עבור לתוכן

מחשב לעניים לצורכי עבודה בבית ספר - עד 1000+- ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל המחשב הוא לא בשבילי, אלא למטרה חשובה בהרבה.

אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל כל מחשב שיוכל להריץ וורד עם כניסת USB יהיה מעולה.

מטרות המחשב: רק לעבודות משרדיות ובית ספר, משחקים וכל השאר אני לא מאמין שהוא יצטרך.

גודל המסך: באמת לא משנה, העיקר שיהיה נוח לצפייה.

משקל רצוי: גם לא משנה.

האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע של 3 שעות יהיה מספיק בהחלט.

האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB, כדי לחבר DOK או HDD.

צורב DVD: כן, יהיה נהדר.

האם נדרשת אחריות בינלאומית: אפשרות..

ושוב אני רוצה לציין, המחשב האולטרה נייד הזה בא לשרת מטרה מאוד חשובה, חוץ מצורכי לימודים אין לו שום שימוש.

אם דרושה הסתייגות במחיר אנא הודיעו לי, כאשר יש עדיפות על המחיר הנמוך ביותר שאפשרי.

תודה מראש :)

פורסם

יד שנייה?

הבסיסיים ביותר מתחילים בכ-1200-1300.

פורסם

אתה יודע שגם אם אתה רוצה סתם לראות בו סרטים זה לא עיניינו ממש נכון? זה שאתה מציין שזה למטרה חשובה לא עוזר יותר מידי.

בכל מיקרה, notebooks למיניהם עולים קצת יותר מזה, המסך שלהם יהיה די קטן והסוללה תחזיק מעט פחות מ3 שעות אבל הם ירוצו סבבה ויעשו את העבודה

פורסם

..קודם כל, זו אינה ביקורת. להיפך, חיוך רק ישפר את ההרגשה: אתה מזכיר לי את הבדיחה על ההומלס שרק רצה לשים את הראש ולישון תחת קורת גג (מקרטון) אבל לא יגיד לא אם יעמידו לרשותו איזה וילה, רצוי ארמון, אם כבר.. ;)

פייר, זה אתגר להשיג נייד ב-1000 ש"ח.

אם אתה באמת רוצה לעמוד בתקציב הזה, לחפש יד 2 נראה לי לא ריאלי, כי הסיכון רב על הסיכוי. האופציה היחידה היא לכתת רגליים, ללכת למעבדות שמתמחות בניידים (תכין רשימה ואם תבקש, אעזור לך למצוא כאלה) ולבדוק האם אתה מספיק משכנע והתמזל מזלך ויש להן משהו לתת לך.

היתרון בכך הוא שהנייד שתקבל בטוח יעבוד (אם כי הכל שאלה של זמן) ויהיה לך למי לפנות במידה והוא לא..

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

אז בהנחה שהתקציב הוא 1300 ש"ח, יש אפשרות?

הוגו123, לא הבנתי כל כך את הבדיחה, המחשב לא מיועד בשבילי, הוא מיועד למשפחה עם תקציב ממש נמוך, חבל שזה מצחיק אותך.

פורסם

הדגמים שאני מכיר הם החל מ2000 עם אחריות מצומצמת אך אינני בקיא בשלל הסוגים.

אתה חייב להבין שזה תקציב מאוד מצומצם.

במידה ו1000 אכן צריך לחשוב על יד 2 בעוד שזה מסוכן אני חושב שזו הדרך היחידה להשיג מחשב בתקציב הזה

שיהיה בהצלחה

פורסם

10 אינץ' ללימודים זה לא פרקטי..

פורסם

עזוב הבדיחה, לא הבנתי האם מה שהצעתי (לחפש פיזית ולא ברשת) - מתאים לך (אני מניח שלא).

פורסם

...

פורסם

אז זהו שאסור.

לשם מכירה פנה למדור ה-TradeZone באתר ופרסם שם.

הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.

אנא תערוך את ההודעה כך שלא תכיל בכלל פרטים ובמידה ואתה מעוניין לפנות למשתמש פנה דרך הודעה פרטית.

אם לא תערוך את ההודעה, יערכו אותה אחראי הפורום.

פורסם

באתרי המכירות יש ניידים במגון רמות. אם אתה הולך על 10" יש גם בפחות מ-1000 מיצרנים רציניים. מחשבים בגודל נורמלי (מדגמים קצת מיושנים) ראיתי גם החל ב-1200. הייתי מציע שתראה אם אתה מוצא משהו שנראה לך במבט ראשון ואז תבקש חוות דעת על הדגם הספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים