עבור לתוכן

כשאני מכניס את המחשב למצב שינה בWINDOWS 7 הוא נכבה, מה הבעיה?

Featured Replies

פורסם

כשאני מכניס את המחשב למצב שינה דרך תפריט ההתחל בווינדוס 7, אז המסך נכבה כזה כאילו הוא עומד להיכנס למצב שינה, ואז פשוט המחשב נכבה במקום לעבור למצב סטנד ביי.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה קורה כאשר אתה מפעיל מחדש את המחשב, האם מתבצע איתחול מלא של מערכת ההפעלה או שמייד אתה מקבל

מסך login למשתמשים הרשומים?

פורסם
  • מחבר

מתבצע אתחול מלא של המחשב, וכאילו הוא היה אחרי קריסה, מציעה לי הפעלה נורמלית של הוינדוס ועוד אפשרויות

פורסם

גם לי יש כרגע את אותה הבעייה. המחשב נכבה במצב המתנה, וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא עולה ומודיע לי שהוינדוס לא כובה באופן תקין,

ומופיע מסך ששואל אם אני רוצה להפעיל מצב בטוח או הפעלה רגילה

פורסם

מומלץ לנסות: אם המקלדת שלכם היא מקלדת USB נסו להחליפה לחיבור PS/2 בין אם עי"י החלפת המקלדת

או בעזרת מתאם PS/2.

יש מאמר של מייקרוסופט בנושא (אמנם ל XP ולא ל win7) אבל יתכן שזה יעזור לבדוק מצב.

http://support.microsoft.com/kb/907477

פורסם

תן בבקשה קצת פרטים על המחשב שלך ועל הרכיבים.

אם מדובר על מעבדי SB זו בעיה ידועה.

פורסם

אצלי המעבד הוא Q9550, לוח האם הוא GA-EP43-DS3L (rev. 1.0) - GIGABYTE, כרטיס מסך RADEON 4670, זכרון RAM 4GB.

עד לפני 3-4 ימים הכול היה בסדר והמחשב היה נכנס למצב שינה בצורה נורמלית וגם יוצא ממנו בלי בעייה עם הזזת העכבר או הקשה כלשהיא על המקלדת. לא ברור לי מה השתנה ואם זו בעייה של הוינדוס או בעייה בחומרה.

פורסם

אתה רואה שנרשם איזשהו event במקביל? שיחקת עם הגדרות ACPI/power plan לפני זה?

פורסם

היתה לי בעייה כזו והיא נפתרה(לאחר מס' חודשים) בעדכון ל SP1.

פורסם

מותקן לי WIN 7 SP1, והגדרות ACPI בביוס הם כל הזמן על SUSPEND TO RAM, מצב המתנה S3 - כשהמחשב בהמתנה הוא אמור להראות מכובה. לא שמתי לב לאירוע מיוחד במקביל.

את הגדרות צריכת החשמל אני משאיר על "פועל תמיד", בגלל הבעייה עם מצב שינה.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב חדש

בן איזה חודשיים

amd phenom 2 955 black edition

לוח אם של גיגהבייט

4 גיגה זיכרון 1333

כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970

הרדיסק 500 גיגה

ספק כוח CORSAIR HX 520W

ולא שיחקתי בשום הגדרות מתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים