עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד עד 2 קילו שמריץ 1080p, עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אשמח לעזרתכם.

אני זקוק למחשב נייד קל ודק ככל שניתן, רצוי 13.3" ושלא יחרוג מ-2 קילו (עדיף כמה שפחות).

חשוב מעבד i5 ובעיקר מאיץ גרפי שידע להתמודד היטב עם וידיאו 1080p. משחקים לא רלוונטיים.

רצוי חיי סוללה של 3 שעות לפחות.

עדיפות נוספת - מיקום חיבורים נוח, משום שהמחשב ישמש כמחשב ראשי במשרד כך שאצטרך כל בוקר לחבר אליו את הכבלים השונים.

Dell Vostro v130 נראה מעולה עבורי מבחינת מימדים, מעבד וחיבורים, אבל אני חושש שמאיץ GMA HD לא יסחב לי את הוידיאו.

מה דעתם? יש לכם המלצות?

תודה רבה מראש.

פורסם

לגבי ה-DELL, הוא כולל רמקול יחיד (מסכן?) - כך שלראות סרט על המחשב בלי לחבר אותו ל-LCD עם HDMI או לשמוע באוזניות, הסרט יישמע רע.

אבל מחשב מצויין!

ישקול כ-2.2 עם סוללת 8 תאים שאיתה הוא מגיע.

יש מחשב של ASUS ששוקל כ-1.9 ק"ג, אבל הוא עם מעבד שהוא לא S.B. אבל לצרכים שצויינו צריך להספיק.

פורסם

לראות סרט על מחשב נייד לא הכי מומלץ בלאיו הכי,לא הכי נוח כבר עדיף לחבר לטלוויזיה\מקרן\מסך מחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים!

איכות הצפיה על המסך אינה חשובה לי, אני רק צריך שהוידיאו (לא מדובר בסרטים להנאה) ירוץ באופן חלק לגמרי, וזה הכל.

האם אתם בטוחים שהדל V130 יידע לעשות זה באופן מושלם?

חיפשתי עוד קצת ומצאתי את Asus U31JG, עם מעבד i5-460, זיכרון 4GB ומאיץ גרפי NVidia GeForce GT 415M, שמפרטית אמור להיות חזק הרבה יותר. גם סידור החיבורים שלו אידיאלי לטעמי שכן גם ה-VGA וגם הרשת נמצאים באותו צד, וכיוון שמדובר במחשב שאשתמש בו לעבודה במשרד ואחבר אליו את המסך, העכבר והמקלדת, מיקום החיבורים בצד אחד חוסך לי בלגן על השולחן...

נקודה נוספת - ייתכן ואזדקק גם לתמיכה בצפייה בתכני תלת מימד (עם מסך חיצוני תומך של סמסונג). האם הכרטיס של האסוס או של הדל תומכים בכך?

תודה רבה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים