עבור לתוכן

מחפש לוח אם ל- 2500K (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור)

שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD

המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68

לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394

ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67?

כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תוסיף לה את הדרישות שלך מהלוח ואת התקציב.

בעקרון ההבדל המשמעותי היחיד בין P67 ל-Z68 הוא היכולת לבצע גם OC וגם לנצל את הליבה הגרפית המובנית. הייתי ממליץ יותר על לוח Z68 מכיוון שעלותם כמעט זהה כך שאתה לא ממש משלם יותר בשביל היכולות הללו (גם אם בסוף לא תשתמש בהן).

אני מציע לך לבדוק אם הלוח Z68 Pro3 מתאים לצרכים שלך.

לגבי חיבור Firewire, לא בכל הלוחות הוא קיים, ולא שווה לקנות לוח יקר משמעותית יותר ממה שאתה צריך רק בשביל החיבור. אם אתה מוצא לוח שעונה על כל הדרישות שלך אך חסר בו Firewire, הכי פשוט וקל זה לקנות כרטיס הרחבה (שעולה כמה עשרות שקלים).

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוצא לוח שעונה על כל הדרישות שלך אך חסר בו Firewire, הכי פשוט וקל זה לקנות כרטיס הרחבה (שעולה כמה עשרות שקלים).

:kopfpatsch: חסכת לי לצאת טמבל

הלוח של asrock נראה לי בחירה טובה ולו רק בגלל התאימות אחורה לקירור של 775

תודה

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תוסיף לה את הדרישות שלך מהלוח (במקרה של Firewire) ואת התקציב.

פורסם

עם מדובר בZ68 הבא אז בהחלט כן הוא הכי טוב לדעתי מי רוב הלוחות במחיר הזה, ואין בלוחות החדשים "FIREWIRE" לא יודע למה אבל לא מצאתי את החיבור באף לוח חדש.

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2916

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים