עבור לתוכן

שיא ישראלי חדש ב ORB ?

Featured Replies

פורסם

למי אתה מיתכוון?

אחלה OC עשיתה ואחלה תוצאה!!

אני מתכוון לפותח הדיון, הרי אני מוביל עלייך ב- 29 נקודות ;D ;)

תודה על המחמאה! על הכ. מסך יש קירור סטוק ועל שאר הרכיבים יש בלוקים מעאפנים של Koolance.

ברגע שאני מקבל את ה- SwiefTech אני ממשיך ב- OC.

• תגובות 62
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Crackpot עכשיו ראיתי איזה באס!!

אבל לפי החישובים שלי את נמצא ב-OC של 3900MHZ למעבד (?!)

מכפלה של 2.8C היא 14 והבאס שלך הוא 280 אז 280*14=3920MHZ

אם זה נכון אז OC מדהים!

ודרך אגב Crackpot כמה אתה מקבל ב- 2003?

ו-SMSM כמה אתה מקבל ב- 2003?

פורסם

well, זה נחשב OC צנוע בהשוואה למה שיש בדטא-בייס :P

אגב, עוד לא טרחתי לעשות בדיקה ב- 2003.

פורסם

לפי מה שזכור לי, אין 3900MHZ בOCDB....

פורסם

well, זה נחשב OC צנוע בהשוואה למה שיש בדטא-בייס :P

אגב, עוד לא טרחתי לעשות בדיקה ב- 2003.

בשוואה לאיזה DB בדיוק?? :o :o

פורסם

I seriously doubt you have a 2.8C @ 280FSB, that's 3900 mhz. With a Radeon 9800 Pro overclocked like yours you should be way ahead of SMSM and Fire15...

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה ORB ?

פורסם

לא לא, זה בדיוק מה שאני אמור לקבל.

יש לי ווינדוס מלא בשיט, ספייווירים וכו'.

אני אנסה לנקות קצת את המזיקים ואז אבדוק שוב.

פורסם

Mind sharing a CPU-Z picture and some Sandra pictures of that 2.8C @ 280FSB?

פורסם

Mind sharing a CPU-Z picture and some Sandra pictures of that 2.8C @ 280FSB?

גם אני ביקשתי ממנו, וגם של הMemory. והוא אומר גם שהוא עשה את זה על 3.1, זה מה שממש לא הגיוני. (יחס 1:1 ותזמונים מקוריים)

ומשהו מוזר, אני קיבלתי 19 אלף עם באס 266 על 2.4 (3.19), כרטיס מסך בלי אוברקלוק וביחס 5:4.

אני מציע לכולם פה לשנות ביוס, לעשות טוויקים לוויןדוס, משהו לא בסדר. אני עשיתי את שלי על ה (ביוס)1.5 אם אני זוכר נכון ועל דרייבר 3.6 אם אני לא טועה. ועשיתי טוויקים אחרי התקנה חדשה. פייר תשנה את המערכת ל2000, לפי מה שאני יודע AMD מקבלים עוד הרבה מאוד נקודות בה, במיוחד אחרי טוויקים למערכת.

בכל אופן, אני גם אכנס לתחרות אחרי שהקירור שהזמנתי יגיע ואחרי שאני אוכל לתת 3.3-3.4 לזכרונות שלי. למישהו כאן יש ניסיון עם הגייל גולדן דראגון 3500 במתחים גבוהים?

פורסם

פלאש 2 תחליף את האיקון שלך ועכשיו !!! :cwm23: ;D ;)

גם אני ישמח לראות סקריןשוט של ההוא שבבאס 280 בcpu-z וגם מסנדרה במבחן של הזיכרון...

פורסם

מצטער אני מת על זה ;D

וכמו שאני מכיר אותו, הוא לא יביא

אבל אולי הוא יפתיע לטובה, לפחות אני מקווה.

פורסם

גם אני ביקשתי ממנו, וגם של הMemory. והוא אומר גם שהוא עשה את זה על 3.1, זה מה שממש לא הגיוני. (יחס 1:1 ותזמונים מקוריים)

ומשהו מוזר, אני קיבלתי 19 אלף עם באס 266 על 2.4 (3.19), כרטיס מסך בלי אוברקלוק וביחס 5:4.

אני מציע לכולם פה לשנות ביוס, לעשות טוויקים לוויןדוס, משהו לא בסדר. אני עשיתי את שלי על ה (ביוס)1.5 אם אני זוכר נכון ועל דרייבר 3.6 אם אני לא טועה. ועשיתי טוויקים אחרי התקנה חדשה. פייר תשנה את המערכת ל2000, לפי מה שאני יודע AMD מקבלים עוד הרבה מאוד נקודות בה, במיוחד אחרי טוויקים למערכת.

בכל אופן, אני גם אכנס לתחרות אחרי שהקירור שהזמנתי יגיע ואחרי שאני אוכל לתת 3.3-3.4 לזכרונות שלי. למישהו כאן יש ניסיון עם הגייל גולדן דראגון 3500 במתחים גבוהים?

אני מישתמש ב2000 כמה שנים ;D

אך לאחר בדיקות מעמיקות כאשר עושים ל XP טוויקים ול-2000 טווקים התוצאה ב- XP יותר גבוהה :-\ זה מה שבדקתי...

(ניבדק ע"י 3DMARK 2003, 3DMARK 2001,אקיומרק )

פורסם

אני מישתמש ב2000 כמה שנים ;D

אך לאחר בדיקות מעמיקות כאשר עושים ל XP טוויקים ול-2000 טווקים התוצאה ב- XP יותר גבוהה :-\ זה מה שבדקתי...

(ניבדק ע"י 3DMARK 2003, 3DMARK 2001,אקיומרק )

אתה רציני? שאלתי פעם באקסטרים והם אומרים שב2000 מקבלים משהו כמו עוד איזה 300 נקודות \:

אולי יש איזה גרסה מיוחדת ל2000, אני אנסה לברר את זה שוב.

פורסם

הבדל בין השתיים הוא 150 נקודות לטובת ה-XP ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים