פורסם 2011 ביוני 714 שנים היי חברה חג שמח...יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא:core 2 duo 2.66 e67503GB of ramnvidia Gforce 9600 gtוכרגע יש לי על המחשב מערכת הפעלה אקס פי פרו שהיא כבר מותקנת על המחשב הזה 3 שניםעכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע מה עדיף מערכת הפעלה 7 או להמשיך עם האקס פירוב השימוש שלי במחשב הוא שירים ואינטרנטהשאלה היא מה כדאי?אשמח לתשובה תודה
פורסם 2011 ביוני 714 שנים מחבר אבל לא יודע בא לי להתחדש במערכת הפעלה שיהיה יותר עדכני וכל זה...מה אתם אומרים?
פורסם 2011 ביוני 714 שנים XP יענה על הצרכים הבסיסיים שלך, אבל 7 32 ביט יעבוד טוב על המחשב שלך ואני אישית לא רואה שום סיבה בשנת 2011 להתקין מעכרת הפעלה משנת 2001
פורסם 2011 ביוני 714 שנים מחבר חברה אני לא יודע מה לעשות עכשיו חלק אומר שכן וחלק אומר שלא..ואני חייב לפמט למה המחשב שלי לא זז...
פורסם 2011 ביוני 714 שנים המחשב שלך יסחוב את שניהם. אם אתה רוצה להתחדש אז תחדש. אין הבדלים משמעותיים חוץ מעומס קצת (במידה ואתה מבטל את כל השטויות) יותר גבוה של ווינדוס 7. הפלוס היחידי של 7 זה תמיכה בדיירקט איקס חדשים יותר, מה שחשוב למשחקים חדשים עם הפילטרים הכי כבדים מופעלים.וכדי שלא תחשוב שאני סתם אומר אחד מהמחשבים שברשותי (מחשב יותר חזק משלך אם זה משנה) המיועד בעיקר לעבודות אופיס ושימוש כללי (ללא משחקים) מותקן בו ווינדוס אקספי.
פורסם 2011 ביוני 714 שנים ל-XP ניצול נבון יותר של משאבים. ל-7 אין שום פלוס שכדאי לשדרג למענולא ניצול נבון-פחות שימושבכל מקרה אין שום סיבה לא להתקין WIN7
פורסם 2011 ביוני 814 שנים ...האמת בהתחלה באתי לקטול את ההודעה שמעלי אך במחשבה שנייה יש דברים בגו.למה שלא תתקין את שתיהן (בעת עליית הוינדוס אתה בוחר לאיזה להכנס) תעבוד קצת עם שתיהן ואז תבחר?
פורסם 2011 ביוני 814 שנים כי חשבתי למה לו שתי מערכות הפעלה כאשר לצרכים שלו שתיהן מתאימות וזה יהיה בזבוז מקום להתקין את שתיהן אבל אז ראיתי את ההגיון בכך. נהפוך הוא אני ממליץ ללכת על הרעיון שלך. כך הוא יוכל לבחור את מה שמתאים לו.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים מחבר חברה תודה רבה על העזרה....נתתם לי רעיון מצוין עם שני המערכות הפעלהאבל איך אני עושה את זה בלי למחוק את האקס פי שיש לי כרגע במחשב??
פורסם 2011 ביוני 814 שנים חשבתי אתה רוצה לפרמט לא?ואין בעיה אתה עושה בוט מדיסק ואז כאשר אתה בוחר להתקין אתה בוחר מחיצה נפרדת וזהו
פורסם 2011 ביוני 814 שנים לכל מערכות ההפעלה (וגרסאות שונות) יש פלוסים ומינוסים שכל משתמש רואה אותם בצורה שונה. אני מציע שתנסה להתקין את XP ו 7 ותן לכל אחת תקופת ניסיון. ניתן להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת בו זמנית, ולבחור בתפריט בזמן שהמחשב עולה כמשתמש לינוקס וכמנהל פורום לינוקס, אני מזמין אותך
פורסם 2011 ביוני 814 שנים אם הוא הולך לעשות דואל בוט אם 2 מערכות וינדוס (ללא לינוקס), עדיף שישתמש כבר אם הכלים של וינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.