פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים עלתה בראשי מחשבה למכור את הלוח שלי וקנות כזה חדש.סך הכל הלוח שלי היה בזמנו הכי טוב בשוק (לפני חמישה חודשים)אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה משתדרגת.אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הS-ATA וה-FireWire וכו'.לפי מה שהתרשמתי הלוח גם מפיק איכות קול טובה (לא כמו הSS שעל הלוח הקיים)מה דעתכם?
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים חבר, כל יום הטכנולוגיה משתכללת, ואתה לא תוכל לעמוד בקצב שלה לעולם, אלא אם כן יש לך הרבה מאוד כסף. אז הייתי מציע לך להישאר עם הלוח הנוכחי שלך הוא מעולה. ותחכה להזדמנות ממש טובה ולשיפור גדול יותר בטכנולוגיה כדי להחליף לוח-אם.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים Kי יש את הepox והוא פצצה של לוח אבל כדי לך להשאר עם שלך הוא בזמנו עלה הרבה כסף והיום תצתרך למכוראותו בחצי מחיר ובשביל מה עוד כמה באס לזכרון או עוד טיפה הרצים למעבד?
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים לי גם יש אותו אבל אין לי קירור מתאים כדי לעשות OC , בינתיים אני איתו בסטוק והכל עובד פשוט מצויין , אחלה לוח! אתמול ראיתי סרט עם בTVTOUT מקודד AC3 ושמעו פשוט מעולה עם הLogitech Z740 החדשים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.