון ביוס
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר יש אפשרות לעשות עידכון ביוס למחשב נייד? אני לא אתייאש כי אין לי כסף רק עכשיו השקעתי על הSSDאבל זה פשוט משגע אתה יכול לעבור עשר שנים בלי להכיר את זה ואז בלי הודה מוקדמת אתה לא יכול לפתור את זהאגב כמו שכתבתי הזכרון בסדר גמור במיוחד שעבדתי איתו הרבה זמן לפני שהחליפו לי את המחשב
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים בוודאי שיש אפשרות לעשות עידכון BIOS לנייד !אני צריך להריץ בדיקה על הזיכרון שלי ב MEMTEST איך אוכל לדעת שהבדיקה עברה בהצלחה והכל תקין תוכל לאמר לי בבקשהד"א אתה צריך לבדוק בקשר לעדכון ה BIOS של המחשב הנייד שאצלך באתר החברה של המחשב הנייד ,
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מחבר איך שאני הבנתי אז צריך לתת לתוכנה לעשות 6 סיבוביםבכל אופן צריך שזה יהיה על כל הסלוטים וכו'יש את זה פה בפורומים הרבה תעשה חיפוש
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מחבר תסלחו לי על האנוכיות אבל הבעיה שלי לא נפטרה כלל וכללהאם מישהו יכול להמשיך איתי בדיאגנוזה אז ככה עשיתי בדיקות מאמץ על כל החלקיםהביוס מעודכןעשיתי בדיקת SSD ובדיקת זיכרון עם MEMTESTאין וירוסים או רוגלות הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים אני ממליץ לך לקחת את המחשב למעבדה לבדיקה ותיקון (אחרי שעשית את כל האפשרויות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.