עבור לתוכן

המלצה למצלמה קומפקטית 1.5K

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך המלצה למצלמה עם איכות תמונה טובה, רצוי מהיצרניות קאנון או פנאסוניק.

היא לא חייבת להיות ממש קטנה, אבל לא בגודל של חצי מקצועית ודמוי SLR.

תקציב: 1500 שקל.

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת יש המלצה טובה?

פורסם

קצת יותר פרטים?

מה רמת הידע והמיומנות שלך והאם אתה מתכוון ללמוד לצלם יותר? האם זאת מצלמה עיקרית או משנית (כבר יש לך מצלמה "מקצועית")?

מה נושאי הצילום העיקריים שלך? באיזה תנאי תאורה (בדגש על צילומי חוץ בשעות הערב/לילה או ריבוי צילומי פנים)?

וידאו חשוב?

פורסם
  • מחבר

יש לי Canon S3is הייתה מוגדרת כחצי מקצועית בזמנה.

רמת ידע רגילה, אבל חשוב שיהיו תמונות איכותיות גם כשמצלמים בבית.

ווידאו זה טוב, אבל לא יהיה בשימוש קבוע.

פורסם
  • מחבר

מה אין מצלמה טובה של פנסוניק למשל? יש להם המון דגמים ואני לא מבין מה הכי מומלץ..

פורסם

בפנסוניק, ה LX3 וה LX5 לא רעות, אבל מחוץ לתקציב שלך...

בתקציב יש לך את ה TZ20.

אני הייתי משקיע את האקסטרא 200 אם כבר.

קאנון,

בתקציב sx230. קצת מחוצה לו s95.

פורסם

כנראה שאיכות התמונה של ה-TZ20 לא עולה על זאת של קודמתה (TZ10) ויש הגורסים שהיא אפילו נחותה. שתיהן תצענה לך איכות תמונה עדיפה משמעותית על פני ה-S3 (אבל זאת לא ממש חוכמה) ואם אתה לא מתכוון להדפיס בגודל A4 ומעלה ואתה לא פאנאטי בנוגע לאיכות הטכנית של התמונות שלך - שתיהן תספקנה אותך גם בתנאי תאורה לא אופטימליים.

אם איכות התמונה מאוד חשובה לך, במיוחד בתנאי תאורה קשים, ה-LX5 או ה-S95 מציעות יתרון רב - גם הרבה פחות רעש ב-ISO גבוה, טווח דינמי עדיף ועדשה מהירה משמעותית, אבל במחיר יקר יותר וטווח זום מאוד מוגבל.

פורסם

לגבי הTZ20

יש המלצות מאיפה לקנות? /איפה יש אחריות מיבואן רשמי?

פורסם

אם איכות התמונה מאוד חשובה לך, במיוחד בתנאי תאורה קשים, ה-LX5 או ה-S95 מציעות יתרון רב - גם הרבה פחות רעש ב-ISO גבוה, טווח דינמי עדיף ועדשה מהירה משמעותית, אבל במחיר יקר יותר וטווח זום מאוד מוגבל.

בשביל עוד פאקינג 200 שקל, בכלל אין התלבטות.

טווח זום שמתאים ל 95 % מהצילומים יש לומר. לא הייתי אומר מאוד מוגבל, פשוט לא מתפזר על כל המפה כמו שהרגילו אותנו.

פורסם

לגבי הTZ20

יש המלצות מאיפה לקנות? /איפה יש אחריות מיבואן רשמי?

אני קניתי מקאמרה מיה, קנייה חלקה ומומלצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים