עבור לתוכן

ספק + תשתית

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 .

מה אתם אומרים ?

פורסם

המחירים סבירים, למרות שיש לי את החבילה של הוט טריפל כבר כמה שנים אני חושב שהמחיר לא השתנה בהרבה.. אני משלם קצת פחות ממך בגלל הטריפל (רק להוט)

לבזק אני משלם בערך 90 שקל בשביל חבילת גיימר ובלי זה באמת יוצא 70.

אבל אם אתה אוהב משחקי מחשב הבנתי שנטויז'ן זה שואה.

פורסם
  • מחבר

איזה ספק עדיף ? שמעתי שבזק בינלאומי טובים .

פורסם

אז הבנת לא נכון Vi!

בזק בינלאומי, לא בזק כמו שכתבת, בשנה האחרונה היו נוראיים בלי גיימר (אגב שוחטים אותך במחיר אתה יכול לקבל את זה גם ב50 ש"ח בערך) כאשר כל היום, חוץ משעות מסוימות בלילה, הפינג שהייתי מקבל היה 400 לשרתים באירופה ולא רק אני אלא עוד כמה אנשים ששיחקו באותו משחק וגם היו באותו הספק. הטענה שלהם הייתה שלא נמצאה שום בעיה וזה לא אצלהם, בסוף אחרי הרבה זמן שביזבזתי איתם ושירות נוראי שקיבלתי (כמובן שזה לא הסיפור המלא אבל לא נעשה פה ספר) התנתקתי ואני עכשיו בנטוויז'ן עם גיימר והכל תקין וגם מחיר הרבה יותר נמוך. השאלה אם פותח הדיון בכלל משחק משחקים? אם כן ובמילא תיקח גיימר, אז אין שום בעיה עם בבינ"ל, אבל כמו שאמרתי לדעתי ככה גם בנטוויז'ן. אתה מוזמן להתנסות בכל חברה אני הייתי מנסה גם את 012. תתחבר ויש לך שבועיים עד שאתה יכול להתנתק בלי קשר להתחייבות שתיקח, תנסה וככה תדע לבד מה הכי מתאים לך וגם על הדרך תוכל להשוות מחירים. אם אתה ללא התחייבות בנטוויז'ן ברגע שתרצה להתנתק לדוגמה המחירים יירדו פלאים, במכירות תמיד סתם זורקים מחיר.

עריכה: הנה דיון נחמד בשבילך לקרוא על בזק בינלאומי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502375.0;topicseen

פורסם

הצלחתי להשיג ספק + תשתית 10MB ב-110 לחודש התחייבות לשנה וחצי (בזק - בזק בינלאומי)

תתוכח איתם.

פורסם
  • מחבר

מזה חבילת גיימר ?

פורסם

קודם אולי תענה על השאלות כמו אם אתה בכלל משחק משחקים?

בגדול גיימר זה חבילה שנותנת לך עדיפות בניתוב לשרתים ככה שהפינג יציב יותר.

פורסם
  • מחבר

אני משחק סטארקראפט 2 ברשת .

איפה אני משיג את חבית הגיימר אצל הספק או בזק\הוט ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה מבקש את זה מהספקית אינטרנט שלך

אם אתה משחק בהרבה משחקי רשת זה יכול לפתור לא מעט תסכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים